reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pierwsza :( tak bardzo chciałam tego dzidziusia :( to dziewczynka

3jgx3e3kcy0oikf6.png
Bardzo ci współczuję. Mój synek miał stwierdzona trisomie 21 ale nie poszłam na amniopunkcje. Właśnie będzie kończył rok i jest zdrowy. Troszkę wiem co czujesz. Ja bałam się do końca ciąży.
Napisz na watku
Link do: Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne
Tan jest dziewczyna po termincji a obecnie w zdrowej ciąży. Może się odezwie

reklama
Marika92, tak mi przykro, kochana. :( Jejku, nie wiem co bym nawet zrobiła w takiej sytuacji... chociaż nie... chyba walczyłabym do końca, modliła się i czekała na cud...nie wiem... przytulam Cię bardzo mocno. Cokolwiek byś postanowiła masz moje wsparcie i modlitwę...

Jutro będę miała skierowanie do szpitala :( smutne to strasznie j nadal w to nie wierzę... Nie potrafię znaleźć odpowiedzi - dlatego...?! Ja już ją czuje ;( ale badania genetyczne inwazyjne raczej się nie mylą :( mam nadzieję że moją decyzją tylko ulżę mojej córeczce.. Chociaż przez myśl nie chce mi przejść ze juz niedługo poczuje pustkę.. :( nie potrafię się pozbierać :( chciałabym jak najszybciej zajść w kolejną ciążę ;(.. Tak bardzo to wszystko boli.. A emocje sięgają zenitu :( prezent od losu w postaci wady genetycznej :(..

3jgx3e3kcy0oikf6.png

@Marika92 natura jest okrutna ,najpierw daje nam dziecko,pozwala je poczuc a potem okazuje sie ,ze nie przezyje ani dnia poza brzuszkiem.
Strasznie to smutne.
I tutaj zawsze nasuwa sie pytanie dlaczego nas to spotyka?co zle zrobilysmy...otoz nic ,najczesciej to przypadek,akurat na nas trafilo.

Lacze sie z Toba w zalu i pisz do nas smialo.
To nie bedzie latwy dzien ,ale musisz byc slina.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć kochane :)
Z wyników krwi
MONO mi wyszło 0.64 a norma jest 0.36
RDW-CV 14.8 norma jest 14.4
IgM Toxoplasma gondii 0.13 norma na wynik wątpliwy 0.9 - 0.99

Czytam w internecie i trochę się boję :(
Może Wy coś konkretnego powiecie?

@roki_1991 tak @ daje popalić ... ale szybko minie ;) już się nie mogę doczekac przytulanek że hoho ;p wiem...wiem ... mam bzika :D ale co poradzić :D ale życzę sobie że po tym cyklu będzie przerwa na 9 miesięcy :)
Kochana nie stresuj się...dobrze będzie ...:* w końcu wszystko się unormuje zobaczysz
@Calineczka24 hm według norm coś tam zachwiane delikatniutko , ale kochana ja nie pomogę akurat bo się nie nam aż tak :) jak się czujesz ?:)
@Funia90 jutro będę od rana 3 mać kciuki za wizytę :** dawaj od razu znać jak bobas :) ciotka tutaj nakazuje żeby był lub była bardzo ruchliwa przed kamerami :D
@...Margotka9022... za Was też 3mam kciuki :**

@roki_1991 tak @ daje popalić ... ale szybko minie ;) już się nie mogę doczekac przytulanek że hoho ;p wiem...wiem ... mam bzika :D ale co poradzić :D ale życzę sobie że po tym cyklu będzie przerwa na 9 miesięcy :)
@Calineczka24 hm według norm coś tam zachwiane delikatniutko , ale kochana ja nie pomogę akurat bo się nie nam aż tak :) jak się czujesz ?:)
@Funia90 jutro będę od rana 3 mać kciuki za wizytę :** dawaj od razu znać jak bobas :) ciotka tutaj nakazuje żeby był lub była bardzo ruchliwa przed kamerami :D
@...Margotka9022... za Was też 3mam kciuki :**
U mnie wszystko dobrze :)
Zrobiłam się strasznie leniwa. :D Dzisiaj jak gotowałam zupę to w pewnym momencie jakby ktoś wyssał ze mnie całą energię . Myślałam, że zasnę nad tym garnkiem :D Śmiać mi się chciało jak nie wiem :D

@Funia90 nic się nie martw nie jesteś sama w tym leżakowaniu bo ja też nic innego nie robię jak leżę całymi dniami :D Taki leń się zrobiłam :D
A Ty jak się czujesz?

@roxie123 no musi kiedyś w końcu się unormowac, tylko po prostu nie mogę się doczekać tego :) będę bardzo szczęśliwa jak @ przyjdzie za dwa tygodnie :) bo też już tęsknię za przytulankami, także wiesz :p
@Calineczka24 niestety nie znam się na wynikach, także też nie pomogę niestety...

reklama
Jutro będę miała skierowanie do szpitala :( smutne to strasznie j nadal w to nie wierzę... Nie potrafię znaleźć odpowiedzi - dlatego...?! Ja już ją czuje ;( ale badania genetyczne inwazyjne raczej się nie mylą :( mam nadzieję że moją decyzją tylko ulżę mojej córeczce.. Chociaż przez myśl nie chce mi przejść ze juz niedługo poczuje pustkę.. :( nie potrafię się pozbierać :( chciałabym jak najszybciej zajść w kolejną ciążę ;(.. Tak bardzo to wszystko boli.. A emocje sięgają zenitu :( prezent od losu w postaci wady genetycznej :(..

3jgx3e3kcy0oikf6.png
Bardzo Ci wspolczuje.nie moge znalezc slow. To okropnie niesprawiedliwe.czeka cie bardzo ciezki okres, zawsze mozesz do nas napisac jesli by ci to choc troszke pomoglo, mozesz tez pomyslec o wsparciu ze strony psychologa. Musisz byc silna. Pamietaj ze robisz cos co uwazasz za najlepsze choc jest to takie przykre. Zycze ci kochana duzo sily i by Twoja corcia szybciutko wrocila uzdrowiona do twojego brzuszka i bys szybciutko cieszyla sie macierzynstwem. Sciskam.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty. @Funia90 oby krwiaka juz nie bylo. @margotka oby byl sliczny zarodeczek.
@calineczka ja tez nie znam sie na tych wynikach. A kiedy masz wizyte?

Do góry