reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Funia90 ja smaków nie mam. Ale jak mam ochotę np na jajecznice i ja robie to zjem dwa kesy i koniec, przestaje mi smakować.

Mam straszna nadprodukcje śliny. Coś okropnego. Czasem musze ja wypluwać bo inaczej odruchy wymiotne. Coś strasznego..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ciasto malinowe z mascarpone [emoji7][emoji7][emoji7]jade ,jade ,slinka cieknie

Tez mam nadzieje,ze wszystko dobrze ale szkoda ,ze nie dala znac[emoji58]

@...Margotka9022... uuu to rzeczywiscie nieciekawie:/
A przytylas juz cos?
Ja mam odruch wymiotny jak myje zeby az placze [emoji58]

Znaczy sie lzy mi leca[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Oglądamy film ''chata'' w kinach byl niedawno ... ledwo się zaczą a ja już rycze... polecam [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... looo to bardzo malo wazysz [emoji15]ile masz wzrostu?
Ja mam 168 i wazylam zawsze ok55,5 a przybralam do teraz plus minus kg.

@roxie123 wiem ,ze marzysz o dolegliwossciach[emoji4]ja dzis mowie do mojego M bola mnie cycki i strasznie mi niedobrze ale ciesze sie a on na mnie wielkie oczy[emoji4]musialam mu tlumaczyc ,ze ciesze sie z objawow[emoji4]
Nie slyszalam o filmie ,musze luknac [emoji4]

@...Margotka9022... looo to bardzo malo wazysz [emoji15]ile masz wzrostu?
Ja mam 168 i wazylam zawsze ok55,5 a przybralam do teraz plus minus kg.

@roxie123 wiem ,ze marzysz o dolegliwossciach[emoji4]ja dzis mowie do mojego M bola mnie cycki i strasznie mi niedobrze ale ciesze sie a on na mnie wielkie oczy[emoji4]musialam mu tlumaczyc ,ze ciesze sie z objawow[emoji4]
Nie slyszalam o filmie ,musze luknac [emoji4]

Piękny film ... dawno nie oglądałam takiego emocjonalnego filmu wzruszam się cały czas ... Hm ogólnie odbieram go tak : jak odnaleźć Boga wśród życiowych tragedii , kim jest Bóg w naszym życiu i jaką gra rolę , co nam daje ... Bóg jest cały czas wśród nas ...
Obwinianie Boga za nasze cierpienie ... o wybaczeniu i szukaniu dobra
Piękny... obejrzyjcie mi brak słów...

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry