reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mamcia2014 ja mam niedoczynność ale nic mi na razie nie powoduje :) ogólnie teraz mam straszny apetyt ciągle chce mi się jeść : /
No i wysypalo mnie na twarzy po encortonie koszmar a nigdy nie miałam problemow :( eh
@Calineczka24 nooo ja byłam suchar teraz jestem szczupla tak w sam raz ale szybkie przytycie i witaj cellulicie xD
@Katarina91 już 12 [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Rośnij w siłę :)

reklama
roxie ja też mam niedoczynność i ja się objadalam dosłownie bo do kompletu mam jeszcze inne leki wzbudzajace apetyt ja non stop o jedzeniu myślałam teraz też myślę ale na myśleniu się kończy puki co ,jednak wiadomo człowiek czasem słaby i zgrzesze ale potem staram się to jakoś spalić a to w łóżku; ) a to podczas spaceru czy treningu i jakoś wagę trzymam obecnie 60 kg a wzrost 170.

Mamcia i dobrze :) figurka super :) miej na uwadze to ze ja jeszcze nie rodziłam więc trudno powiedzieć jak bede wyglądać po ciąży : ) o ile uda mi się jakaś donosić: /

Roxie, uda się. Zobaczysz.

Mnie to takie ciążowe brzuszki w ogóle bardzo rozczulają. Idzie sobie taka przyszła mamusia, dłonie na brzuszku jeszcze trzyma albo go masuje. A tam w środku taka maleńka tajemnica-kruszyneczka siedzi. I tak sobie szcześliwi idą razem.:)

Śliczne te wasze brzuszki [emoji3]
@roxie123 dobrze, że już niedługo będziesz na swoim [emoji3]
A mnie dzisiaj dopadł smutek i myśli, że już się nie uda [emoji17]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@ivvonka dziekuje [emoji4]
@Ewelyn przestań...uda się [emoji8] testujesz ze mną co :) ja się nastawiam pozytywnie :) zaczyna zalewac mnie biały śluz ale nie wiem czy to efekt zapłodnienia czy wiesiolka :) nadzieje trzeba mieć . Ja widzisz pod górkę dookoła daje rade Ty też dasz :) wiem że są gorsze dni też mam ale nie daje się powiedziałam sobie na razie ze sioo zle mysli i tego się 3mam

Ewelyn, kochana, bardzo proszę, główka do góry. Popatrz na mnie;) (tak, ta nieumalowana, rozczchrana z czerwonym oczkiem-chyba coś pyli) Uda się kochaniutka, uda się zobaczysz. Jeszcze trochę cierpliwości i będziesz skakać z radości i wklejać zdjęcia z ciążowym brzuszkiem. :)

Dzięki dziewczyny. Tak mnie dzisiaj naszło, bo mąż na antybiotyku i kolejny cykl pewnie przez to też się nie uda [emoji17] u mnie tempka skacze i cycki nie są wrażliwe a już niby tylko 6 dni do @. Jajniki mnie bolały 8/9dc więc test już powinien coś wykazać a tu biel [emoji13]
No nic, usiądę w kąciku i poczekam na przypływ pozytywnych myśli [emoji10]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie uda się kochana zobaczysz .
Ewelyn głowa do góry będzie dobrze .
A ja czekam na męża pojechał załadować ciężarówkę sobie na noc i jak wróci to jedziemy do mojego taty mu zakupy zawieść. A ja się odchamilam lekko oczy podkreslilam ładnie się ubralam bo ostatnio to myślałam o tej wizycie Wiktorka i całkiem o sobie zapomniałam a trzeba jakoś wyglądać w oczach męża więc włosy wyprostowalam wypachnilam się umalowalam paznokcie i teraz mogę wyjść śmiało do ludzi przy okazji hehe.
Ogólnie na codzien się nie maluje jakoś mocno ot brwi podkreślam i tuszem rzęsy maluje.no i jako 30 świeżo upieczona kupiłam krem 30 + i używam go rano i wieczorem i powiem wam że troszke mi się cera poprawiła bo miałam takie czerwone przebarwienia ,a teraz jakby bledsze się robią.

reklama
@mamcia2014 ja ostatnio też ogarnięta chodziłam ale teraz doła łapie bo mi cera przez tabletki podupada :/ i tez kupiłam kremy i co bądź żeby ratować ale z hormonami ciężko wygrać

Do góry