reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

O ile ta fasolka tam się wierci i przyklei na tyle nerwów. Ja nie wiem mówię że chyba trzeba się modlić za takich ludzi o rozum. No boli jak dotykam ale chyba w zrosta wbiłam. Tak raz z jednej raz z drugiej . Eh tak mi ciężko na duszy... po prostu nie znoszę kłamstwa

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przepraszam za post pod postem bo ja na tel a tu nie umiem. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie [emoji8] odniosę się do każdej jak będę na siłach muszę wypłakać swoje bo ja jestem strasznie wrażliwa i mi siada na nerwy ... buziaki dla Was :*

@roxie123 dlatego od dzis koniec stresu i pozwolmy sie jej wgryzac[emoji5]
Ja tez nieznosze ale pamietaj ,ze dobro wraca i w koncu nawet kuzynka przejrzy na oczy i mam nadzieje ,ze bedzie jej glupio[emoji4]

Ja jak czuje ,ze jakies miejsce mnie boli to omijam je przez dluzszy czas [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja też dużo płacze [emoji52]
Właśnie miałam atak serca bo zobaczyłam na papierze krew, taka żywą, w sensie koloru. Nie tak mi się @ zawsze zaczyna a w dodatku rano miałam 36,89 więc to trochę za dużo jak na początek okresu [emoji29]
Jedyny pozytyw dzisiejszego dnia to negatywne badanie mojego synka ma boreliozę. Kamień spadł mi ż serca [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Przepraszam za post pod postem bo ja na tel a tu nie umiem. Dziękuję Wam wszystkim za wsparcie [emoji8] odniosę się do każdej jak będę na siłach muszę wypłakać swoje bo ja jestem strasznie wrażliwa i mi siada na nerwy ... buziaki dla Was :*

Oj tam oj tam piwo postawisz i nie będę krzyczeć :p

@mamcia2014 super brzuszek :*

Hej dziewuszki nie moge coś spać od rana ale jak przeczytałam co Cię spotkalo Roxie to mi ciśnienie tak skoczylo że nawet kawa mi nie potrzebna jak ona mogła wogole coś takiego zrobić to podle po prostu współczuję Ci serdecznie kochana namieszać tylko potrafi i krzywdę wielka ci robi tak człowiekowi na złość robić to trzeba nie mieć serca na prawdę ściskam Cię mocno kochana trzymaj się.

Dziękuję dziewczyny za wszystkie dobre słowa .
Wczoraj byliśmy u mojego taty i kiedyś jak byłam dzieckiem to się kolegowalam z takim chłopcem no i sobie wyobraźcie ja siedziałam na ławce a on przyszedł ledwo go poznałam chudy blady i był kompletnie pijany ja słyszałam ze on po alko jest agresywny i dostaje białej gorączki nieraz po wsi latał i bil kogo popadnie. No i on podszedł ja w strachu i mój mąż wyszedł i poszedł do ogródka a młody był w domu z moim tatą no to poszłam do domu a ten za mną przyszedł do domu wszedł jak do siebie no to ja mówię za mną przylazi to za mną wyjdzie bo się bałam o Wiktorka no i wyszlam i on tez wyszedł i poszedł sobie jakieś głupoty gadał że się zestarzalam ale nie chciałam z nim gadać bo się bałam że coś źle powiem i mi przywali. Normalnie tragedia co się ludźmi czasem robi .

A ja znam takie przypadki kiedyś na osiedlu był taki znajomy i on też miał po alko biała gorączkę siedzimy sobie u koleżanki z kolegami a on wchodzi pijany wszyscy w strachu nam dziewczynom kazali się zamknąć w łazience a jego chcieli wyprowadzić żeby demolki nie zrobil w domu no i ledwo wyszli z mieszkania i z klatki my w okno a on nimi dosłownie zaczął rzucać wściekły był o coś nie wiadomo o co jeden kolega tak pobity był że tragedia. Więc jak widze takich delikwentow i wiem że są niebezpieczni po alko to mam ciary normalnie.

Hej dziewuszki nie moge coś spać od rana ale jak przeczytałam co Cię spotkalo Roxie to mi ciśnienie tak skoczylo że nawet kawa mi nie potrzebna jak ona mogła wogole coś takiego zrobić to podle po prostu współczuję Ci serdecznie kochana namieszać tylko potrafi i krzywdę wielka ci robi tak człowiekowi na złość robić to trzeba nie mieć serca na prawdę ściskam Cię mocno kochana trzymaj się.

Dziękuję dziewczyny za wszystkie dobre słowa .
Wczoraj byliśmy u mojego taty i kiedyś jak byłam dzieckiem to się kolegowalam z takim chłopcem no i sobie wyobraźcie ja siedziałam na ławce a on przyszedł ledwo go poznałam chudy blady i był kompletnie pijany ja słyszałam ze on po alko jest agresywny i dostaje białej gorączki nieraz po wsi latał i bil kogo popadnie. No i on podszedł ja w strachu i mój mąż wyszedł i poszedł do ogródka a młody był w domu z moim tatą no to poszłam do domu a ten za mną przyszedł do domu wszedł jak do siebie no to ja mówię za mną przylazi to za mną wyjdzie bo się bałam o Wiktorka no i wyszlam i on tez wyszedł i poszedł sobie jakieś głupoty gadał że się zestarzalam ale nie chciałam z nim gadać bo się bałam że coś źle powiem i mi przywali. Normalnie tragedia co się ludźmi czasem robi .

A ja znam takie przypadki kiedyś na osiedlu był taki znajomy i on też miał po alko biała gorączkę siedzimy sobie u koleżanki z kolegami a on wchodzi pijany wszyscy w strachu nam dziewczynom kazali się zamknąć w łazience a jego chcieli wyprowadzić żeby demolki nie zrobil w domu no i ledwo wyszli z mieszkania i z klatki my w okno a on nimi dosłownie zaczął rzucać wściekły był o coś nie wiadomo o co jeden kolega tak pobity był że tragedia. Więc jak widze takich delikwentow i wiem że są niebezpieczni po alko to mam ciary normalnie.
Mamcia tez popieram z Roxie :( ludzie czasem są strasznie podli!
Tez znam takiego gościa. Chodził do klasy z moja siostra. Coś mu się ubzduralo ze mnie kocha. Jeszcze jak mieszkałam u mamy (a mieszkam kolo sklepy i przystanku tzw centrum wsi :) ) to często zaglądał i marudził albo wracając bramkę ściągnął albo dzwonek wydarl albo po prostu był to środek nocy. Ja juz tam nie mieszkam ale jak wraca nawalony to nadal czasem zagladnie choć już nie wie do kogo czy chodzi mu o mnie czy siorke. A on ma żonę i dzieci.. wyobrazacie sobie?

Funia wlasnie u mnie sie i termin z om i usg wyrównał, tylko dzien różnicy :) wg om 12t2d a wg usg 12t1d :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć dziewczynki!
Jak tam leniwa niedziela Wam leci?
Przedwczoraj w nocy dostałam okres a dokładniej, to myślałam, że dostałam. Jakaś brązowa kropka więc myślę, że się rozkręci. Wczoraj patrzę 2 plamki brązowe, a dzisiaj już nic. Owulacja była 11dni temu i zastanawiam się czy to było plamienie implantacyjne. Hmm... .
Byłam dzisiaj na uczelni i w końcu ten rok akademicki skończył się dla mnie. Mam "wakacje" chociaż już stara jestem, ale co tam. :D

reklama
Hej u mnie pracowicie byłam na zakupach potem obiad już zjedzony mam na podwieczorek fasolke to ja obralam i robię dziś jeszcze rolade serowa pierwszy raz .
Wczoraj mnie tak naszlo bo tesciowa robi ja czasem i bratowa męża więc i ja spróbuję.

Mój synek właśnie zasnął więc biorę się do roboty.

Nafoczka następny udany ehhh co ten alkohol robi z ludźmi.

Do góry