reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dobra bo to już jest shiz...
Z @Funia90 już kolejny cykl nie ogarniamy skąd kreski . Są jakie sa ale cos jest . Moim tel ciężko zdj zrobić jakoś bo nie sa nie wiadomo jakie tylko cień cienia cienia.

1500106058-aaaaaa.jpeg
1500106065-aaaaaa.jpeg

Pierwszy allegro drugi facelle
Nie robiłam jeszcze bobo trzymam na poniedziałek

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja wciaz wierze w Twoja temperature i po weekendzie ujrzysz dwie kreski [emoji3] a w kolejnym cyklu pozostale [emoji16]
Ja od rana sprzatam i zaraz po zakupy lece bo tesciowie beda o 12 [emoji3] a ja na shopping skocze [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A ja mam coraz bardziej negatywne nastawienie do tego :/ pewnie trzeba będzie próbować dalej

@Frezja_1 @ na środę wypada niby to jeszcze prawie 4 całe dni ... nie wiem w tamtym miesiącu tez mi coś pokazywało a nie było ciąży więc teraz będzie to samo :< nikłe nadzieje ... cóż trzeba próbować dalej

Roxie ciężko coś powiedzieć. Dla mnie widać po prostu miejsca gdzie powinna być druga kreska. No ale może jeszcze jest za wcześnie na test. Nie każdemu wychodzą testy przed @. Musimy się uzbroić w cierpliwość. A to Twój pierwszy cykl z mierzeniem temperatury? Czy już kiedyś mierzyłas?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... mierzyłam przy poprzedniej ciąży i tez mi się tak temp utrzymywała pozytyw był dopiero w 29dc ale teraz już się przestałam nastawiać ;/ drazni mnie to testowanie i tyle
@Frezja_1 to jest taki cień delikatny ale ja chce widzieć kreske albo biel i wiedziec na czym stoje :/ też nie chce się iść kłuć na darmo więc musze czekać ale wiem co będzie ;/

Roxie ja nadal bede twierdzila,ze jak dla mnie to jest jest wczesnie i trzeba czekac :tak: Ja tez cos widze,co trudno powiedziec,ale moze to jest juz jednack cien cienia,co? Zycze cierpliwosci.Nie rob tyle testow,bo to stresujace.Poczekaj do poniedzialku i wtedy wrzuc nam tu zdjecie,ocenimy obiektywnie.Ja nadal zaciskam kciuki :-D

Funia bidulka,wspolczuje,wiem co to znaczy,my niby mamy szerokie lozko,ale jest maz to tez czesto czuje sie mniej wyspana,bo tak lubi sie przytulac,a jest jak kaloryfer goracy,wiec ja uciekam,przyjmuje jakies dziwne pozycje a potem bol plecow,zmeczenie.I jeszcze jedna sprawa kochana,spaliscie we trojke nie dwojke,a jak na 90 cm lozka to zdecydowanie za duze zageszczenie :yes::-D

Frezja ja w Twoim wieku bylam w pierwszej ciazy z mlodym,w sumie to w drugiej,bo pierwsza stracona,ale takiej donoszonej pierwszej.Teraz mam prawie 40 dychy,nie mowcie wiec,ze jestescie stare,bo w takim razie co ja mam powiedziec? :errr::szok::-D

Od rana siedze i szukam biletow do Budapesztu.Przejrzalam juz chyba wszystkie strony.Podsuncie mi prosze jakias stronke,gdzie jeszcze moge sprawdzic.Szukalam na esky.pl , aero.pl fru.pl wizzair. lot. cheapflights kayak juz sama nie wiem,gdzie jeszcze.MACIE COS CIEKAWEGO?

Hona dziękuję za pocieszenie. W sumie teraz juz 40 na porodówce nikogo nie szokuje na szczęście.cóż zobaczymy, co czas przyniesie.
Zobacz moze na portalu wakacje.pl tylko nie wiem czy tam mozna same przeloty zalatwiac, ale sprawdź.
@roxie123 to testowanie to mega stres, zwłaszcza jak sie pojawia nie wiadomo co. Caly czas trzymam kciuki za Ciebie.

reklama
Hona dziękuję za pocieszenie. W sumie teraz juz 40 na porodówce nikogo nie szokuje na szczęście.cóż zobaczymy, co czas przyniesie.
Zobacz moze na portalu wakacje.pl tylko nie wiem czy tam mozna same przeloty zalatwiac, ale sprawdź.
@roxie123 to testowanie to mega stres, zwłaszcza jak sie pojawia nie wiadomo co. Caly czas trzymam kciuki za Ciebie.
Dzięki też 3mam kciuki za Ciebie [emoji8]a wiekiem się nie przejmuj na dziecko zawsze jest dobry czas [emoji8]

@hona masakra właśnie chodzi o to ze i u mnie wychodzi takie nie wiadomo co xD dzięki za wsparcie czekam dalej [emoji8][emoji8][emoji8] wakacje.pl

Do góry