reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@hona wazne ,że czuwasz nad tym :) jest jeszcze mały wszystko przed nim :) poradzicie sobie z problemami :) a co do mnie ... chyba nigdy nie będzie lepiej , póki ona żyje , < oczywiście nikomu źle nie życze > chociaż bede miec swobode

reklama
Funia, Bieszczady.

A właśnie coś mi się przypomniało:
Właściwie...chciałam ruszyć Tatry, ale mąż stwierdził, że jak tam pojedziemy to mu zaraz w przepaść spadnę i po ptakach. Wszystko przez to, że jak pojechaliśmy pierwszy raz razem w góry jako para jeszcze to zeszłam ze szlaku, z drogi leśnej na płaskim terenie (chciałam zrobić zdjęcie) i pech chciał, że potknęłam się o coś, zaczęłam tracić równowagę: miałam do wyboru - polecieć do tyłu na kamienie lub do przodu na mech. To wybrałam mech, ale w mchu była gałąź, która rozwaliła mi nogę. Już później łaziłam ostrożniej.
Minęły dwa dni, na tarasie widokowym, przechyliłam się za barierki i tak patrząc w dół sobie pomyślałam: "ale jakby komuś tam spadł telefon to już by go nie wydostał chyba" i nagle patrzę a tu ziuuuu, telefon wypadł mi z niezapiętej kieszonki na szelce plecaka i poleciał w przepaść. Więc mówię, że chyba zejdę między te skałki na dół, bo mi telefon tam wpadł. Westchnął i powiedział, że mam siedzieć i czekać, bo już mi tylko jedna noga zdrowa została. Przeszedł przez te barierki, zsunął się do przepaści, znalazł ten telefon. Udało się i wtedy stwierdziłam, że ten mój oto chłopak, który skoczył w przepaść, uratował moje mienie, nadaje się na męża :D

Też tak myślę. :cool2:. Roxy, a wiesz co? Tak nadrabiam zaległości w czytaniu i hmm...przez męża kuzynki to zazdrość przemawia (wybaczyć, cieszyć się nie umie, że komuś coś się udaje), a babcie...no cóż...jedne są dobre, inne mniej dobre. Trzeba wytrzymać, ciężko, ale trzeba. A za to Wy wkrótce będziecie mieli piękny domek, ślicznego dzidziusia i święty spokój. A oni nieeee :p

Ivvonka o kurcze,ale slodziak,film by mozna nakrecic :-) :) Oczywiscie jakis romantyczny ;)
GosiaK to kciuki za bete zacisniete.

Ech,czekam juz na mezusia,niedlugo bedzie w domku,jakos sie stesknilam :-D
Pol dnia dzis swedzial mnie nos,pani z ktora pracuje,powiedziala,ze bede dzis pewnie uzywana,oj bede :biggrin2::D:p No i pewnie bede.
A tak przy okazji opowiem Wam smieszna historie.To bylo juz jakis czas temu,mlody spal jeszcze z nami w swoim lozeczku. Zasnal juz,wiec maz tu do mnie podchody uskutecznia,jakies slodkie slowka i tak dalej. A ja pamietam bylam tak padnieta,ze nie mialam ochoty,jedyne o czym marzylam to o tym,,zeby dal mi wreszcie spac. W koncu powiedzialam: Oj daj mi juz spokoj. A mlody usiadl na lozeczku i : Tata,nie dokuczaj mamie :D:D Myslalam,ze posikamy sie ze smiechu.

Hej dziewczyny my po wiżycie u ortopedy lekarz nas poznał od razu i zbadał zmierzył zrobił usg bioderka i stwierdził że wszystko w normie jak na jego wiek. Bioderko w porządku i już nie musimy przychodzić na kontrol biodra a ci do tego że ma kolanka razem a na dole rozjazd jakby taki to mam mu zrobić zdjęcie jak stoi nago na boso prosto i za pół roku porównać jak będzie nie halo to mam się pokazac a jak będzie oki to nie normalnie ulzyło mi jak nie wiem .

Dzięki za kciuki wasze jesteście the Best; )

reklama
Do góry