reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dziewczynki my lecimy do rodziny M,wiec nie potrzebujemy hotelu,zatrzymamy sie u nich.Potrzebujemy tylko przelotu.Na wakacje.pl nie da rady zarezerwowac samego lotu.Ale dziekuje:)

Mnie tez jakos dziwnie pobolewa brzuch.Akurat na wyjezdzie dostane @ wrrrr... Spodziewam sie jej dokladnie za tydzien.
No chyba ,ze nie dostane ;)

reklama
@hona Sprawdź na www.skyscanner.pl - tam masz taką ogólną wyszukiwarkę lotów. Może jeszcze Ci jakieś linie podpowie.

@Zaaaneta Cudownie, że wszystko u Ciebie w porządku. Co do testu Pappa, to musisz sobie odpowiedzieć na pytanie: "Po co Ci on?". Jeśli wyjdzie dużo prawdopodobieństwo wad, to usuniesz ciążę? Weź przykład z nafoczki - prawdopodobieństwo wyszło duże, a dziecko zdrowe. I tak naprawdę - nie ważne co wyjdzie (nawet znikome prawdopodobieństwo) - to potem widząc liczby będziesz się do końca ciąży zastanawiała się czy jesteś tą jedną z miliona.

@Funia90 Potem dojdą inne schizy ;-) Nie uspokoisz się póki nie urodzisz, a potem będą kolejne zmartwienia. Ja przed każdą wizytą panikowałam, że może być coś nie tak.

@roxie123 Poczekaj do terminu @ i zrób dopiero test o ile nie przylezie. Takie cienie cienia mogą również oznaczać ciąże biochemiczne, więc szkoda stresów. Proszę mi tu w poniedziałek pokazać dwie piękne kreseczki na bieli vizira :D

Dziewczynki my lecimy do rodziny M,wiec nie potrzebujemy hotelu,zatrzymamy sie u nich.Potrzebujemy tylko przelotu.Na wakacje.pl nie da rady zarezerwowac samego lotu.Ale dziekuje:)

Mnie tez jakos dziwnie pobolewa brzuch.Akurat na wyjezdzie dostane @ wrrrr... Spodziewam sie jej dokladnie za tydzien.
No chyba ,ze nie dostane ;)
Wyjdzie na to że u Ciebie będzie niespodzianka [emoji4]ale by bylo fajnie takie zaskoczenie :)
No tak mówiłaś że do rodzinki , ale ja to teraz milion myśli na minutę wiec umknęło mi sorki [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ja mialam taki cien i ciaze ale to juz wiesz [emoji5]
Ja licze na ciaze bo tempka ladna[emoji4]

Wracamy jutro dopiero ...dzis go wywalam na osobne lozko[emoji4]

@Baslan wiem ,wiem ,teraz mam nowa watpliwosc ,zawsze mialam mleczny sluz,a dzis zoltawy.....nie wiem nic nie piecze itd ,mialyscie taki kolor w ciazy?@hajmal @hona @witch84 i wszystkie inne brzuchatki[emoji17]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Roxie u mnie kreski też nie były idealnie jednakowe najwcześniej była kreska widmo co zanikla a potem kolejne też blade były bo potem wykorzystałam zapasik testów ;)
Miałam strumieniowe i plytkowe. Także jest nadzieja .

@mamcia2014 eh jakoś to będzie , nic nie zrobie :) zapas testów mam tylko ja zawsze niecierpliwa szybko zaczne i później rozczarowana jestem także norma , chyba zaczne się przyzywczajać na niepowodzenia :p
@Funia90 wiem :*
Ja rozumiem spanie u kogoś , bo u mojej teściowej jest rozkładana sofa i śpi się na niej strasznie ! ostatnio wstałam połamana i wg też nie mogłam spać wg

Dobra bo to już jest shiz...
Z @Funia90 już kolejny cykl nie ogarniamy skąd kreski . Są jakie sa ale cos jest . Moim tel ciężko zdj zrobić jakoś bo nie sa nie wiadomo jakie tylko cień cienia cienia.

1500106058-aaaaaa.jpeg
1500106065-aaaaaa.jpeg

Pierwszy allegro drugi facelle
Nie robiłam jeszcze bobo trzymam na poniedziałek

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Moim zdaniem jakieś cienie widać :) poczekajmy spokojnie do poniedziałku powinna być już ciemniejsza :)

@Funia90 A ty masz taki świeży śluz czy jest żółtawy po zaschnięciu? Zmienił Ci się jakoś zapach wydzieliny? Z tego co pamiętam to i ja miałam taki żółtawy - a lekarz twierdził, że to normalne o ile nic mnie nie swędzi/piecze i nie przybiera brzydkiego zapachu. Masz niedługo wizytę, to podpytaj. W razie wątpliwości zawsze możesz zrobić sobie wymaz.

@hona Sprawdź na www.skyscanner.pl - tam masz taką ogólną wyszukiwarkę lotów. Może jeszcze Ci jakieś linie podpowie.

@Zaaaneta Cudownie, że wszystko u Ciebie w porządku. Co do testu Pappa, to musisz sobie odpowiedzieć na pytanie: "Po co Ci on?". Jeśli wyjdzie dużo prawdopodobieństwo wad, to usuniesz ciążę? Weź przykład z nafoczki - prawdopodobieństwo wyszło duże, a dziecko zdrowe. I tak naprawdę - nie ważne co wyjdzie (nawet znikome prawdopodobieństwo) - to potem widząc liczby będziesz się do końca ciąży zastanawiała się czy jesteś tą jedną z miliona.

@Funia90 Potem dojdą inne schizy ;-) Nie uspokoisz się póki nie urodzisz, a potem będą kolejne zmartwienia. Ja przed każdą wizytą panikowałam, że może być coś nie tak.

@roxie123 Poczekaj do terminu @ i zrób dopiero test o ile nie przylezie. Takie cienie cienia mogą również oznaczać ciąże biochemiczne, więc szkoda stresów. Proszę mi tu w poniedziałek pokazać dwie piękne kreseczki na bieli vizira :D
Właśnie chodzi o to że nigdy nie usunę ciąży mimo wszystko :) ale pani ginka mi przedstawiła to w taki sposób. Jeżeli test wyjdzie ok to będę spokojna ale jeżeli coś wyjdzie nie tak to będzie podstawa do dalszych badań i przede wszystkim gdyby okazało się że dziecko jest chore to każdy zapewni mu najbardziej odpowiednie warunki po porodzie, wybór odpowiedniego szpitala itd no i powiem wam że trochę ma rację, chciała bym żeby moje dziecko trafiło w najlepsze ręce fachowców. Wszystko bym zrobiła żeby było jak najlepiej więc chyba wykonam te badanie dla własnego sumienia :) ale mam nadzieję że wszystko jest ok :) odzaluje jedne rzeski i zrobię badanie :p (hihi bo zageszczam sobie rzeski z tad to stwierdzenie) :)

reklama
@Zaaaneta :*
Moim zdaniem warto zrobić takie badanie , wiadomo ,że najlepiej kiedy jest wszystko ok , i u Ciebie tak będzie :) ale przyznam rację...w razie coś , można przeprowadzić różne inne badania , czy zabiegi w ciązy i tak samo zapewnić dziecku bezpośrednio opiekę po porodzie . Nas kobiety , kiedy jest coś nie halo kosztuje to wiele nerwów i strapienia ale wiadomo chcemy wiedzieć wszystko o zdrowiu maleństwa . Także to jest kwestia indywidualna moim zdaniem . Takie badanie też nie daje pewności . Moja szwagierka miała badanie wyszło źle dziecko miało mieć ZD więc zrobili kolejne badanie i dalej nie tak było a urodziła się zdrowa dziewczynka dzisiaj już ma 2 latka :)

Do góry