reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

roxie no tak tylko teraz jak mi waga skoczy to w strachu jestem hehe żeby znowu jojo nie było bo kiedyś jojo miałam schudłam a potem utylam ale polubilam ćwiczenia i bez ćwiczeń jakoś tak mi nijako staram się tak ze 4 razy na tydzień wczoraj ominęłam trening bo myślami byłam na wizycie ale teraz już wszystko oki i zaraz jak odsapne po jedzeniu to wskakuje w sportowe buty i zasuwam .Teraz już tylko pół godzinki i starczy.
Calineczka a masz na kompie to zdjęcie? Bo jak tak to możesz wejść w edytuj zdjęcie i zmniejszyć sobie .

reklama
1499506302622-844850610.jpg
A to mój brzuchatkowy domek :)

Załączniki

• 1499506302622-844850610.jpg
    1499506302622-844850610.jpg
    444 KB · Wyświetleń: 71
Hej dziewczyny:) wlasnie tak jak Ty Calineczka ostatnio średnio śpię, bolą mnie plecy na dole :/ i jak dłuższy czas stoję to tez krzyż napieprza :/ i od wczoraj jak stoję to jakby nie mogę wziąć głębokiego oddechu tylko takie płytkie :/

Macie tez tak dziewczyny? U nas dzisiaj 12t1d :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny:) wlasnie tak jak Ty Calineczka ostatnio średnio śpię, bolą mnie plecy na dole :/ i jak dłuższy czas stoję to tez krzyż napieprza :/ i od wczoraj jak stoję to jakby nie mogę wziąć głębokiego oddechu tylko takie płytkie :/

Macie tez tak dziewczyny? U nas dzisiaj 12t1d :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Podobno jak macica sie powiększa to mięśnie krzyżowe są bardzo naciągnięte stąd te nasze bóle ;)
Damy radę :)

@mamcia2014 może nie :) ja zawsze byłam suchar nie ćwiczę ogólnie to dalej chuda jestem ale faldke zrobiłam żebym się miała w co kluc chociaż i tak tylko jest jak usiade . Waze niecałe 52 kg przy 164 wzrostu także tak w sam raz . Zawsze chciałam przytyć i się udało [emoji23]
@Calineczka24 ooo u Ciebie widać domek fasolki [emoji7] faktycznie zaokrąglony brzusio super [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@mamcia2014 może nie :) ja zawsze byłam suchar nie ćwiczę ogólnie to dalej chuda jestem ale faldke zrobiłam żebym się miała w co kluc chociaż i tak tylko jest jak usiade . Waze niecałe 52 kg przy 164 wzrostu także tak w sam raz . Zawsze chciałam przytyć i się udało [emoji23]
@Calineczka24 ooo u Ciebie widać domek fasolki [emoji7] faktycznie zaokrąglony brzusio super [emoji4]

Ja to zawsze myślałam jak zrzucić brzuchol a Ty tu mówisz, że zawsze chciałaś przytyć :D
Pocieszyłaś mnie nie ma co :D

Ja nie mam silnej woli, u mnie dieta trwała góra miesiąc, ale wtedy faktycznie zrzuciłam 6 kg
Wszystko wróciło :D

reklama
@mamcia2014 ja mam niedoczynność ale nic mi na razie nie powoduje :) ogólnie teraz mam straszny apetyt ciągle chce mi się jeść : /
No i wysypalo mnie na twarzy po encortonie koszmar a nigdy nie miałam problemow :( eh
@Calineczka24 nooo ja byłam suchar teraz jestem szczupla tak w sam raz ale szybkie przytycie i witaj cellulicie xD
@Katarina91 już 12 [emoji7]

Do góry