reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pierwsza :( tak bardzo chciałam tego dzidziusia :( to dziewczynka

3jgx3e3kcy0oikf6.png
Bardzo ci współczuję. Mój synek miał stwierdzona trisomie 21 ale nie poszłam na amniopunkcje. Właśnie będzie kończył rok i jest zdrowy. Troszkę wiem co czujesz. Ja bałam się do końca ciąży.
Napisz na watku
Link do: Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne
Tan jest dziewczyna po termincji a obecnie w zdrowej ciąży. Może się odezwie

reklama
Marika92, tak mi przykro, kochana. :( Jejku, nie wiem co bym nawet zrobiła w takiej sytuacji... chociaż nie... chyba walczyłabym do końca, modliła się i czekała na cud...nie wiem... przytulam Cię bardzo mocno. Cokolwiek byś postanowiła masz moje wsparcie i modlitwę...

Jutro będę miała skierowanie do szpitala :( smutne to strasznie j nadal w to nie wierzę... Nie potrafię znaleźć odpowiedzi - dlatego...?! Ja już ją czuje ;( ale badania genetyczne inwazyjne raczej się nie mylą :( mam nadzieję że moją decyzją tylko ulżę mojej córeczce.. Chociaż przez myśl nie chce mi przejść ze juz niedługo poczuje pustkę.. :( nie potrafię się pozbierać :( chciałabym jak najszybciej zajść w kolejną ciążę ;(.. Tak bardzo to wszystko boli.. A emocje sięgają zenitu :( prezent od losu w postaci wady genetycznej :(..

3jgx3e3kcy0oikf6.png

@Marika92 natura jest okrutna ,najpierw daje nam dziecko,pozwala je poczuc a potem okazuje sie ,ze nie przezyje ani dnia poza brzuszkiem.
Strasznie to smutne.
I tutaj zawsze nasuwa sie pytanie dlaczego nas to spotyka?co zle zrobilysmy...otoz nic ,najczesciej to przypadek,akurat na nas trafilo.

Lacze sie z Toba w zalu i pisz do nas smialo.
To nie bedzie latwy dzien ,ale musisz byc slina.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Cześć kochane :)
Z wyników krwi
MONO mi wyszło 0.64 a norma jest 0.36
RDW-CV 14.8 norma jest 14.4
IgM Toxoplasma gondii 0.13 norma na wynik wątpliwy 0.9 - 0.99

Czytam w internecie i trochę się boję :(
Może Wy coś konkretnego powiecie?

@roki_1991 tak @ daje popalić ... ale szybko minie ;) już się nie mogę doczekac przytulanek że hoho ;p wiem...wiem ... mam bzika :D ale co poradzić :D ale życzę sobie że po tym cyklu będzie przerwa na 9 miesięcy :)
Kochana nie stresuj się...dobrze będzie ...:* w końcu wszystko się unormuje zobaczysz
@Calineczka24 hm według norm coś tam zachwiane delikatniutko , ale kochana ja nie pomogę akurat bo się nie nam aż tak :) jak się czujesz ?:)
@Funia90 jutro będę od rana 3 mać kciuki za wizytę :** dawaj od razu znać jak bobas :) ciotka tutaj nakazuje żeby był lub była bardzo ruchliwa przed kamerami :D
@...Margotka9022... za Was też 3mam kciuki :**

@roki_1991 tak @ daje popalić ... ale szybko minie ;) już się nie mogę doczekac przytulanek że hoho ;p wiem...wiem ... mam bzika :D ale co poradzić :D ale życzę sobie że po tym cyklu będzie przerwa na 9 miesięcy :)
@Calineczka24 hm według norm coś tam zachwiane delikatniutko , ale kochana ja nie pomogę akurat bo się nie nam aż tak :) jak się czujesz ?:)
@Funia90 jutro będę od rana 3 mać kciuki za wizytę :** dawaj od razu znać jak bobas :) ciotka tutaj nakazuje żeby był lub była bardzo ruchliwa przed kamerami :D
@...Margotka9022... za Was też 3mam kciuki :**
U mnie wszystko dobrze :)
Zrobiłam się strasznie leniwa. :D Dzisiaj jak gotowałam zupę to w pewnym momencie jakby ktoś wyssał ze mnie całą energię . Myślałam, że zasnę nad tym garnkiem :D Śmiać mi się chciało jak nie wiem :D

@Funia90 nic się nie martw nie jesteś sama w tym leżakowaniu bo ja też nic innego nie robię jak leżę całymi dniami :D Taki leń się zrobiłam :D
A Ty jak się czujesz?

@roxie123 no musi kiedyś w końcu się unormowac, tylko po prostu nie mogę się doczekać tego :) będę bardzo szczęśliwa jak @ przyjdzie za dwa tygodnie :) bo też już tęsknię za przytulankami, także wiesz :p
@Calineczka24 niestety nie znam się na wynikach, także też nie pomogę niestety...

reklama
Jutro będę miała skierowanie do szpitala :( smutne to strasznie j nadal w to nie wierzę... Nie potrafię znaleźć odpowiedzi - dlatego...?! Ja już ją czuje ;( ale badania genetyczne inwazyjne raczej się nie mylą :( mam nadzieję że moją decyzją tylko ulżę mojej córeczce.. Chociaż przez myśl nie chce mi przejść ze juz niedługo poczuje pustkę.. :( nie potrafię się pozbierać :( chciałabym jak najszybciej zajść w kolejną ciążę ;(.. Tak bardzo to wszystko boli.. A emocje sięgają zenitu :( prezent od losu w postaci wady genetycznej :(..

3jgx3e3kcy0oikf6.png
Bardzo Ci wspolczuje.nie moge znalezc slow. To okropnie niesprawiedliwe.czeka cie bardzo ciezki okres, zawsze mozesz do nas napisac jesli by ci to choc troszke pomoglo, mozesz tez pomyslec o wsparciu ze strony psychologa. Musisz byc silna. Pamietaj ze robisz cos co uwazasz za najlepsze choc jest to takie przykre. Zycze ci kochana duzo sily i by Twoja corcia szybciutko wrocila uzdrowiona do twojego brzuszka i bys szybciutko cieszyla sie macierzynstwem. Sciskam.
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty. @Funia90 oby krwiaka juz nie bylo. @margotka oby byl sliczny zarodeczek.
@calineczka ja tez nie znam sie na tych wynikach. A kiedy masz wizyte?

Do góry