reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak o tym pisałam że łatwo nabawić się nerwicy ... wszystko co kierowałam do Ciebie to tak z troską :*
Nie dziękuję...nie nastawiam się , nie wiadomo jak będzie miało być to będzie :)
Wam na pewno uda się na urlopie wyjazdy służą :)

reklama
@roxie123 aaa ja robilam dzis te pierwsze badania ciazowe z krwi i moczu [emoji4]12 badan w sumie bylo.
Wyniki odbiore dopiero jak pojde na wizyte,nie chce mi sie szybciej[emoji4]
Nie wiem co Ci doradzic z witamina B bo sama jej nigdy nie badalam :/

@zosiak i dobrze,czuje ,ze wlaczasz pozytywne nastawienie[emoji5]trzymam kciuki juz teraz za Was[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 ja za to poszlam spac o 1 a o 6.30 oczy jak 5 zloty,a to dlatego ,ze szlam na badnia i chyba ze stresu nie moglam spac ,choc do 11 moglam tam dojechac bo badania na czczo przyjmuja do 11.
A bylam tam juz po 7 [emoji16]

No Ci powiem ,ze moj M w Grecji tak samo mnie zaskoczyl,pytaniem kiedy mam owulke i czy to nie przypadkiem teraz.
Odpowiedzialam to co Ty [emoji23]
Ze nie wiem(no ale wiadomo ,ze podejrzewalam) i ze nie licze[emoji39]a on mi na to ale okres mialas wtedy i wtedy czyli jakos teraz hahah[emoji23]
Interesuje sie skubany[emoji3]
Owocnych i przyjemnych staranek[emoji8]
Wyobrazcie sobie ,ze moj wczoraj wrocil do domu i myslal ,ze sie pobzykamy[emoji848]
No bo skoro nie ma krwiaka to na pewno mozna hahaha ale oczywiscie sie nie zgodzilam,a lekarza zapomnialam zapytac i czujecie on mi mowi to zadzwon do niego[emoji23]no myslalam ,ze pekne ze smiechu....Halo...czy moge sie bzykac bo Maz spragniony...hahah fajny wstyd by byl.
Obiecalam mu ,ze oddam mu sie jak lozysko sie wyksztalci[emoji4]
Ale potem pewnie ze strachu tez nic z tego nie bedzie[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia u mnie cała ciąża, potem połog a w połogu sepsa i wyszedł rok ja nic. Teraz mogę ale mi się nie chce :D no chyba ze się owu zbliża to ciśnienie zawsze rośnie ;)
@roxie123 :* :* :* ty póki co ciesz się bzykaniem

@zosiak znajdź jakieś pozytywne zajęcie np biegaj zajmie Ci to czas i głowę a przy okazji poprawisz wygląd :) będzie dobrze

Dużo się tu od rana napisało ;) i jak zwykle nie pamiętam co odpisać...
@zosiak, siedzenie w domu nie sprzyja, wiem to doskonale. I cieszę się że masz chęci wziąć się już w garść ;)
Powiem wam że byłam dzisiaj u dziewczyn na tym sklepie co mam iść od poniedziałku. One tam też wszystkie wiedzą co mi się stało, ale są przy tym takie kochane, że się o mnie martwią po prostu. W tej firmie niestety nic się w tajemnicy nie utrzyma, przyzwyczaiłam się już do tego. Ale jest mi łatwiej chyba z tym że ludzie wiedzą. Tym sposobem unikam głupich tekstów z stylu "kiedy planujecie dziecko". Ale wracając do mojej głównej myśli. Byłam tam u nich dzisiaj i tak się bardzo ucieszyły że przychodzę do nich, że aż mi się chce tam iść :) to było takie pozytywne jak mnie przytuliły i powiedziały że się bardzo cieszą i że martwiły się jak się czuje :) także chociaż one przywróciły mi wiarę w ludzi

reklama
Do góry