reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@roxie123 to powiem Ci,ze to chyba tez zalezy od dobrej woli lekarza,bo ja w drugiej ciazy pytalam twgo z nfz i powiedzial,ze nie ma podstaw do takiego skierowania.

@promyczek_81 plamienia przed @ moga swiadczyc o niskim progesteronie,u mnie wlasnie tak sie to objawialo.
Ja po pierwszym poronieniu nie dostalam ani jednego badania na nfz,po drugim tylko hormony i musialam sie bardzo o to prosic,lekarz powiedzial ,ze oni zlecaja badania po 3 stratach.
Masz dupka lub luteine w domu? Moglabys brac 16-25 dc zeby wyciszyc plamienie.

@Cos_tam_marze
Mysle ,ze jak nie macie chorob w rodzinie to nie ma co sie martwic[emoji4]poronienia bratowej moga byc totalnym przypdkiem.
Dziwne ,ze wady coreczki nie wyszly w pierwszych badaniach.
Mam nadzieje,ze to byl przypdek[emoji58][emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja dostałam skierowanie na prenatalne na NFZ Z uwagi na dwa poronienia więc po dwóch na pewno się należy. :-*

Dziewczyny tak w ogole badania prenatalne czyli w skład wchodzi usg genetyczne oraz test papp-a, dobrze myśle?

1497374559-aaaaaa.jpeg

@Katarina91 super[emoji4]gratulacje[emoji5]idziemy leb w leb ja wczoraj 7t2d wiec z usg dzieli nas 1 dzien[emoji4]
No i prosze nastepna ma prentalne na nfz,czyli jednak duzo zalezy od lekarza,mi za nic nie chcial dac ostatnio[emoji4]

@Calineczka24 super[emoji4]a jak sie nazywa klinika na zelaznej?
Ja tam chyba robie badania krwi w slaskich laboratoriach analitycznych[emoji4]

@roxie123 mam nadzieje,ze to fasolka sie rozpycha[emoji5]
Do czwartku coraz blizej[emoji5]

@mififi04 dobrze ,ze trafilas na lekarke ,ktora wziela sprawy w swoje rece[emoji4]
Torbiel zniknie ,ja mialam kilka razy i @ nie byla mocniejsza ani bardziej bolesna.
Moje byly do 5 cm.

@roki_1991 kurcze pamietam ,ze jak mialam zabieg to bylo tak:pierwszy dzien leciala krew jakby rzadka,potem juz tylko plamilam przez dwa dni i juz sie martwilam a 4 dnia zaczelo sie krwawienie na nowo ,jakby okres ,bardziej ze skrzepami,a w sumie u Ciebie znow grzebali wiec moze tak poprostu jest.
Nie wiem ,mam nadzieje,ze u Ciebie lada dzien wszystko sie unormuje,zebys mogla w koncu miec normalny cykl[emoji4]

reklama
Do góry