reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 najważniejsze że krwiaka nie ma. Teraz już tylko z górki. Za chwilę będziesz mieć prenatalne.
A tak nawiasem dopiero 10t a już widać zarys rączki i nóżki [emoji173] strasznie fascynujące to jest.
Mam nadzieję że kiedyś też takie swoje zobaczę

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak tylko sie ogarne psychicznie to sie odezwe mam wzloty i upadki taka sinusojda ehh tak brakuje mi M nawet nigdzie nie pojechalismy odpoczac dostal propozycje pracy i musial szybko podjac decyzje:/ on o tym wie stara siemi pomoc.

Olasec miał ropien nad panewka stawu biodrowego nie wiadomo dlaczego i skąd się to wzielo ale to było jak skończył 5 tygodni potem grozila mu sepsa ale dał radę. No i na kontrolach wszystko dobrze jest do tej pory także chyba nie będzie jakichs sensacji .

@Funia90 cudowne wiadomości♡ juz tylko może być lepiej . Ps ja dziś pierogi z truskawkami zrobiłam, miały zostać na jutro ale jakoś się zjadły :D
@roki_1991 po 3 mcach nie pamiętasz, ja dopiero po 1.5 roku mam stracha!
@roxie123 porezebujesz znowu coś ode mnie? Całuska czy kopniaka :)
@Bananowiec odsyłam do wątku z udanym coazami, tam są nasze bety wypisane.

Funia super wiesci, ciesze sie razem z Toba.

Zosiak trzymaj sie jakos kochana,czas szybko zleci,koniecznie znajdz sobie jakies dodatkowe zajecie,co lubisz?Wypozyczaj ksiazki,biegaj ,cwicz,co tylko mozesz,aby zajac glowe i czas.

Witam wszystkie nowe kobietki.

Dziewczyny ,musze sie Wam pochwalic.Pewnie nie pamietacie takich rzeczy,bo duzo nickow duzo informacji.Przypomne,ze mam niedoczynnosc tarczycy i Hashimoto.Tarczyca od wrzesnia nadal nie jest unormowana,badania z dzis :
TSH - 2,419 (0,550 -4,780)
FT3 - 3,11 42,63%
FT4 - 1,42 60,92 %
TSH wzroslo od ostatniego badania 6 tyg temu z 1,362.Trudno,wiem ,ze pewnie juz tak bede miala.
Ale z tych wynikow jestem taka przeszczesliwa,ze az mam banana na buzi piszac Wam o tym.A wiec uwaga:
Wrzesien 2016:
ATPO - ponad 2000 :oo:przy normie mniej niz 60
ATG - 536,6 przy normie mniej niz 33
Wyniki z dzis:
ATPO - 554 :D:p
ATG - 94,9:D:p
JUUUUPIIIII

@Funia90 super ze nie ma krwawienia i że ten dziad sobie poszedł :)
@hona ładnie Ci spadają te wartości. Oby tak dalej ;) szkoda tylko że ta tarczyca tak szaleje... Niby wiem że w normie się mieści, ale zawsze każdy mi mówił że dla ciąży najlepsza jest w granicach 1
@nafoczka wiesz, idąc na l4 nastawiłam się że wrócę po 1.5 roku. Wyszło jak wyszło :( muszę wrócić teraz i zdradzę wam sekret, że bardzo tego nie chce... Ale nie mam wyboru. Muszę myśleć racjonalnie, mam tam umowę o pracę i to mnie trzyma. Nafoczka, a gdzie Ty pracujesz? :)

@Funia90 super ze nie ma krwawienia i że ten dziad sobie poszedł :)
@hona ładnie Ci spadają te wartości. Oby tak dalej ;) szkoda tylko że ta tarczyca tak szaleje... Niby wiem że w normie się mieści, ale zawsze każdy mi mówił że dla ciąży najlepsza jest w granicach 1
@nafoczka wiesz, idąc na l4 nastawiłam się że wrócę po 1.5 roku. Wyszło jak wyszło :( muszę wrócić teraz i zdradzę wam sekret, że bardzo tego nie chce... Ale nie mam wyboru. Muszę myśleć racjonalnie, mam tam umowę o pracę i to mnie trzyma. Nafoczka, a gdzie Ty pracujesz? :)
Roki ja pracuje w ksiegowosci, w dodatku jako głowno dowodząca w tak strasznie dużo przepisów się pozmieniało ze szok i jak często u nas bywa kupy się nie trzymają. A poza tym moi podwladni wykorzystali moja mieobecnosc i przy zastepstwie robili/ustalili co chcieli i z zakresami czynnosci i z pensja. U mnie zawsze bylo twardo ale sprawiedliwie. Tetaz jedni maja wszystko inni nic :( nie potrafie tego pojac (może dlatego ze dyr ma 70 lat i nie mysli racjonalnie wg mnie tylko kto glebiej wejdzie z wazelina) W kazdym razie ciezki bede miala powrot :( poki co przez ten miesiąc wszystko czytam ale czytaniae nie ma nic wspólnego potem wykonaniem. Ehhh tez bym nie wracała chętnie ale "piczka" poszła juz na emeryturę wiec trzeciego nie planuje :D

reklama
@mififi04 na prawde ten czas mega ucieka [emoji4]

@zosiak wierze w to ,ze M zarobi kasiorke i wyjedziecie na wymarzony urlop akurat na staranka[emoji5]

@nafoczka pierogi z truskawkami mmmm,a mozesz zdradzic sekret jak robisz ciasto?
Ja chyba najlepsze jakie robilam to goraca woda,maka,troche soli i troszke oleju.

@Bananowiec ja taka bete mialam w pierwszej ciazy,przed terminem @[emoji4]

@hona noz cudownie ,ze wyniki sie poprawily[emoji4]a nie trzeba zwiekszyc eutyroxu skoro tarczyca Ci skacze?
Poprzedni wynik mialas lepszy.

@roxie123 jak tam M?zaatakowalas go?albo ob Ciebie?[emoji3]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry