reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@mamcia2014 ja mam niedoczynność ale nic mi na razie nie powoduje :) ogólnie teraz mam straszny apetyt ciągle chce mi się jeść : /
No i wysypalo mnie na twarzy po encortonie koszmar a nigdy nie miałam problemow :( eh
@Calineczka24 nooo ja byłam suchar teraz jestem szczupla tak w sam raz ale szybkie przytycie i witaj cellulicie xD
@Katarina91 już 12 [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Rośnij w siłę :)

reklama
roxie ja też mam niedoczynność i ja się objadalam dosłownie bo do kompletu mam jeszcze inne leki wzbudzajace apetyt ja non stop o jedzeniu myślałam teraz też myślę ale na myśleniu się kończy puki co ,jednak wiadomo człowiek czasem słaby i zgrzesze ale potem staram się to jakoś spalić a to w łóżku; ) a to podczas spaceru czy treningu i jakoś wagę trzymam obecnie 60 kg a wzrost 170.

Mamcia i dobrze :) figurka super :) miej na uwadze to ze ja jeszcze nie rodziłam więc trudno powiedzieć jak bede wyglądać po ciąży : ) o ile uda mi się jakaś donosić: /

Roxie, uda się. Zobaczysz.

Mnie to takie ciążowe brzuszki w ogóle bardzo rozczulają. Idzie sobie taka przyszła mamusia, dłonie na brzuszku jeszcze trzyma albo go masuje. A tam w środku taka maleńka tajemnica-kruszyneczka siedzi. I tak sobie szcześliwi idą razem.:)

Śliczne te wasze brzuszki [emoji3]
@roxie123 dobrze, że już niedługo będziesz na swoim [emoji3]
A mnie dzisiaj dopadł smutek i myśli, że już się nie uda [emoji17]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@ivvonka dziekuje [emoji4]
@Ewelyn przestań...uda się [emoji8] testujesz ze mną co :) ja się nastawiam pozytywnie :) zaczyna zalewac mnie biały śluz ale nie wiem czy to efekt zapłodnienia czy wiesiolka :) nadzieje trzeba mieć . Ja widzisz pod górkę dookoła daje rade Ty też dasz :) wiem że są gorsze dni też mam ale nie daje się powiedziałam sobie na razie ze sioo zle mysli i tego się 3mam

Ewelyn, kochana, bardzo proszę, główka do góry. Popatrz na mnie;) (tak, ta nieumalowana, rozczchrana z czerwonym oczkiem-chyba coś pyli) Uda się kochaniutka, uda się zobaczysz. Jeszcze trochę cierpliwości i będziesz skakać z radości i wklejać zdjęcia z ciążowym brzuszkiem. :)

Dzięki dziewczyny. Tak mnie dzisiaj naszło, bo mąż na antybiotyku i kolejny cykl pewnie przez to też się nie uda [emoji17] u mnie tempka skacze i cycki nie są wrażliwe a już niby tylko 6 dni do @. Jajniki mnie bolały 8/9dc więc test już powinien coś wykazać a tu biel [emoji13]
No nic, usiądę w kąciku i poczekam na przypływ pozytywnych myśli [emoji10]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Roxie uda się kochana zobaczysz .
Ewelyn głowa do góry będzie dobrze .
A ja czekam na męża pojechał załadować ciężarówkę sobie na noc i jak wróci to jedziemy do mojego taty mu zakupy zawieść. A ja się odchamilam lekko oczy podkreslilam ładnie się ubralam bo ostatnio to myślałam o tej wizycie Wiktorka i całkiem o sobie zapomniałam a trzeba jakoś wyglądać w oczach męża więc włosy wyprostowalam wypachnilam się umalowalam paznokcie i teraz mogę wyjść śmiało do ludzi przy okazji hehe.
Ogólnie na codzien się nie maluje jakoś mocno ot brwi podkreślam i tuszem rzęsy maluje.no i jako 30 świeżo upieczona kupiłam krem 30 + i używam go rano i wieczorem i powiem wam że troszke mi się cera poprawiła bo miałam takie czerwone przebarwienia ,a teraz jakby bledsze się robią.

reklama
@mamcia2014 ja ostatnio też ogarnięta chodziłam ale teraz doła łapie bo mi cera przez tabletki podupada :/ i tez kupiłam kremy i co bądź żeby ratować ale z hormonami ciężko wygrać

Do góry