reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Bananowiec super nowina ogromnie się cieszę ;)

A ja idę obudzić małego co za dużo to nie zdrowo zje coś i pójdziemy na spacer. Dziś pewnie polata dłużej po kąpieli.

reklama
@Nusia123 zrobią usg i wszystko się wyjaśni. :) Póki co nie ma się co stresować na zapas :)
@Bananowiec gratulacje ! :)

Dziewczyny jestem już po wizycie. Niestety zdjęcia dzisiaj nie dostałam. :(
Na pewno po kolejnej wizycie zobaczycie zdjęcie dzidziusia ;)
Lekarz powiedział, że łożysko jest nisko i mam nie hasać, wypoczywać.
Ostatnio mówił, że łożysko jest ładnie przyklejone do ściany macicy a dziś mi mówi co innego :(
Powiedział, że za 4-6 tygodni powinno się podnieść.
Serduszko biło a to najważniejsze :) :)

Następną wizytę mam 17.08 :)

Hej Ciocie [emoji1]

20170720_174750-1.jpg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20170720_174750-1.jpg
    20170720_174750-1.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 292
Witajcie!!! Ostatnio na forum byłam gdzieś w październiku, choć czasami Was podczytywałam. Ja dokładnie rok temu straciłam moją Kruszynkę. Trochę czasu minęło i na nowo rozpoczęliśmy staranka. Niestety @ dziś przyszła miałam nadzieję do końca że jednak może uda się. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie. Serdecznie pozdrawiam

U lekarza wszystko dobrze. O usg nie musiałam się nawet prosić. Nie wiem ile dzidziuś ma cm ale odpowiada 9t6d czyli jest dwa dni do przodu. Widziałam jak się rusza [emoji7][emoji7] Kolejna wizyta 17 sierpień ale wcześniej 7 sierpnia prenatalne :)

U lekarza wszystko dobrze. O usg nie musiałam się nawet prosić. Nie wiem ile dzidziuś ma cm ale odpowiada 9t6d czyli jest dwa dni do przodu. Widziałam jak się rusza [emoji7][emoji7] Kolejna wizyta 17 sierpień ale wcześniej 7 sierpnia prenatalne :)

Super wieści [emoji3]
Witajcie!!! Ostatnio na forum byłam gdzieś w październiku, choć czasami Was podczytywałam. Ja dokładnie rok temu straciłam moją Kruszynkę. Trochę czasu minęło i na nowo rozpoczęliśmy staranka. Niestety @ dziś przyszła miałam nadzieję do końca że jednak może uda się. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie. Serdecznie pozdrawiam
Witaj, szkoda, ze @Przyszła ale my sie tu nie poddajemy i walczymy dalej [emoji38]

No to super wieści :)
To wizytujemy razem :)

reklama
@calineczk24 super ,ze wszystko dobrze[emoji4]oszczedzaj sie ,lozysko ma jeszcze czas[emoji5]

@...Margotka9022... coz za slodkosci[emoji7]gratulacje[emoji5]

@Marti2206 przykro mi ,ze przylazla @ ,ale nowy cykl juz sie zaczal takze badz gotowa do dzialania[emoji5]ktory cykl sie staracie?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry