reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@...Margotka9022... tak kochana 11dpo , kupię może dzisiaj lepszy test taki z apteki bobo test albo pink test bo z allegro mam testy mamma perfect a nawet nie pisze na nich jaka czułośc jest więc może nawet nie wykryją tak szybko ;/
@Funia90 wiem jak to jest , niby trzeba myśleć o czymś innym a sie nie da ...co poradzić trzeba przebrnąć przez to wszystko ;/ jutro pójdziesz na wizytę i lekarz Cie uspokoi :* chyba ,że zejdziesz na zawał czekając na nią :D oby nie :D :**

Ja dzisiaj w kościele mało nie zemdlałam takie mi duszno było . Modliłam się całym sercem za to ,zeby się udało :< wg mam Was wszystkie w myślach cały czas żeby każdej spełniły się marzenia :*

reklama
Przyszłam Wam się pożalić i pochwalić. Rozłożyło mi dzieciaki... Oboje mają powyżej 38 stopni... Na jutro mam opiekę, ale co z nimi zrobię we wtorek, to nie mam pojęcia...
A teraz się pochwalę - mimo 38,8 stopni (jak się w domu okazało), dzisiaj moja córka zdobyła swoją pierwszą w karierze kategorię szachową. Zatem od dzisiaj może z dumą mówić, że już ma V kategorię.
Ale Wam powiem, że dzieci bywają okrutne. Usiadła dzisiaj młoda do szachownicy, na przeciwko dziewczynka 4 lata starsza. I się śmieje z Dorotki, że nie ma szans. Zasugerowałam jej by nie lekceważyła przeciwnika - to się tylko uśmiechnęła. Wyszła po partii ze łzami w oczach - przegrała...

edit. A ja wyrodna matka jednak chyba jestem - nie zauważyłam rano, że z dziećmi jest coś nie tak i pojechałam z nimi na ten turniej 80km w jedną stronę... Niby wszystko w porządku, a nagle mi popadali. Zła jestem na siebie strasznie.

Ostatnia edycja:
@witch84 zdrówka życze na wstępie :*
Gratulacje dla córci :) powiem Ci ,że niektóre dzieci są tak rozpuszczone i tak aroganckie , że to świadczy tylko o ich rodzicach ...

@witch84 zdrowia dla dzieci no i ogromne gratulacje dla Córki!

@roxie123 u mnie niedziela leniwa. Dwa razy z Julka byłyśmy na krótkim spacerze bo kłuje i ciągnie w pochwinach. Zrobiłam Julce mała sesje zdjęciowa, chętnie bym się pochwaliła ale nie chce się narzucać.

Jutro mam pochówek Aniołka. W życiu nie przypuszczałam ze jedno będzie w przedszkolu, drugie będę żegnać na cmentarzu a trzecie nosić pod sercem...

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@margotka, los bywa okrutny. Życzę Ci dużo siły jutro.
@witch, mój też chory. Ma taki kaszel ze znowu go musze w domu zostawić [emoji52] tez nie mam nikogo do opieki. Będzie ciężko
@Nimfi, trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę
Ja dzisiaj nudzę się trochę. Powinnam mieszkanie ogarnąć, ale odkładam to na jutro [emoji6]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@witch84 gratuluję córci i zdrówka dla was :)
@...Margotka9022... Wrzucaj zdjęcia, ja chce zobaczyć :)
@Ewelyn doskonale Cię rozumiem. Też mi się dzisiaj nic nie chce :p
A ja się dzisiaj cieszę bo w końcu po przeszło dwóch tygodniach mam dzień bez krwawienia :D tylko lekko podbarwiony momentami na czerwono śluz. Wiem że dla innych to nic, ale dla mnie powód do radości :)
A poza tym mojej sąsiadce coś dzisiaj odbiło i zaczęła się rzucać że na jej parkingu parkuje auto, chociaż jeszcze dwa tygodnie temu mówiła że spokojnie mogę tam stać tylko trochę obok... Eh... Muszę wjeżdżac teraz na podjazd do ogrodu i wyjeżdżać za każdym razem jak teść chce wyjechać z garażu... Masakra.. Muszę coś wymyślić gdzie by tu parkować :p

@roki_1991 no to wracam.
1497202520-aaaaaa.jpeg
1497202525-aaaaaa.jpeg
1497202531-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry