reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Margotka2202 ja też mam testy z każdej ciąży o ja dzisiaj też byłam na pikniku rodzinnym padał deszcz ale mój synuś był bardzo szczęśliwy, że może skakać w kałużach

Ja testuje około 20 czerwca. Boję się strasznie ale może się nie udać bo przytulanki były 3 dni przed owulacją. Zobaczymy co będzie

reklama
@Frezja_1 @mfifi04 u mnie M ogląda , chociaz nie jest jakimś sportowcem czy zapaleńcem , ale dla zasady i ciekawości hahah żeby w pracy nie musiał durnego udawać :D a ja prawie w kimono o 22 ostatnia tabletka i rano od nowa :)
@...Margotka9022... zazdroszczę córeczki :* ja czasami mam wrażenie , że nigdy nie poczuję co to znaczy mieć dziecko :< Testy jak najbardziej :) ja swoje mam też ,tylko za każdym razem jak je widze to wyje ;/ więc Ty płacz ze szczęścia kochana bo to Twój czas :* teraz juz wszystko będzie dobrze zobaczysz :)
Roxie doczekasz się. Wiem ze po dwóch stratach można tracić nadzieje ale masz leki, diagnozę. Wszystko jest na dobrej drodze. Tylko musisz wrzucić na luz. Choć wiem ze się starasz to za bardzo wsłuchujesz się w swoje ciało. Ja cały cykl biegałam, opalalam się a piwko było chyba codziennie. I uwierz mi ze wcale bym testu nie zrobiła gdyby nie to ze miałam przeczucie i coś mnie tam kulo na dole. I test robiłam saczac piwko. I pewnie się udało bo po prostu dalam się ponieść normalnemu życiu nie podporządkowanego pod dni płodne. Musisz wyluzować bo jak będzie negatyw to się zalamiesz. I musisz wyluzować żeby udało się następnym razem (tfu tfu oby nie musislo)

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@...Margotka9022... No właśnie nie da się wrzucić do końca na luz...bo biorąc leki od rana do wieczora i zastrzyki , to ciągle siedzi w głowie że robisz to po coś...dla kogoś :/ i to nie jest tak że się załamie np.z powodu braku 2 kresek tylko ze przechodzę przez to na darmo i od kolejnego cyklu to samo nie wiadomo z jakim efektem . Po jednym poronieniu podeszłam właśnie tak jak Ty i fakt szybciej mi zleciało do testowania ale teraz po drugim nie możliwe jest zebym zapomniała bo mam przypominacze :( nikomu nie życzę takiej sytuacji :(
Cieszę się że Tobie się udało i widzisz jak szybciutko :) ja się wsluchuje w swoj organizm bo tak naprawdę sam się przypomina xD jak coś widzę czy czuje to mi się nie wydaje :) i faktycznie ciągną mnie jajniki i kuje w środku ale nie wiem czy to przed @ czy może Bozia da i się tym razem uda

My tez ogladalismy mecz[emoji4]
A teraz patrze na film duchy moich bylych.
Dziewczyny ja sie nie stresowalam ,az do pierwszych plamien,teraz to juz mozna powiedziec ,ze bardzo sie martwie,jestem po dwoch stratach,nie mam dzieci a trzecia ciaza jest zagrozona.
[emoji24][emoji24][emoji24]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Funiu wiem.. ale jesteś krok do przodu bo masz te leki. To już dużo! A krwiaki się zdarzają, zdrowym ciążom nigdy wcześniej nie poronionym. Koleżanka miała, plamiła, leżała. Brała leki i krwiak się wchlonal. Ciąża donoszona. Będzie dobrze! [emoji9]

Roxie, bardziej chodzi mi o to żebyś znalazła sobie coś co troszkę mimo wszystko odwróci uwagę. Ja wiem ze jak się leki bierze to jest troszkę gorzej i nie robisz tego na marne! Jeśli nie uda się teraz to uda się następnym razem bo wszystko co robisz teraz procentuje! Także mocno mocno trzymam kciuki! [emoji9] przypomnij kiedy testujesz! Dziś 7dpo?

@Funia90 jutro lekarz Ci powie że krwiaka nie ma a dzidzia urosła: ));*
@...Margotka9022... staram się szukać zajęcia naprawdę ale no jakoś wytrzymam te parę dni jeszcze i bede wiedzieć: / tak dziś 7dpo dziewczyny mówią żeby w czwartek spróbować
To będzie 11 dpo? Myślę z możesz już spróbować!

@funia, ja też w donoszonej ciąży miałam krwiaka i on się wchlonal. Leżenie w domu nie sprzyja myśleniu o czymś innym, ale może czytaj książki, nadrabiaj seriale. I tak jak dziewczyny piszą, masz już diagnozę i leki, wiec musi być dobrze [emoji3]
Ja to bym osobiście chciała kilka dni posiedzieć w ciszy i spokoju [emoji6]
Milej niedzieli dla wszystkich [emoji3][emoji526][emoji509][emoji274]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzieki dziewczyny za dobre slowo ale martwie sie tym bardziej,ze w drugiej ciazy tez byl krwiak[emoji20]
Wiem,wiem powinnam myslec pozytywnie ale same wiecie jak to jest[emoji20]
Uspijcie mnie na kilka tygodni[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki.witam się w niedzielę.
Mam takie pytanie może któraś wie, albo zapyta swojego lekarza, bo ja na razie nie planuje wizyty a zapomniałam zapytać w czwartek. Ja poronilam przez bakterie i teraz sama od jakiegoś czasu lykam probiotyk lacibios Femina i na opakowaniu napisane jest ze dla kobiet w ciąży, przy antybiotykach itd. A w ulotce, ze w ciąży skonsultować z lekarzem i już nie wiem.jak już mi się uda to czy to brać czy nie.zapytajcie kochane czy można, może i wam się przyda brać bo w ciąży zmienia się flora i łatwiej o infekcje.

Do góry