reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Zosiu za tydzień o ile jest sens bo mam straszne nerwy.
Spakowałam się i jadę do tesciowej. Babka przeszła sama siebie. Moja kuzynka jest w zaawansowanej ciąży i mam z nią bardzo dobry kontakt. No i babka coś tam zaczęła gadać na jej temat ja się nic nie odzywalam . Za chwilę ona taka mocna ze to ze tamto . A ja mówię teraz już jest na wolnym jest w zaawansowanej ciąży to jej się też należy odpoczynek . I ze że mam.z nią kontakt. Oczywiście mi nic nie wolno się z nikim odzywać. Obdzwonila cała rodzinę ze ja powiedziałam że musi leżeć bo ma zagrożona ciążę itd kuzynka do mnie ze nie chce mnie znać. Masakra...wyje cały czas jak można tak zrobić być takim człowiekiem ona chce mnie wykończyć. Mąż jej nagadal też ze ma to odkręcić
A ona się cieszy. Mówię Wam mam pieklo na ziemi ...[emoji22][emoji22][emoji24]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mam nadzieje ,ze nie zapomne co chce napisac[emoji4]

@calineczka piekny brzusio[emoji7]ja bylam ostatnio na wizycie w 10t0d i dzidzi mialo 3 cm,dzis mamy 11t2d z usg[emoji4]

@Katarina91 az mnie dzis krzyze bolaly jak to przeczytalam[emoji4]
12t1d z usg czy z om?

@roxie123 dobrze ,ze wygarnelas babce ,co ona sobie w ogole mysli ,grr .
Az takiego siniora to nie mialam nigdy w sumie,ja w ogole siniaka mialam ze dwa razy.

@Evelyn uda sieeeee[emoji4]

@mallutka przykro mi ale ja tez otrzymywalam gratulacje po poronieniu i to dlugo,dlugo,bo dobre wiesci szybko sie roznosza ,gorzej ze zlymi:/ trzymaj sie i badz silna.
Pewnie jeszcze nie raz ktos zapyta:/

@mamcia2014 moje gratulacje,dobra robota[emoji4]

Ja juz odpoczywam w hotelu[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zosiu za tydzień o ile jest sens bo mam straszne nerwy.
Spakowałam się i jadę do tesciowej. Babka przeszła sama siebie. Moja kuzynka jest w zaawansowanej ciąży i mam z nią bardzo dobry kontakt. No i babka coś tam zaczęła gadać na jej temat ja się nic nie odzywalam . Za chwilę ona taka mocna ze to ze tamto . A ja mówię teraz już jest na wolnym jest w zaawansowanej ciąży to jej się też należy odpoczynek . I ze że mam.z nią kontakt. Oczywiście mi nic nie wolno się z nikim odzywać. Obdzwonila cała rodzinę ze ja powiedziałam że musi leżeć bo ma zagrożona ciążę itd kuzynka do mnie ze nie chce mnie znać. Masakra...wyje cały czas jak można tak zrobić być takim człowiekiem ona chce mnie wykończyć. Mąż jej nagadal też ze ma to odkręcić
A ona się cieszy. Mówię Wam mam pieklo na ziemi ...[emoji22][emoji22][emoji24]

Nie wiem nawet co napisac..
Brak słów po prostu.. :(

@Funia90
Jak Ty sie czujesz? Cały dzień nic nie pisałaś. :p
No rośniemy rośniemy :)
W piątek mam prenatalne ;)

Ostatnia edycja:
@roxie123 nie martw sie ,jesli mozesz to wynies sie do tesciowej a z kuzynka muisz porozmawiac i wytlumaczyc jej ,ze to nie twoja wina.
Pewnie zna babcie.
A ktos oprocz babci ma prawo glosu w tym domu ,czy to jej dom?
Bardzo mi przykro i nie chce zebys sie denerwowala,tym bardziej na etapie staran lub poczatkow ciazy.
Musicie rozwazyc wyprowadzke,moze spanie na materacu w nowym domu?

Dzięki dziewczyny. Tak mnie dzisiaj naszło, bo mąż na antybiotyku i kolejny cykl pewnie przez to też się nie uda [emoji17] u mnie tempka skacze i cycki nie są wrażliwe a już niby tylko 6 dni do @. Jajniki mnie bolały 8/9dc więc test już powinien coś wykazać a tu biel [emoji13]
No nic, usiądę w kąciku i poczekam na przypływ pozytywnych myśli [emoji10]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam was kochane :)
Przepraszam ze tak dlugo sie nie odzywalam zlapalam jakiegos dola bo po@ zaczelam kaszlec(nadal kaszle tak oskrzelowo) a maz ma zatoki chore od 2 dni antybiotyk i wogole nie mial ochoty bo go bolala glowa tak troche wymusilam ci drugi dzien a teraz sie boje zeby nie bylo chore jesli ! Wogole sie uda ehh przepraszam ze smuce ale szwagierka za muesiac rodzi (ja tez bym rodzila :( eh) a widze ja codziennie bo mieszka w domu obok eh
Powiem wam ze mimo 3/dzie wiesiolka do owulacji sluzu bylo prawie nic eh moze ze wzgl na kaszel byl bezowulacyjny?:(
Sliczne brzuszki :)
Roxie i evelyn glowa do gory!! Trzymam mocno za Was && obu rak :) ja testuje 20/21 lipiec :) chociaz jestem pewna ze nic z tego a dzis 15 dzien cyklu powinno byc po owu mam 26 dniowe a jest sluz jak bialko jaja ?
Roxie wlasnie doczytalam nie wiem co ci doradzic? Ja bym tez cos uknula na nia i powiedziala najwuekszym plotkarom w rodzinie hihi niech poczuje co ty kochana czulas? Ja mialam taka kolezanke w pracy jedna dziewczyna chcialy przez nia popelnic samobojstwo tak ja wykonczyla nie wytrzymalam powuedzialam o nie kilka slow do kierownika i przez tydzien chciala sie pod podloge schowac a pozniej byla lepsza nie super ale lepsza dziewczyny kupily mi wodke w podziekowaniu :]]

Ostatnia edycja:
Roxie tak jak dziewczyny tez pomyslalabym o szybkiej przeprowadzce wolalabym spac na materacu niz sie wykanczac a nerwy nie sa wskazane tak szybko mozna dojsc potem do jakiejs nerwicy czego Ci nie zycze mieszkam z tata mamy swoje pietro ale czasem potrawi dac w kosc mimo iz go kocham ma swoje przyzwyczajenia a my swoje podejrzewam ze u Ciebie tez nie jest kolorowo. A jak nie mozecie sie wyprowadzic to ulatnialabym sie z domu chocby na rower spacer itp. czytam fajna ksiazke ktora kupilam sobie w 2014 roku pozytywne myślenie bardzo fajna zreszta ksiazki zauwazylam tez uspakajaja i modlitwa dzisiaj 6 dzien nowenny obym wytrwala w tej modlitwie

Jak będę mieć instalacje to mogę iść na materac na razie czekam na kanalizację :/ muszę to znosić...u teściowej tez ze 2 dni bo tu tez nie wesoło bo teście lubi drinkowac. Wiem że teraz jak mam nerwy i wyje ciągle to się uda i znowu nic z tego nie będzie: ( kuzynka napisała ze nie chce mieć z tym nic wspólnego nie da się przetłumaczyć. Mówię Wam piekło nie mam siły nawet myśleć [emoji22]tak mi źle. Teraz jeszcze gorszy siniak ale to chyba nic złego co?? Zginie ? macie kolejny mój bebzon[emoji23]
1499541744-aaaaaa.jpeg

reklama
@roxie123 ciezki czas ale musisz sie wziac w garsc i nie dac sie im ,bo takie osoby tylko czekaja na zalamanie.
Ignoruj babcie.
Mysl o fasolce,ona potrzebuje spokoju,a kuzynka moze zrozumie w koncu ,a jak nie to co poradzisz,wazne ,ze twoje sumienie jest czyste[emoji4]
Nic Ci nie bedzie od siniaka ale nie boli Cie to?
Wbijasz raz z jednej a raz z drugiej strony?

@Calineczka24 czuje sie dobrze,nie pisalam bo korzystalismy z morza a potem jechalismy,teraz jestesmy w Warszawie a jutro wieczorem do domu[emoji4]
Ja mam prenatalne w nastepny poniedzialek.

@Nusia123 nie przekreslaj od razu cyklu[emoji4]trzymam kciuki[emoji4]
Sluz w dni plodne jest jak bialko wlasnie i nie zawsze musi byc widoczny na zewnatrz

Do góry