reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Mnie dziewczyny dalej doskwiera ten kręgosłup. Takie typowo krzyżowe bóle.
Teściowa mówiła ze u niej to pierwszy objaw i bolało ja dość mocno. U mnie to tylko dyskomfort.
Boli brzucha nie mam, tylko mnie ciągnie w pochwinach. Zero mdłości. Dziś 5t0d. Jeszcze 4 dni do wizyty...

Sent from my SM-J320FN using Forum BabyBoom mobile app

Moja kochana @roxie123 i dla wszystkich was ♡
1299090961_by_DuckSauce_600.jpg

Załączniki

• 1299090961_by_DuckSauce_600.jpg
    1299090961_by_DuckSauce_600.jpg
    77,3 KB · Wyświetleń: 394
@Funia90 lol haha :D dobrze ,że chociaż ucho do góry :D
@Nusia123 testuj w dniu @ ... ja żałuje ,ze tyle wcześniej testowałam ;/ nabawiłam się nerwicy przejściowej ;p niby dzień @ jest dzisiaj tylko tak naprawde to ostatnie moje cykle ne były regularne więc nie wiem kiedy ta @ ma być
@mfifi04 plus ,że ją masz :) ja nawet nie wiem kiedy dostane teraz ... póki co to oprócz kłucia w jajnikach i miliona humorów na minute nie mam objawów @
@...Margotka9022... wydaje mi się, że to normalne , ciało przygotowuje się do ciąży :)
@nafoczka dziękuję za kopniaki :* juz mi lepiej :* co ja bym bez Was zrobiła :*

Ja sobie dogadzam od wczoraj dzisiaj to już wg zaszalałam ;p wczoraj na pocieszenie przeleciałam mojego , jak huragan ;p dzisiaj namieszalam strasznie ... nażarłam za wszystkie czasy :D teraz jeszcze zjadłam największego loda z bitą śmietaną i dodatkami zaraz pęknę :D no i kupiłam sobie sexy stanik ;p także czuję się w połowie pocieszona do pełni " szczęścia " brakuje @ ...o

@roxie123 ja tez obiecalam sobie w przyszlym miesiacu spokoj.na pewno nie wytrzymam z testami do dnia @ ale najwczesniej zrobie w 25 dc. W tym cyklu to bylo prawdziwe szaleństwo.nawet nie wiem ile testow zrobilam poczawszy od chyba 22 dc. :hmm:.ja @ dostane we wtorek i w przyszlym miesiącu postaram sie wyluzowac. Co ma byc to będzie. Ja jestem osoba wierzaca i wierze,ze Bog wie lepiej co dla mnie dobre i staram sie z tym pogodzic.

@roxie123 też nie mam pojęcia kiedy będzie @ :( lekarz wczoraj przy usg pytał się mnie o dzień cyklu... Nic mu nie powiedziałam...
Ja walczę z infekcją i co chwile biegam do toalety... Byłam już chyba z 30 razy, a wcale nie pije więcej niż na codzień. Pewnie do końca dnia pójdę jeszcze z 10 :p za to na pocieszenie zrobiłam sobie dzisiaj naleśniki z czekoladą i jabłkami :D nigdy takich nie jadłam, ale były pycha. Nawet mój M się do nich dorwal, chociaż on ze słodyczy to boczek albo golonke :p

@roxie123 też nie mam pojęcia kiedy będzie @ :( lekarz wczoraj przy usg pytał się mnie o dzień cyklu... Nic mu nie powiedziałam...
Ja walczę z infekcją i co chwile biegam do toalety... Byłam już chyba z 30 razy, a wcale nie pije więcej niż na codzień. Pewnie do końca dnia pójdę jeszcze z 10 :p za to na pocieszenie zrobiłam sobie dzisiaj naleśniki z czekoladą i jabłkami :D nigdy takich nie jadłam, ale były pycha. Nawet mój M się do nich dorwal, chociaż on ze słodyczy to boczek albo golonke :p
A robilas posiew czy zwykle badanie moczu? Czasem warto zrobic posiew.moze sie okazać ze bedzie potrzebny antybiotyk.A poki co to podjadaj żurawinę i jak lubisz to mozesz wspomoc sie czosnkiem albo aloesem oba maja dzialanie przeciwbakteryjne.

Roki polecam Ci zurawine jakis sok herbatka czy cos ;) wspolczuje Ci ja kiedys czesto infekcje lapalam ale moze to byla noe odpowiednia tez bielizna takie czasy moda na stringi haha stroje zaciasne nie wiem teraz wszystkie powywalalam a nawet nie izywam tych plynow do higieny intymnej mialam wrazenie ze one mi to potegowaly i teraz nic nie mam, dostalam natomiast stanu zapalnego w szpitalu bo zablokowany pecherz moczowy mialam furaginum.mi podawali. Apropo zurawinki mialam u siebie ostatnio festyn i zajadalam sie nia z oscypkiem zgrilowanym pycha...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mmm, oscypek z grilla z żurawinka pycha :) lubię bardzo
@Frezja_1 zwykle badanie ogólne mi zrobili, bo nie było wiadomo co jest. Ale zrobili też CRP i wyszło 0, więc stanu zapalnego nie ma. Póki co bez antybiotyku się obejdzie, a za tydzień sobie powtórzę badanie i znacze czy ta furagina działa. Kupię sobie jutro może taka suszona żurawinke i będę podjadac :)
@zosiak ja nigdy nie miałam takiego problemu, ale może faktycznie dostały się tam jakieś bakterie, bo minęły już 2 miesiące od zabiegu a ja praktycznie cały czas walczyłam z krwawieniem, więc cały czas podpaski były w użyciu... Także to też mogło mieć wpływ

reklama
@nafoczka dzięki za pamięć :) U nas wszystko ok, brzuszek rośnie, ruchy malutkiej co raz wyraźniejsze. W czwartek jedziemy na 4D, żeby mąż mógł sobie zobaczyć naszą kruszynkę :)

Dziewczyny nie załamywać się! Każdej prędzej czy później się uda. Trzeba trochę zająć myśli czymś innym, wiem po sobie... A jak już myślicie tylko o tym, to proszę chociaż pozytywnie! ;)

Do góry