reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

roxie no tak tylko teraz jak mi waga skoczy to w strachu jestem hehe żeby znowu jojo nie było bo kiedyś jojo miałam schudłam a potem utylam ale polubilam ćwiczenia i bez ćwiczeń jakoś tak mi nijako staram się tak ze 4 razy na tydzień wczoraj ominęłam trening bo myślami byłam na wizycie ale teraz już wszystko oki i zaraz jak odsapne po jedzeniu to wskakuje w sportowe buty i zasuwam .Teraz już tylko pół godzinki i starczy.
Calineczka a masz na kompie to zdjęcie? Bo jak tak to możesz wejść w edytuj zdjęcie i zmniejszyć sobie .

reklama
1499506302622-844850610.jpg
A to mój brzuchatkowy domek :)

Załączniki

• 1499506302622-844850610.jpg
    1499506302622-844850610.jpg
    444 KB · Wyświetleń: 73
Hej dziewczyny:) wlasnie tak jak Ty Calineczka ostatnio średnio śpię, bolą mnie plecy na dole :/ i jak dłuższy czas stoję to tez krzyż napieprza :/ i od wczoraj jak stoję to jakby nie mogę wziąć głębokiego oddechu tylko takie płytkie :/

Macie tez tak dziewczyny? U nas dzisiaj 12t1d :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:) wlasnie tak jak Ty Calineczka ostatnio średnio śpię, bolą mnie plecy na dole :/ i jak dłuższy czas stoję to tez krzyż napieprza :/ i od wczoraj jak stoję to jakby nie mogę wziąć głębokiego oddechu tylko takie płytkie :/

Macie tez tak dziewczyny? U nas dzisiaj 12t1d :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Podobno jak macica sie powiększa to mięśnie krzyżowe są bardzo naciągnięte stąd te nasze bóle ;)
Damy radę :)

@mamcia2014 może nie :) ja zawsze byłam suchar nie ćwiczę ogólnie to dalej chuda jestem ale faldke zrobiłam żebym się miała w co kluc chociaż i tak tylko jest jak usiade . Waze niecałe 52 kg przy 164 wzrostu także tak w sam raz . Zawsze chciałam przytyć i się udało [emoji23]
@Calineczka24 ooo u Ciebie widać domek fasolki [emoji7] faktycznie zaokrąglony brzusio super [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mamcia2014 może nie :) ja zawsze byłam suchar nie ćwiczę ogólnie to dalej chuda jestem ale faldke zrobiłam żebym się miała w co kluc chociaż i tak tylko jest jak usiade . Waze niecałe 52 kg przy 164 wzrostu także tak w sam raz . Zawsze chciałam przytyć i się udało [emoji23]
@Calineczka24 ooo u Ciebie widać domek fasolki [emoji7] faktycznie zaokrąglony brzusio super [emoji4]

Ja to zawsze myślałam jak zrzucić brzuchol a Ty tu mówisz, że zawsze chciałaś przytyć :D
Pocieszyłaś mnie nie ma co :D

Ja nie mam silnej woli, u mnie dieta trwała góra miesiąc, ale wtedy faktycznie zrzuciłam 6 kg
Wszystko wróciło :D

reklama
@mamcia2014 ja mam niedoczynność ale nic mi na razie nie powoduje :) ogólnie teraz mam straszny apetyt ciągle chce mi się jeść : /
No i wysypalo mnie na twarzy po encortonie koszmar a nigdy nie miałam problemow :( eh
@Calineczka24 nooo ja byłam suchar teraz jestem szczupla tak w sam raz ale szybkie przytycie i witaj cellulicie xD
@Katarina91 już 12 [emoji7]

Do góry