reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 mysle ,ze owu nie byla wczesniej niz pokazal test a nawet troche po nim[emoji4]takze jest czas kochana[emoji5]
Wydaje mi sie ,ze dobrze ,ze leki przedluzylas ,nie sadze zeby zaszkodzilo a pomoze fasoli w razie co[emoji4]
Fajnie ,ze grill sie udal[emoji4]

Ps ja to jeszcze 9-10dpo nie widzialam mocnej krechy u nikogo[emoji6]

Wiesz jak to jest ze schizami,wystraczy wyjsc z gabinetu i poki nie mam ruchow to juz sie zastanawiam czy wszystko dobrze [emoji58]ale musi byc ,mam nadzieje,ze slodko sie wierci teraz[emoji5]

Ja sie kukra tak nie wyspalam ,ze tragedia .
Babcia M pojechala z nami i dostalismy gorsze lozko,male ,a ten sie uparl ,ze spi ze mna.
Lozko 90cm a my we dwojke.
W domu mamy raz takie.
Ja pikole ,jestem polamana.budzilan sie ze sto razy,w dodatku od 6 chodza i glosna gadaja bo Babcia o 3 sie budzi i dla niej to dzien.
Loszalejeeee ,a mi sie spac chcialo[emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nusia potem ci na priv odpisze .

Roxie ja miałam tak że zrobiłam test i wyszedł bladzioch ledwo było to widać a jak mąż wrocil to już nic kompletnie nie było i mówi do mnie co ty gadasz tu nic nie ma a to było przed terminem @ ale który dzień to nie pamiętam i pomyślałam że może zepsuty był ten test a potem jak mi kazali iść do kardiologa bo puls miałam bardzo wysoki to zrobiłam znowu bo myślę cień był ale zniknął jednak lepiej się upewnić i wtedy już była wyrazniejsza kreseczka ;)

Ja wczoraj byłam u koleżanki potem kuzynka przyjechała potem żona mojego brata ciotecznego z 3 dzieci no i potem na zakupy z moim pojechaliśmy kupić coś jego bratu i bratowej bo wyprawiaja urodziny wspólne a kuzynka była z nami i potem dopiero po 21 odjechala.

Także nie miałam czasu za bardzo Wam odpisać wczoraj.

@Funia90 jak są już ruchy, to pocieszę Cię że wcale nie jest człowiek spokojniejszy, bo rozmyslasz czy nie rusza się za mało, a jak dziecko ma leniwy dzień to już oszaleć można.
Ja używałam detektora od 13 tc.
Kciukasy za testujące, czekam na Wasze dwie kreski.
@roxie123 szyjka na ciążę jest wysoko, twarda i zamknięta, a przed @ się obniża i robi się miękka

Hej dziewczynki ja dzis zatestowalam, ale oczywiście negatyw.trudno. widac tak mialo być. Po @ ide znowu do gina.
@Funia90 kochaniutki Twoj maz, nie odstepuje Cie jak tylko moze:-D. Polez sobie w ciągu dnia i wyprostuj kosci.:-D

Frezja może następnym razem się uda będę trzymać kciuki za Ciebie .

A ja już głowę umylam, kremik wklepalam, odświeżyć się musiałam trochę.
Mam taką fajną bransoletke na kostkę to założyłam. Lubię swiecidelka; )

No i myślę jak się ubrać dzisiaj .

A reszta dziewczyn chyba jeszcze odsypia :)

Hej dziewczynki ja dzis zatestowalam, ale oczywiście negatyw.trudno. widac tak mialo być. Po @ ide znowu do gina.
@Funia90 kochaniutki Twoj maz, nie odstepuje Cie jak tylko moze:-D. Polez sobie w ciągu dnia i wyprostuj kosci.:-D
Pewna jesteś? Może jeszcze jest szansa ? U mnie dalej nie wiadomo do końca :/

@Funia90 to pospalas [emoji4] no ale cóż zawsze to inaczej jak u siebie haha
Wracacie dziś czy zostajecie ? M Cię pilnuje dobrze dobrze pochwalić [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 dzis 26 dc przy cyklach 28, gdyby cos bylo to chociaz cien by sie pokazal a tu biel.:no2:szkoda, choc nastawialam sie na negatyw.zal mi, bo fajnie by bylo miec niespodzianke w postaci 2 kresek. Wiadomo nadzieja umiera ostatnia. Dalam sobie czas do wiosny, jak sie nie uda to odpuszczam ze wzgledu na wiek. Ja jestem bardzo wierzaca i ufam Bogu. Wiem, ze ON wie lepiej, co dla mnie dobre. Ja to przyjmuje z pokora, choc troche mi smutno. Coz zycie...

@roxie123 dzis 26 dc przy cyklach 28, gdyby cos bylo to chociaz cien by sie pokazal a tu biel.:no2:szkoda, choc nastawialam sie na negatyw.zal mi, bo fajnie by bylo miec niespodzianke w postaci 2 kresek. Wiadomo nadzieja umiera ostatnia. Dalam sobie czas do wiosny, jak sie nie uda to odpuszczam ze wzgledu na wiek. Ja jestem bardzo wierzaca i ufam Bogu. Wiem, ze ON wie lepiej, co dla mnie dobre. Ja to przyjmuje z pokora, choc troche mi smutno. Coz zycie...

Jeszcze mozesz byc mile zaskoczona [emoji4] ale też się głęboko modlę.
Cienie to nie wszystko...u mnie cienie są i co z tego :/ jak nie ma jednoznacznego żeby były kreski kreski takie no różowe a nie jakieś coś :( jeszcze gorzej tak...
Jedyne co mnie trzyma przy tym że możeeee , to skok temp 37.2 i mokro w majtkach :/ bym Wam pokazała moje testy to byście mnie wysmialy ze mam shizy [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wciaz wierze w Twoja temperature i po weekendzie ujrzysz dwie kreski [emoji3] a w kolejnym cyklu pozostale [emoji16]
Ja od rana sprzatam i zaraz po zakupy lece bo tesciowie beda o 12 [emoji3] a ja na shopping skocze [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry