reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mnie dziewczyny dalej doskwiera ten kręgosłup. Takie typowo krzyżowe bóle.
Teściowa mówiła ze u niej to pierwszy objaw i bolało ja dość mocno. U mnie to tylko dyskomfort.
Boli brzucha nie mam, tylko mnie ciągnie w pochwinach. Zero mdłości. Dziś 5t0d. Jeszcze 4 dni do wizyty...

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Moja kochana @roxie123 i dla wszystkich was ♡
1299090961_by_DuckSauce_600.jpg

Załączniki

• 1299090961_by_DuckSauce_600.jpg
    1299090961_by_DuckSauce_600.jpg
    77,3 KB · Wyświetleń: 392
@Funia90 lol haha :D dobrze ,że chociaż ucho do góry :D
@Nusia123 testuj w dniu @ ... ja żałuje ,ze tyle wcześniej testowałam ;/ nabawiłam się nerwicy przejściowej ;p niby dzień @ jest dzisiaj tylko tak naprawde to ostatnie moje cykle ne były regularne więc nie wiem kiedy ta @ ma być
@mfifi04 plus ,że ją masz :) ja nawet nie wiem kiedy dostane teraz ... póki co to oprócz kłucia w jajnikach i miliona humorów na minute nie mam objawów @
@...Margotka9022... wydaje mi się, że to normalne , ciało przygotowuje się do ciąży :)
@nafoczka dziękuję za kopniaki :* juz mi lepiej :* co ja bym bez Was zrobiła :*

Ja sobie dogadzam od wczoraj dzisiaj to już wg zaszalałam ;p wczoraj na pocieszenie przeleciałam mojego , jak huragan ;p dzisiaj namieszalam strasznie ... nażarłam za wszystkie czasy :D teraz jeszcze zjadłam największego loda z bitą śmietaną i dodatkami zaraz pęknę :D no i kupiłam sobie sexy stanik ;p także czuję się w połowie pocieszona do pełni " szczęścia " brakuje @ ...o

@roxie123 ja tez obiecalam sobie w przyszlym miesiacu spokoj.na pewno nie wytrzymam z testami do dnia @ ale najwczesniej zrobie w 25 dc. W tym cyklu to bylo prawdziwe szaleństwo.nawet nie wiem ile testow zrobilam poczawszy od chyba 22 dc. :hmm:.ja @ dostane we wtorek i w przyszlym miesiącu postaram sie wyluzowac. Co ma byc to będzie. Ja jestem osoba wierzaca i wierze,ze Bog wie lepiej co dla mnie dobre i staram sie z tym pogodzic.

@roxie123 też nie mam pojęcia kiedy będzie @ :( lekarz wczoraj przy usg pytał się mnie o dzień cyklu... Nic mu nie powiedziałam...
Ja walczę z infekcją i co chwile biegam do toalety... Byłam już chyba z 30 razy, a wcale nie pije więcej niż na codzień. Pewnie do końca dnia pójdę jeszcze z 10 :p za to na pocieszenie zrobiłam sobie dzisiaj naleśniki z czekoladą i jabłkami :D nigdy takich nie jadłam, ale były pycha. Nawet mój M się do nich dorwal, chociaż on ze słodyczy to boczek albo golonke :p

@roxie123 też nie mam pojęcia kiedy będzie @ :( lekarz wczoraj przy usg pytał się mnie o dzień cyklu... Nic mu nie powiedziałam...
Ja walczę z infekcją i co chwile biegam do toalety... Byłam już chyba z 30 razy, a wcale nie pije więcej niż na codzień. Pewnie do końca dnia pójdę jeszcze z 10 :p za to na pocieszenie zrobiłam sobie dzisiaj naleśniki z czekoladą i jabłkami :D nigdy takich nie jadłam, ale były pycha. Nawet mój M się do nich dorwal, chociaż on ze słodyczy to boczek albo golonke :p
A robilas posiew czy zwykle badanie moczu? Czasem warto zrobic posiew.moze sie okazać ze bedzie potrzebny antybiotyk.A poki co to podjadaj żurawinę i jak lubisz to mozesz wspomoc sie czosnkiem albo aloesem oba maja dzialanie przeciwbakteryjne.

Roki polecam Ci zurawine jakis sok herbatka czy cos ;) wspolczuje Ci ja kiedys czesto infekcje lapalam ale moze to byla noe odpowiednia tez bielizna takie czasy moda na stringi haha stroje zaciasne nie wiem teraz wszystkie powywalalam a nawet nie izywam tych plynow do higieny intymnej mialam wrazenie ze one mi to potegowaly i teraz nic nie mam, dostalam natomiast stanu zapalnego w szpitalu bo zablokowany pecherz moczowy mialam furaginum.mi podawali. Apropo zurawinki mialam u siebie ostatnio festyn i zajadalam sie nia z oscypkiem zgrilowanym pycha...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mmm, oscypek z grilla z żurawinka pycha :) lubię bardzo
@Frezja_1 zwykle badanie ogólne mi zrobili, bo nie było wiadomo co jest. Ale zrobili też CRP i wyszło 0, więc stanu zapalnego nie ma. Póki co bez antybiotyku się obejdzie, a za tydzień sobie powtórzę badanie i znacze czy ta furagina działa. Kupię sobie jutro może taka suszona żurawinke i będę podjadac :)
@zosiak ja nigdy nie miałam takiego problemu, ale może faktycznie dostały się tam jakieś bakterie, bo minęły już 2 miesiące od zabiegu a ja praktycznie cały czas walczyłam z krwawieniem, więc cały czas podpaski były w użyciu... Także to też mogło mieć wpływ

reklama
@nafoczka dzięki za pamięć :) U nas wszystko ok, brzuszek rośnie, ruchy malutkiej co raz wyraźniejsze. W czwartek jedziemy na 4D, żeby mąż mógł sobie zobaczyć naszą kruszynkę :)

Dziewczyny nie załamywać się! Każdej prędzej czy później się uda. Trzeba trochę zająć myśli czymś innym, wiem po sobie... A jak już myślicie tylko o tym, to proszę chociaż pozytywnie! ;)

Do góry