reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 ja smaków nie mam. Ale jak mam ochotę np na jajecznice i ja robie to zjem dwa kesy i koniec, przestaje mi smakować.

Mam straszna nadprodukcje śliny. Coś okropnego. Czasem musze ja wypluwać bo inaczej odruchy wymiotne. Coś strasznego..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ciasto malinowe z mascarpone [emoji7][emoji7][emoji7]jade ,jade ,slinka cieknie

Tez mam nadzieje,ze wszystko dobrze ale szkoda ,ze nie dala znac[emoji58]

@...Margotka9022... uuu to rzeczywiscie nieciekawie:/
A przytylas juz cos?
Ja mam odruch wymiotny jak myje zeby az placze [emoji58]

Znaczy sie lzy mi leca[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oglądamy film ''chata'' w kinach byl niedawno ... ledwo się zaczą a ja już rycze... polecam [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... looo to bardzo malo wazysz [emoji15]ile masz wzrostu?
Ja mam 168 i wazylam zawsze ok55,5 a przybralam do teraz plus minus kg.

@roxie123 wiem ,ze marzysz o dolegliwossciach[emoji4]ja dzis mowie do mojego M bola mnie cycki i strasznie mi niedobrze ale ciesze sie a on na mnie wielkie oczy[emoji4]musialam mu tlumaczyc ,ze ciesze sie z objawow[emoji4]
Nie slyszalam o filmie ,musze luknac [emoji4]

@...Margotka9022... looo to bardzo malo wazysz [emoji15]ile masz wzrostu?
Ja mam 168 i wazylam zawsze ok55,5 a przybralam do teraz plus minus kg.

@roxie123 wiem ,ze marzysz o dolegliwossciach[emoji4]ja dzis mowie do mojego M bola mnie cycki i strasznie mi niedobrze ale ciesze sie a on na mnie wielkie oczy[emoji4]musialam mu tlumaczyc ,ze ciesze sie z objawow[emoji4]
Nie slyszalam o filmie ,musze luknac [emoji4]

Piękny film ... dawno nie oglądałam takiego emocjonalnego filmu wzruszam się cały czas ... Hm ogólnie odbieram go tak : jak odnaleźć Boga wśród życiowych tragedii , kim jest Bóg w naszym życiu i jaką gra rolę , co nam daje ... Bóg jest cały czas wśród nas ...
Obwinianie Boga za nasze cierpienie ... o wybaczeniu i szukaniu dobra
Piękny... obejrzyjcie mi brak słów...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry