Funia90
Fanka BB :)
@roxie123 mysle ,ze owu nie byla wczesniej niz pokazal test a nawet troche po nim[emoji4]takze jest czas kochana[emoji5]
Wydaje mi sie ,ze dobrze ,ze leki przedluzylas ,nie sadze zeby zaszkodzilo a pomoze fasoli w razie co[emoji4]
Fajnie ,ze grill sie udal[emoji4]
Ps ja to jeszcze 9-10dpo nie widzialam mocnej krechy u nikogo[emoji6]
Wiesz jak to jest ze schizami,wystraczy wyjsc z gabinetu i poki nie mam ruchow to juz sie zastanawiam czy wszystko dobrze [emoji58]ale musi byc ,mam nadzieje,ze slodko sie wierci teraz[emoji5]
Ja sie kukra tak nie wyspalam ,ze tragedia .
Babcia M pojechala z nami i dostalismy gorsze lozko,male ,a ten sie uparl ,ze spi ze mna.
Lozko 90cm a my we dwojke.
W domu mamy raz takie.
Ja pikole ,jestem polamana.budzilan sie ze sto razy,w dodatku od 6 chodza i glosna gadaja bo Babcia o 3 sie budzi i dla niej to dzien.
Loszalejeeee ,a mi sie spac chcialo[emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wydaje mi sie ,ze dobrze ,ze leki przedluzylas ,nie sadze zeby zaszkodzilo a pomoze fasoli w razie co[emoji4]
Fajnie ,ze grill sie udal[emoji4]
Ps ja to jeszcze 9-10dpo nie widzialam mocnej krechy u nikogo[emoji6]
Wiesz jak to jest ze schizami,wystraczy wyjsc z gabinetu i poki nie mam ruchow to juz sie zastanawiam czy wszystko dobrze [emoji58]ale musi byc ,mam nadzieje,ze slodko sie wierci teraz[emoji5]
Ja sie kukra tak nie wyspalam ,ze tragedia .
Babcia M pojechala z nami i dostalismy gorsze lozko,male ,a ten sie uparl ,ze spi ze mna.
Lozko 90cm a my we dwojke.
W domu mamy raz takie.
Ja pikole ,jestem polamana.budzilan sie ze sto razy,w dodatku od 6 chodza i glosna gadaja bo Babcia o 3 sie budzi i dla niej to dzien.
Loszalejeeee ,a mi sie spac chcialo[emoji58]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom