reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Cześć dziewczyny :)
U mnie leje od samego rana. Jak nie przestanie padac to się normalnie jakiejś depresji nałapie. :(
Musze jechac do kadr z L4 a pogoda przeciwko mnie.

Słyszałyście, że teraz podobno na dostarczenie L4 są 3 dni a nie 7 ?
Moja mama ostatnio dzwoniła do przychodni, żeby się zapytać i powiedziała, że 3 dni.
Szwagier ostatnio dzwonił na kopalnie zapytać i powiedzieli mu to samo
W szoku byłam. Tak to bym w poniedziałek zawiozła to L4 ale nie będę ryzykować.

Dziś mam jakiś ciężki dzień..
Wstać mi się nie chciało, jakieś pierdoły mi się w nocy śniły :oo:

@Baslan może jakiś wirus Cię dopadł?
W każdym razie najważniejsze, że organizm dochodzi do siebie :)

Życzę każdej z osobna milusińskiego dnia :*

reklama
@roxie123 jutro powtórzę test i jak nadal pozytywny to się umowie na wizytę. Siostra męża mi wypisze receptę na duphaston i będę go brać. Wczoraj nie plamiłam a dziś jak włożyłam głębiej palec to trochę śluzu z krwią było ale na wkładce nic nie widać. Może dalej implantacja. Brzuch boli raz mocniej a raz mniej. Piersi nadal wrażliwsze i nadal mi trochę niedobrze momentami.
Od wczoraj modlę się do sw. Rity. Wierzę, że mi pomoże jak poprzednio :)

@Olasec ja też się modlę do św Rity do Judy i za wstawiennictwem Jana Pawła II :) który u Ciebie dc ? ja dziś 32 a testy negatywne @ brak... już bym chciała dostać i zacząć nowy cykl :<

Stwierdziłam , że ten cały stres z tego miesiąca się skumulował i dlatego się okres wstrzymał

Ostatnia edycja:
Roxie, a nie za wcześnie tamte testy robiłaś? Może dlatego ta jedna kreska. Mi na przykład pozytywne zawsze po terminie wychodziły.

reklama
Cześć dziewczyny :)
U mnie leje od samego rana. Jak nie przestanie padac to się normalnie jakiejś depresji nałapie. :(
Musze jechac do kadr z L4 a pogoda przeciwko mnie.

Słyszałyście, że teraz podobno na dostarczenie L4 są 3 dni a nie 7 ?
Moja mama ostatnio dzwoniła do przychodni, żeby się zapytać i powiedziała, że 3 dni.
Szwagier ostatnio dzwonił na kopalnie zapytać i powiedzieli mu to samo
W szoku byłam. Tak to bym w poniedziałek zawiozła to L4 ale nie będę ryzykować.

Dziś mam jakiś ciężki dzień..
Wstać mi się nie chciało, jakieś pierdoły mi się w nocy śniły :oo:

@Baslan może jakiś wirus Cię dopadł?
W każdym razie najważniejsze, że organizm dochodzi do siebie :)

Życzę każdej z osobna milusińskiego dnia :*
Nadal obowiązuje 7 dni a mało tego od 2018 roku zwolnienia będą wystawiane i przekazywane wyłącznie w formie eletronicznej na ePuap

Do góry