reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej dziewczynki

Piszecie tyle,ze ja tylko pamietam kilka ostatnich postow i to jeszcze tylko te ,ktore podgladam u gory.
Dzieje sie,ale to dobrze.
Funia super,ze dzidziolek rosnie.Takie informacje sa jak miod na nasze serca.

Roxie ja wrozka nie jestem,choc moja intuicja raczej mnie zawodzi.Ale te Twoje zachcianki sa na prawde podejrzane. Bede trzymala kciuki ,zeby jednak nie bylo bieli wizira ;)

Gie er fajnie,ze sie odezwalas.Jestes prawie na polmetku,pewnie czujesz juz ruchy?

Zosiak wspolczuje bolu zeba.Sama nie mam najlepszego uzebienia,ciagle cos trzeba latac :oo: Za to wszystkie 8 mam i maja sie super.

Frezja glowa do gory kochana,wiem,ze jest przykro,nastepny cykl bedzie Twoj :-) :) Ja tez tylko czekam na zbicie homocysteiny i zaczynam starania na serio,bo teraz to tak hmmm,troche na zarty.I choc do @ jeszcze troche,to ja juz jak wariatka zaczynam sie doszukiwac objawow. Trzymaj sie kochana.

Dziewczyny nie wiem jak ja wytrzymam na urlopie,trzy swiaty mi sie dzieja w domu. Jutro jade na chwile do firmy z malym,musze troche ogarnac,az sie boje co na mnie czeka.Od poniedzialku mam miec urlop,ale jak sie okaze ,ze cos naglego wypadnie to pewnie jeszcze w poniedzialek bede w pracy.Wybieramy sie do Budapesztu,do rodziny M.Zobaczymy czy sie uda?
Pozdrawiam wszystkie

reklama
@roxie123 ja Ci dam wizira z wybielaczem pipko[emoji39]ma byc cieb i g mnie to interesuje i pisz do mnie od razu co bym zaraz wstala i wiedziala[emoji4]najlepiej na messenger bo mam dzwiek[emoji16][emoji16][emoji16]
Jak bedziesz na Slasku to pojdziemy na lody rzemieslnicze ,ja ostatnio jem minimum raz dziennie (dzidzi mi kaze)[emoji39]
Sa przepyszne [emoji4]

@Frezja_1 ja mimo plamienia mialam kreseczke[emoji5]
Nie zawsze oznacza ,ze @ sie rozkreci[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jak będzie biel to dam Ci pospać pipko[emoji8] [emoji23]
A są takie przypadki ze np rano czysto w wieczorem kreska? XD ja się tylko boję że jak to nie fasolka to żeby nie coś groźnego bo jednak coś czuje jakby nie było. No cóż testów mam pełno więc jutro mogę zacząć [emoji4] a ten facelle mowilyscie ze czuły a mi tam pisze ze to 25 xD więc chyba najpierw zrobię zwykły allegroski xD
Na lody przyjadę żebyś wiedziała [emoji4]jeszcze na Śląsku nie byłam

Frezja @ nie musi wybuchnąć, wszystko się jeszcze może zdarzyć [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Oj to będzie jutro testowanie ale będą emocje ja już czuję że od 6 będę czatowac na forum hehe ;)
Frezja ja też brudzilam w ciąży gdyby nie test bo szłam do kardiologa to bym myślała że @ nadeszła bo ja się z testem pospieszylam trochę już nie pamiętam dokładnie ale to było przed terminem @ .zaraz telefon do gina i luteine dostałam i przeszło.

@hona moze i u Ciebie jednak cos wyjdzie[emoji5]kiedy badasz homocysteine?u roxie bardzo szybko spadla a Ty juz troche bierzesz metylki[emoji4]

@roxie123 no jak bedzie vizir to daj pospac tak do 9[emoji4]
Jasne ,ze sa takie przypdaki ,ze rano wizir a po poludniu cien[emoji4]w koncu to rosnie nagle [emoji4]

To zapraszam kiedys na lodzika[emoji39][emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

A ja za wszystkie staraczki swiata trzymam kciuki ale Wy forumowe macie pierszenstwo[emoji5]
Pokaze Wam mojego brzucha z dzis[emoji4]
1499976479-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja za wszystkie staraczki swiata trzymam kciuki ale Wy forumowe macie pierszenstwo[emoji5]
Pokaze Wam mojego brzucha z dzis[emoji4]
1499976479-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Rośnie rośnie pięknie [emoji8] śpij już bo dzidzia tez chce [emoji8][emoji8][emoji8]

Dobranoc kochane moje : ) ja jeszcze muszę nowennę odmówić [emoji4]bo już wszystkie modlitwy powiedziałam... one takie ładne sa uwielbiam je czytać [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry