Robie tak samo plus 1 jajko olej przy wyrabianiu, a jak masz ugotowane ziemniaki to dodaj sobie garstke będzie duuuzo miękksze :*@mififi04 na prawde ten czas mega ucieka [emoji4]
@zosiak wierze w to ,ze M zarobi kasiorke i wyjedziecie na wymarzony urlop akurat na staranka[emoji5]
@nafoczka pierogi z truskawkami mmmm,a mozesz zdradzic sekret jak robisz ciasto?
Ja chyba najlepsze jakie robilam to goraca woda,maka,troche soli i troszke oleju.
@Bananowiec ja taka bete mialam w pierwszej ciazy,przed terminem @[emoji4]
@hona noz cudownie ,ze wyniki sie poprawily[emoji4]a nie trzeba zwiekszyc eutyroxu skoro tarczyca Ci skacze?
Poprzedni wynik mialas lepszy.
@roxie123 jak tam M?zaatakowalas go?albo ob Ciebie?[emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
roxie123
Fanka BB :)
@zosiak dobrze ,że M stara się pomóc , ale musisz stanąć na nogi dla własnego dobra kochana :* po prostu depresja to nie jest dobra droga :* wiem bo moja mama ją miała...i nabawiła się przy tym nerwicy...depresja przeszła nerwica została :< teraz się o wszystko boi , jak tylko cos kogoś boli albo ją albo coś jest nie tak od razu wymiotuje i ma migreny ;/ Odpocznij :* mężulek przyjedzie i będzie wszystko dobrze
@nafoczka całuski poproszę :*
@Funia90 M żyje haha i ma się dobrze dopiero zwlekam się z łóżka haha to sobie pomyśl ... ja pozostawiam bez komentarza bo jeszcze jestem rozanielona xD
Mój M mnie dzisiaj zadziwił...dzwoni do mnie z pytaniem " kochanie kiedy Ty masz owulacje teraz ? " haha ja gały wystawiłam o co mu chodzi , nie wiem czy sie śmiac czy co... odpowiadam '' a co cie to obchodzi , nie licze nie nastawiam sie '' xD on : ,, bo się w pracy pytają czy w poniedziałek na Śląsk nie pojede na 2 dni w delegacje ...'' ja: ,, aha , no dobra nie wiem kiedy mam , ale tak by się chyba składało ze zaczyna się w poniedziałek xD " a ten : ,, aha dobra to nie jade ... to wytłumacze szefowi że żonie bardziej potrzebny jestem ;D ''
...to było takie słooodkie , że mam dzisiaj taki dobry humor
Czekam na telefon mam nadzieje ze go nie zmuszą :O ale miał szefowi wytłumaczyć , bo to taki spoko gość na luzie ,że mamy taką sytuacje troche podbramkową bo biore te leki itd . Ale faktycznie po co miałabym się kłuć jeśli bym wiedziała ,że cykl niewykorzystany ;/
@Funia90 M żyje haha i ma się dobrze dopiero zwlekam się z łóżka haha to sobie pomyśl ... ja pozostawiam bez komentarza bo jeszcze jestem rozanielona xD
Mój M mnie dzisiaj zadziwił...dzwoni do mnie z pytaniem " kochanie kiedy Ty masz owulacje teraz ? " haha ja gały wystawiłam o co mu chodzi , nie wiem czy sie śmiac czy co... odpowiadam '' a co cie to obchodzi , nie licze nie nastawiam sie '' xD on : ,, bo się w pracy pytają czy w poniedziałek na Śląsk nie pojede na 2 dni w delegacje ...'' ja: ,, aha , no dobra nie wiem kiedy mam , ale tak by się chyba składało ze zaczyna się w poniedziałek xD " a ten : ,, aha dobra to nie jade ... to wytłumacze szefowi że żonie bardziej potrzebny jestem ;D ''
Czekam na telefon mam nadzieje ze go nie zmuszą :O ale miał szefowi wytłumaczyć , bo to taki spoko gość na luzie ,że mamy taką sytuacje troche podbramkową bo biore te leki itd . Ale faktycznie po co miałabym się kłuć jeśli bym wiedziała ,że cykl niewykorzystany ;/
Funia90
@roxie123 ja za to poszlam spac o 1 a o 6.30 oczy jak 5 zloty,a to dlatego ,ze szlam na badnia i chyba ze stresu nie moglam spac ,choc do 11 moglam tam dojechac bo badania na czczo przyjmuja do 11.
A bylam tam juz po 7 [emoji16]
No Ci powiem ,ze moj M w Grecji tak samo mnie zaskoczyl,pytaniem kiedy mam owulke i czy to nie przypadkiem teraz.
Odpowiedzialam to co Ty [emoji23]
Ze nie wiem(no ale wiadomo ,ze podejrzewalam) i ze nie licze[emoji39]a on mi na to ale okres mialas wtedy i wtedy czyli jakos teraz hahah[emoji23]
Interesuje sie skubany[emoji3]
Owocnych i przyjemnych staranek[emoji8]
Wyobrazcie sobie ,ze moj wczoraj wrocil do domu i myslal ,ze sie pobzykamy[emoji848]
No bo skoro nie ma krwiaka to na pewno mozna hahaha ale oczywiscie sie nie zgodzilam,a lekarza zapomnialam zapytac i czujecie on mi mowi to zadzwon do niego[emoji23]no myslalam ,ze pekne ze smiechu....Halo...czy moge sie bzykac bo Maz spragniony...hahah fajny wstyd by byl.
Obiecalam mu ,ze oddam mu sie jak lozysko sie wyksztalci[emoji4]
Ale potem pewnie ze strachu tez nic z tego nie bedzie[emoji16]
A bylam tam juz po 7 [emoji16]
No Ci powiem ,ze moj M w Grecji tak samo mnie zaskoczyl,pytaniem kiedy mam owulke i czy to nie przypadkiem teraz.
Odpowiedzialam to co Ty [emoji23]
Ze nie wiem(no ale wiadomo ,ze podejrzewalam) i ze nie licze[emoji39]a on mi na to ale okres mialas wtedy i wtedy czyli jakos teraz hahah[emoji23]
Interesuje sie skubany[emoji3]
Owocnych i przyjemnych staranek[emoji8]
Wyobrazcie sobie ,ze moj wczoraj wrocil do domu i myslal ,ze sie pobzykamy[emoji848]
No bo skoro nie ma krwiaka to na pewno mozna hahaha ale oczywiscie sie nie zgodzilam,a lekarza zapomnialam zapytac i czujecie on mi mowi to zadzwon do niego[emoji23]no myslalam ,ze pekne ze smiechu....Halo...czy moge sie bzykac bo Maz spragniony...hahah fajny wstyd by byl.
Obiecalam mu ,ze oddam mu sie jak lozysko sie wyksztalci[emoji4]
Ale potem pewnie ze strachu tez nic z tego nie bedzie[emoji16]
Nusia123
Ale sie usmialam hihi kochany ten mezulek hihi@zosiak dobrze ,że M stara się pomóc , ale musisz stanąć na nogi dla własnego dobra kochana :* po prostu depresja to nie jest dobra droga :* wiem bo moja mama ją miała...i nabawiła się przy tym nerwicy...depresja przeszła nerwica została :< teraz się o wszystko boi , jak tylko cos kogoś boli albo ją albo coś jest nie tak od razu wymiotuje i ma migreny ;/ Odpocznij :* mężulek przyjedzie i będzie wszystko dobrze
Funia hihi no tak jak moj w ostatniej ciazy ale moja gin powiedziala masz plamienia wie celibat do porodu skurcze macicy nie sa wskazane ja bym nie zaryzykowala kup mu moze ckm chyba ze gin pozwoli to poszalejecie hihi
mamcia2014
Dziewczyny żeby was oznaczać to trzeba znak małpy i wasz nick ?bo ja nie umiem
roxie123
@Funia90 haha biedy no nie dziwie sie mu no z resztą Tobie też na pewno brakuje takiej bliskości wiem z własnego doświadczenia no odwyk jest no , nie ma wyjścia podejrzewam ,że jak już będziecie w zaawansowanej ciąży to jeszcze bardziej bedziesz sie bać mój już wie ,że w ciąży nic z tego z reszta słyszał juz od lekarza , ze to będzie i tak zagrożona ciąza i nie mozna narażać na skurcze itd no ale cóż przeżyje
@Nusia123 no kochany a jak wydzwania dzisiaj hoho śmiać mi się chce ;p
@mamcia2014 tak dajesz małpe i nick sam Ci wyskoczy jak zaczniesz wpisywać
Mężulek zostaje a dobre było to , że mówi szef do niego tak ..no nie ma kto jechać , jeden w domu bo żona urodziła , drugi w domu bo żona jedzie rodzić a teraz 3ci musi być w domu bo trzeba dzieci robić i śmieje ;p fajny ten jego szef no i podpisał dzisiaj umowę więc będzie mozna brać mały kredyt bo brakło funduszy żeby kupic meble do nowego domu i w końcu iść na swoje
Mam skutek uboczny po wiesiołku < chyba > całe czoło i brodę mam w krostki takie drobniutkie :O masakra ... ja nigdy nie miałam problemów ze skórą a teraz coś hormony chyba szaleją ;/
@Nusia123 no kochany a jak wydzwania dzisiaj hoho śmiać mi się chce ;p
@mamcia2014 tak dajesz małpe i nick sam Ci wyskoczy jak zaczniesz wpisywać
Mężulek zostaje a dobre było to , że mówi szef do niego tak ..no nie ma kto jechać , jeden w domu bo żona urodziła , drugi w domu bo żona jedzie rodzić a teraz 3ci musi być w domu bo trzeba dzieci robić i śmieje ;p fajny ten jego szef no i podpisał dzisiaj umowę więc będzie mozna brać mały kredyt bo brakło funduszy żeby kupic meble do nowego domu i w końcu iść na swoje
Mam skutek uboczny po wiesiołku < chyba > całe czoło i brodę mam w krostki takie drobniutkie :O masakra ... ja nigdy nie miałam problemów ze skórą a teraz coś hormony chyba szaleją ;/
Ostatnia edycja:
Funia90
@Nusia123 no wlasnie obte skurcze sie boje a i tak czasem mam ,tak poprostu,biore magnez na to.
@roxie123 lekarz niby nic nie mowil ,ale moze zapomnial ,w kazdym razie nie bede ryzykowac.
A M mi mowi to zapytasz tego drugiego na nastepnej wizycie,ale jego to w zyciu nie zapytam ,to dopiero przypal ,on jest niewiele starszy ode mnie [emoji23]
Kochana super ,ze Mezus zostaje[emoji5]
Pryszcze mi tez sie takie drobne zrobily na czole:/
Ale u mnie pewnie z ciepla.
U Ciebie bardziej stawiam na encorton jako powod jak juz,wiesiolek raczej nie[emoji4]
@mamcia2014 dokladnie tak,ale za mnie niestety telefon nie dokoancza nickow [emoji4]
@roxie123 lekarz niby nic nie mowil ,ale moze zapomnial ,w kazdym razie nie bede ryzykowac.
A M mi mowi to zapytasz tego drugiego na nastepnej wizycie,ale jego to w zyciu nie zapytam ,to dopiero przypal ,on jest niewiele starszy ode mnie [emoji23]
Kochana super ,ze Mezus zostaje[emoji5]
Pryszcze mi tez sie takie drobne zrobily na czole:/
Ale u mnie pewnie z ciepla.
U Ciebie bardziej stawiam na encorton jako powod jak juz,wiesiolek raczej nie[emoji4]
@mamcia2014 dokladnie tak,ale za mnie niestety telefon nie dokoancza nickow [emoji4]
roxie123
@Funia90 no to może tego faktycznie lepiej nie pytać haha wiesz mimo wszystko takie skurcze a skurcze przy bara bara to różnica xD musi się mężulek uzbroić w cierpliwość dla dobra bobasa
No zostaje uff ...
Być może encorton ale ostatnio brałam go w 25 dc teraz znowu będę zaczynać ;/ wg dużo tego może te leki ogólnie tak na hormony działają ... upał też swoje robi , ja teraz jestem piegusem xD
Tak się zastanawiam czy nie zbadać tej wit B ...
A Ty jakie badania robiłaś ? kiedy wyniki ?
No zostaje uff ...
Być może encorton ale ostatnio brałam go w 25 dc teraz znowu będę zaczynać ;/ wg dużo tego może te leki ogólnie tak na hormony działają ... upał też swoje robi , ja teraz jestem piegusem xD
Tak się zastanawiam czy nie zbadać tej wit B ...
A Ty jakie badania robiłaś ? kiedy wyniki ?
reklama
D
Deleted member 170039
Gość
Witajcie dziewczyny dzisiaj postanoeilam ze musze zmienic te swoje nastawienie wzielam sobie Wasze slowa do serca niestety czasami mam wrazenie ze u mnie te doly przechodza w nerwice wszystko drazni nawet zle polozone rzeczy to jest okropne wtedy buzuje mi w srodku wszystko.
Roki noe martw sie praca ja poczatek tez mislam ciezki tym bardziej ze duzo osob wiedzialo czemu mnie nie ma tak dlugo mial byc to tydz a po laparo dostalam miesiac jeszcze wolnego w sumie mnie nie bylo od marca do maja w pracy ale praca jest odskocznia pogadasz zajmiesz sie praca jakosminie dzien nsjgorsze co mozna zrobic to zamknsc sie w domu odizolowac ja ciagle walcze z moimi dolami mam nadzieje ze to taki okres mojej zaloby i w nast roku sie skonczy. Z mezem pojedziemy we wrzesniu na tydz w gory no i chcialabym jechac na starania gdzies, moim znajomym sie tak udalo zajsc w prawidlowa ciaze.
Funiu nie ryzykuj z seksikiem maz niestety musi poczekac w ciazsch zagrozonych nie ma mowy o seksie nawet jesli cos sie uspokoi trzeba byc ostroznym.
Roxie to powodzenia w tych staraniach.
Roki noe martw sie praca ja poczatek tez mislam ciezki tym bardziej ze duzo osob wiedzialo czemu mnie nie ma tak dlugo mial byc to tydz a po laparo dostalam miesiac jeszcze wolnego w sumie mnie nie bylo od marca do maja w pracy ale praca jest odskocznia pogadasz zajmiesz sie praca jakosminie dzien nsjgorsze co mozna zrobic to zamknsc sie w domu odizolowac ja ciagle walcze z moimi dolami mam nadzieje ze to taki okres mojej zaloby i w nast roku sie skonczy. Z mezem pojedziemy we wrzesniu na tydz w gory no i chcialabym jechac na starania gdzies, moim znajomym sie tak udalo zajsc w prawidlowa ciaze.
Funiu nie ryzykuj z seksikiem maz niestety musi poczekac w ciazsch zagrozonych nie ma mowy o seksie nawet jesli cos sie uspokoi trzeba byc ostroznym.
Roxie to powodzenia w tych staraniach.