reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witch do małej miejscowości jakieś 17 km do Zakopanego będziemy mieli po drodze na wakacje zwiedzimy Kraków sobie .

No i ja nigdy nie byłam w górach to będzie pierwszy raz nie wliczając wycieczek na Słowację z mężem, ale jak jechałam z mężem to tylko z auta góry podziwialam bo jechaliśmy na rozładunek i zaraz powrót bo czas w zawodzie kierowcy się liczy.

W przyszłym roku jak się uda to może na mazury wyjedziemy.

Ja się ogarnelam do spania już kupiłam nowa pizame taka na gorace noce góra na ramiączka taka bokserka i porteczki krótkie w kolorach moro mąż mówi że sexy ;)
To lecę do niego bo na 23 wyjazd ma .dobranoc dziewczynki.

reklama
@witch84 jak pytalam to juz tego nie pamietam hehe[emoji15]
Ale nie przejmuj sie [emoji4]
Moj M ciagle mowi ,ze to dziewczynka,zobaczymy czy ma dobre przeczucia,a ja chce zdrowe[emoji5][emoji5][emoji5]

@mamcia2014 to milego pizamkowania[emoji23]

@roxie123 mnie tez solidarnie dzis kluje macica [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 jak miło haha [emoji4]
Słuchaj M on wie kogo majstrowal [emoji16] zdrowe będzie [emoji8]
Jutro wizyta ? :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... mnie tez nie bolaly a bylo dobrze[emoji5]ale rozumiem strach.
Mnie czasem bola ,potem znow schizuje ,ze nie a potem bol wraca[emoji4]

@roxie123 byle zdrowe[emoji5][emoji5][emoji5]
Taaa jutro,jutro,Ty to masz pamiec[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny Ja mam pytanie z innej beczki. Otoz w weekend odwiedzaja nas znajomi z trójką dzieci. I az sie boje tej wizyty bo wiecie jak to jest w nowym domku, wszystko takie nowe i czyste. A te dzieci biegaja z jedzeniem po całym domu, pozniej np. takimi łapkami po zjedzeniu wafelka dorykaja wszystkiego i nie wiem czy wypada zwrocic uwage dzieciom czy rodzicom. Nie chciałabym wyjsc na niekulturalna czy sztywniare, ale ja lubie miec czysto i moje dziecko od malego uczylam ze nie chodzi sie z jedzeniem a przed i po jedzeniu myje rączki. Dziewczyny prosze was o szczera opinię.czy ze mna jest cos nie tak i czy odezwać sie czy siedziec cicho i robic dobrą mine do zlej gry.???
Teraz doczytałam post @...Margotka9022... jak Cię to mocno niepokoi to idz jutro na usg, uspokoisz sie kochana. Ja wierze ze jest wszystko dobrze. Sciskam

reklama
Dziewczyny Ja mam pytanie z innej beczki. Otoz w weekend odwiedzaja nas znajomi z trójką dzieci. I az sie boje tej wizyty bo wiecie jak to jest w nowym domku, wszystko takie nowe i czyste. A te dzieci biegaja z jedzeniem po całym domu, pozniej np. takimi łapkami po zjedzeniu wafelka dorykaja wszystkiego i nie wiem czy wypada zwrocic uwage dzieciom czy rodzicom. Nie chciałabym wyjsc na niekulturalna czy sztywniare, ale ja lubie miec czysto i moje dziecko od malego uczylam ze nie chodzi sie z jedzeniem a przed i po jedzeniu myje rączki. Dziewczyny prosze was o szczera opinię.czy ze mna jest cos nie tak i czy odezwać sie czy siedziec cicho i robic dobrą mine do zlej gry.???
Teraz doczytałam post @...Margotka9022... jak Cię to mocno niepokoi to idz jutro na usg, uspokoisz sie kochana. Ja wierze ze jest wszystko dobrze. Sciskam
Ciężka sprawa. Wszystko zależy, jak bliscy Ci znajomi i jak dobrze Ciebie znają

Do góry