reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Calineczka24 musisz sobie przypilnowac bo wiesz jak to jest z papierkami :)
@Katarina91 dziękuję :*

Kobitki za szybko się pochwaliłam wczoraj na drugim forum ,że się mnie nie czepiło nic . Od rana coś mnie gnębi tam na dole ;/ pewnie znowu jakieś zapalenie grzybiczne się zaczyna wtedy co nie trzeba :< gorzej bo nie wiem czy jestem w ciąży czy nie... i nie wiem co brać ;/ póki co posmarowałam tym clotrimazolum ale niewiele bo się boję nie wiem czy można jak coś i zastosowałam tantum rossa. Jutro skoczę do apteki moze kupię ten Provag bo ponoć dobry i jak cos w I trym. można . Jezu zawsze musi mnie coś poskładać za szybko się cieszyłam :< jak nie jestem zafasolkowana to sobie poradze jak się rozkręci ale jak jest coś na rzeczy to masakra...umrę chyba ,że coś poszkodzi taka infekcja :< w sumie dopiero początek bo nie drapie sie ani nic tylko widze ze zaczyna naskórek pękać eh pomocy :<

reklama
@Calineczka24 musisz sobie przypilnowac bo wiesz jak to jest z papierkami :)
@Katarina91 dziękuję :*

Kobitki za szybko się pochwaliłam wczoraj na drugim forum ,że się mnie nie czepiło nic . Od rana coś mnie gnębi tam na dole ;/ pewnie znowu jakieś zapalenie grzybiczne się zaczyna wtedy co nie trzeba :< gorzej bo nie wiem czy jestem w ciąży czy nie... i nie wiem co brać ;/ póki co posmarowałam tym clotrimazolum ale niewiele bo się boję nie wiem czy można jak coś i zastosowałam tantum rossa. Jutro skoczę do apteki moze kupię ten Provag bo ponoć dobry i jak cos w I trym. można . Jezu zawsze musi mnie coś poskładać za szybko się cieszyłam :< jak nie jestem zafasolkowana to sobie poradze jak się rozkręci ale jak jest coś na rzeczy to masakra...umrę chyba ,że coś poszkodzi taka infekcja :< w sumie dopiero początek bo nie drapie sie ani nic tylko widze ze zaczyna naskórek pękać eh pomocy :<

Sprawdzałam to L4 przy lekarzu bo już kiedyś miałam taką sytuację, że musiałam się wracać do przychodni bo coś tam było nie wpisane.
Wydaję mi się, że to przeoczyłam z emocji jakie się tam pojawiły w tym gabinecie.

@roxie123 nie martw sie kochana,mysle,ze nie zaszkodzisz,jesli jest ciaza to przeciez bardzo wczesny etap.
Narazie spokojnie zacznij dzialac,a jak wyjdzie test to bedziesz pytac lekarza[emoji4]
Ja nie mialam nigdy tych problemow wiec sama niw bardzo wiem jak pomoc.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 niby nie jem słodyczy dzisiaj jakoś mnie naszło :) eh ja wcześniej tez nie miałam po tych zabiegach mi tak wraca . W sumie jeszcze się nic bardzo nie dzieje oby się nie rozkrecilo . Jutro chyba zatestuje bo takie klucia mam ze szok . Przed @nigdy tak nie mam

Hm jak to powiedzieć... dziś 10dpo . Zrobiłam test bobo i z allegro i jakby jest cień cienia tylko widzę to ja bo trzeba się wpatrzeć i nie wiem czy mam zwidy czy nie . Jutro powtórka.Teraz już wg zagwozdka . Chociaż kusi mnie jechać zrobić bete dzis...tylko progesteron i hcg trzeba na czczo? Bo muszę tabletki teraz i nie wiem

Hm jak to powiedzieć... dziś 10dpo . Zrobiłam test bobo i z allegro i jakby jest cień cienia tylko widzę to ja bo trzeba się wpatrzeć i nie wiem czy mam zwidy czy nie . Jutro powtórka.Teraz już wg zagwozdka . Chociaż kusi mnie jechać zrobić bete dzis...tylko progesteron i hcg trzeba na czczo? Bo muszę tabletki teraz i nie wiem
Zrób zdjęcie testu. Ja robiłam na czczo ale wodę można pić wiec leki zażyj.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... zajade zoladek na czczo . Dzis wypilam lyk soku jablkowego i lyk wody nie pomyślałam . Ciężko mi zrobić zdj bo ta kasetka jest taka ze odbija światło a mój tel jakoś też nie specjalnie sobie radzi xD ale jak chcecie szukać to proszę xd tylko to jest taki jasniutenki paseczek ledwo go widać na zdjęciu 20170614_071759.jpg

Załączniki

• 20170614_071759.jpg
    20170614_071759.jpg
    79,6 KB · Wyświetleń: 109
@...Margotka9022... zajade zoladek na czczo . Dzis wypilam lyk soku jablkowego i lyk wody nie pomyślałam . Ciężko mi zrobić zdj bo ta kasetka jest taka ze odbija światło a mój tel jakoś też nie specjalnie sobie radzi xD ale jak chcecie szukać to proszę xd tylko to jest taki jasniutenki paseczek ledwo go widać na zdjęciuZobacz załącznik 810657
Rozczlonkuj test wywal plastik to bedzie lepiej widac [emoji5]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry