reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Trzeba jasno i otwarcie powiedziec, " tu dzieciacki maja talerzyki i kubeczki"
Jak by ktores chcialo z czyms isc to zwrocic delikatnie uwage " Kubus choc zjedz tutaj" Nie ma co przez jednego glupiego wafelka musiec malowac sciany od nowa. Zas wszystko zalezy od dzieci, mysle ze rodzice sami zwroca uwage.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Margotka słuchaj dziewczyn [emoji4]wiem ze strach ale bądź dobrej myśli ok [emoji8]ja wiem że jest ok

@Funia90 ja nie mam pamięci właśnie [emoji23][emoji23][emoji23]ale jakoś Ciebie zawsze w głowie mam . Zdrowe będzie zdrowe [emoji4]

A ja też shizuje peklybyscie ze smiechu M się pyta co ja robię wg [emoji23][emoji23][emoji23]bo poprawiam majteczki ciągle i naciagam [emoji23]mówi źle ci to ściąg [emoji23] a ja tak teges bo mnie jakoś w pachwinie coś ciągnie i najpierw myślałam że majtki ale jednak nie [emoji23] ja nigdy nie byłam normalna hahaha[emoji38]

@Frezja_1 ja bym grzecznie powiedziała jak bliscy znajomi to się nie obraża a jak obraża to lepiej nie mieć takich znajomych hehe . Chyba zrozumiałe ze nie jest się u siebie i obowiązują inne zasady

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Wlasnie oni sa tacy ze nie zwroca.generalnie fajni ludzie, ale w mieszkaniu nie maja za czysto.
@roxie123 bol w pachwinie to dobry znak.mnie tak bolalo bardzo w pachwinie jak bylam w 5 tc. U mnie totalna cisza. Niby wiem ze i tak sie nie udalo ale jakos mi smutno bo czuje ze sie juz nie uda. Nie wiem czemu tak czuję i nie moge przegonic tych mysli.

Ostatnia edycja:
@Frezja_1 ja bym powiedziala ,jakos delikatnie ale bym powiedziala.
Nie rob dobrej miny do zlej gry bo przeciez to nie ostatnia wizyta wiec niech wiedza ,ze takie sa u was zasady ,ze szanujecie swoj dom[emoji4]

@roxie123 hehe nie mysl lepiej o tym ciagnieciu,udawaj ,ze wcale go nie ma[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 nawet nie tyle ze myślę bo nie tylko mnie drażni po prostu xD będę bardzo zła jak to wszystko na @ :/ no ale czekam

@Frezja_1 funia ma rację :) tamto to byl taki żart jakby co , żeby nie mieć znajomych [emoji14] ale jak mi by ktoś zwrócił uwagę to by mi się glupio zrobilo i bym dzieci pilnowała w miarę możliwości

@Frezja_1 ja bym powiedziala ,jakos delikatnie ale bym powiedziala.
Nie rob dobrej miny do zlej gry bo przeciez to nie ostatnia wizyta wiec niech wiedza ,ze takie sa u was zasady ,ze szanujecie swoj dom[emoji4]

@roxie123 hehe nie mysl lepiej o tym ciagnieciu,udawaj ,ze wcale go nie ma[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziękuję dziewczyny. Tez uwazalam zeby powiedziec, ale nie bylam pewna czy wypada. Chce uscislic sprawe, nie chodzi mi o okruszki bo te sobie poodkurzam tylko o czekoladowe raczki na scianach. Ja moge nie podawac czekolady, ale goscie pewnie przyniosa jakies kinderki czy czekoladke dla mojej corki i na pewno beda dzieci chcialy zjesc.

Mam nadzieję, ze mnie nie skrzyczycie ze zasmiecam watek jakimis czekoladowymi lapkami na ścianach. Chcialam tylko się poradzic kogos kto spojrzy na sprawe z dystansu i bardzo Wam dziękuję za opinie.
@...Margotka9022... jak sie czujesz kochana? A jak pozostałe objawy? Masz apetyt, mdłości?

reklama
@Frezja_1 przestań tak myśleć wszystko przed Tobą ;* ja tez mam czarne myśli ale trzeba rozwiewac.
Hm to by się zgadzało: p tylko mnie ciągnie z lewej strony bardziej jak na razie . I też jakoś trudno mi uwierzyć ze mogło się udać nie przyswajam tego do świadomości . Się okaże
@Funia90 mam ja w poważaniu [emoji4]nie mam ani jednej podpaski[emoji23][emoji23][emoji23]

Ostatnia edycja:
Do góry