reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 mysle ,ze owu nie byla wczesniej niz pokazal test a nawet troche po nim[emoji4]takze jest czas kochana[emoji5]
Wydaje mi sie ,ze dobrze ,ze leki przedluzylas ,nie sadze zeby zaszkodzilo a pomoze fasoli w razie co[emoji4]
Fajnie ,ze grill sie udal[emoji4]

Ps ja to jeszcze 9-10dpo nie widzialam mocnej krechy u nikogo[emoji6]

Wiesz jak to jest ze schizami,wystraczy wyjsc z gabinetu i poki nie mam ruchow to juz sie zastanawiam czy wszystko dobrze [emoji58]ale musi byc ,mam nadzieje,ze slodko sie wierci teraz[emoji5]

Ja sie kukra tak nie wyspalam ,ze tragedia .
Babcia M pojechala z nami i dostalismy gorsze lozko,male ,a ten sie uparl ,ze spi ze mna.
Lozko 90cm a my we dwojke.
W domu mamy raz takie.
Ja pikole ,jestem polamana.budzilan sie ze sto razy,w dodatku od 6 chodza i glosna gadaja bo Babcia o 3 sie budzi i dla niej to dzien.
Loszalejeeee ,a mi sie spac chcialo[emoji58]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Nusia potem ci na priv odpisze .

Roxie ja miałam tak że zrobiłam test i wyszedł bladzioch ledwo było to widać a jak mąż wrocil to już nic kompletnie nie było i mówi do mnie co ty gadasz tu nic nie ma a to było przed terminem @ ale który dzień to nie pamiętam i pomyślałam że może zepsuty był ten test a potem jak mi kazali iść do kardiologa bo puls miałam bardzo wysoki to zrobiłam znowu bo myślę cień był ale zniknął jednak lepiej się upewnić i wtedy już była wyrazniejsza kreseczka ;)

Ja wczoraj byłam u koleżanki potem kuzynka przyjechała potem żona mojego brata ciotecznego z 3 dzieci no i potem na zakupy z moim pojechaliśmy kupić coś jego bratu i bratowej bo wyprawiaja urodziny wspólne a kuzynka była z nami i potem dopiero po 21 odjechala.

Także nie miałam czasu za bardzo Wam odpisać wczoraj.

@Funia90 jak są już ruchy, to pocieszę Cię że wcale nie jest człowiek spokojniejszy, bo rozmyslasz czy nie rusza się za mało, a jak dziecko ma leniwy dzień to już oszaleć można.
Ja używałam detektora od 13 tc.
Kciukasy za testujące, czekam na Wasze dwie kreski.
@roxie123 szyjka na ciążę jest wysoko, twarda i zamknięta, a przed @ się obniża i robi się miękka

Hej dziewczynki ja dzis zatestowalam, ale oczywiście negatyw.trudno. widac tak mialo być. Po @ ide znowu do gina.
@Funia90 kochaniutki Twoj maz, nie odstepuje Cie jak tylko moze:-D. Polez sobie w ciągu dnia i wyprostuj kosci.:-D

Frezja może następnym razem się uda będę trzymać kciuki za Ciebie .

A ja już głowę umylam, kremik wklepalam, odświeżyć się musiałam trochę.
Mam taką fajną bransoletke na kostkę to założyłam. Lubię swiecidelka; )

No i myślę jak się ubrać dzisiaj .

A reszta dziewczyn chyba jeszcze odsypia :)

Hej dziewczynki ja dzis zatestowalam, ale oczywiście negatyw.trudno. widac tak mialo być. Po @ ide znowu do gina.
@Funia90 kochaniutki Twoj maz, nie odstepuje Cie jak tylko moze:-D. Polez sobie w ciągu dnia i wyprostuj kosci.:-D
Pewna jesteś? Może jeszcze jest szansa ? U mnie dalej nie wiadomo do końca :/

@Funia90 to pospalas [emoji4] no ale cóż zawsze to inaczej jak u siebie haha
Wracacie dziś czy zostajecie ? M Cię pilnuje dobrze dobrze pochwalić [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 dzis 26 dc przy cyklach 28, gdyby cos bylo to chociaz cien by sie pokazal a tu biel.:no2:szkoda, choc nastawialam sie na negatyw.zal mi, bo fajnie by bylo miec niespodzianke w postaci 2 kresek. Wiadomo nadzieja umiera ostatnia. Dalam sobie czas do wiosny, jak sie nie uda to odpuszczam ze wzgledu na wiek. Ja jestem bardzo wierzaca i ufam Bogu. Wiem, ze ON wie lepiej, co dla mnie dobre. Ja to przyjmuje z pokora, choc troche mi smutno. Coz zycie...

@roxie123 dzis 26 dc przy cyklach 28, gdyby cos bylo to chociaz cien by sie pokazal a tu biel.:no2:szkoda, choc nastawialam sie na negatyw.zal mi, bo fajnie by bylo miec niespodzianke w postaci 2 kresek. Wiadomo nadzieja umiera ostatnia. Dalam sobie czas do wiosny, jak sie nie uda to odpuszczam ze wzgledu na wiek. Ja jestem bardzo wierzaca i ufam Bogu. Wiem, ze ON wie lepiej, co dla mnie dobre. Ja to przyjmuje z pokora, choc troche mi smutno. Coz zycie...

Jeszcze mozesz byc mile zaskoczona [emoji4] ale też się głęboko modlę.
Cienie to nie wszystko...u mnie cienie są i co z tego :/ jak nie ma jednoznacznego żeby były kreski kreski takie no różowe a nie jakieś coś :( jeszcze gorzej tak...
Jedyne co mnie trzyma przy tym że możeeee , to skok temp 37.2 i mokro w majtkach :/ bym Wam pokazała moje testy to byście mnie wysmialy ze mam shizy [emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wciaz wierze w Twoja temperature i po weekendzie ujrzysz dwie kreski [emoji3] a w kolejnym cyklu pozostale [emoji16]
Ja od rana sprzatam i zaraz po zakupy lece bo tesciowie beda o 12 [emoji3] a ja na shopping skocze [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry