reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roxie ja @ miałam 24.05.przy cyklach 27-28.ostatnim razem test mi wyszedł na kilka dni przed wprawdzie dopiero po godzinie pojawił się cień na tym pierwszym, ale jak robiłam testy gdy nie byłam w ciąży to nic się nie pojawiało niezależnie od czasu.a Ty kiedy miałaś @ ?

reklama
@roxie123 wizyte mam 15/16 ale pojade po 15 ,jest mi niedobrze nie wiem czemu i plakac mi sie chce,w sumie sama nie wiem czemu ,chyba tak ogolnie z niepwenosci i z tego wszystkiego ,ze nie dosc ,ze dwa razy poronilam to trzecia ciaza jest zagrozona i to mnie dobija[emoji22]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana po porinienieniu kazda ciaza jest zagrozona napewno bedzie dobrze :] wszystkie trzymamy mocno kciuki za Ciebie i dzidzie a na pocieszenie powuem ci ze moja kolezanka poronila a potem urodzila dwoje zdrowych chlopcow a w kazdej z tych ciaz czesto plamila i ladowala na ip byla pewna ze nie donosi i dwa razy sie udalo :):) przeszlas juz wystarczajaco teraz sloneczko swieci dla Ciebie :*:*
Staraczkom powodzenia testujacym 2 kreseczek a zafasolkowanym nuuudnej spokojnej ciazy :)
Ps ja odlozylam leki na jelita bo przeszlo i .. Od wczoraj dzialamy :]

@roxie123 mialm dokladnie to samo uczucie,strach w dwie strony[emoji4]
Ale dasz rade[emoji4]
Co to za salteczka?moze wrzuc przepis[emoji4]ja pochlonelam kebsona i pekam[emoji23]
@Frezja_1 racja po ciazy najwyzej sie zrzuci,byle tylko bylo dobrze[emoji4]
Czekam na wasze tesciki[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roki_1991 dobrze będzie :) Ja po zabiegu ostatnim pierwszy cykl miałam bez ov :/ teraz czekam na testowanie i mam nadzieje ze załapało ale no to tylko nadzieje...
@Funia90 rozumiem...bo jak idę do lekarza to z oporem wielkim żeby nie usłyszeć nic złego :/ Ale dobre masz objawy przecież, hormony szaleją więc i nastrój no a mdłości to też w tych tyg nic dziwnego :) z resztą mnie zawsze mulilo od początku xD w pierwszej ciąży miałam migreny :/ jeśli będę w ciąży kiedyś to też spanikuje napewno ale wiarę trzeba mieć :)
Powiem Wam że chyba coś te leki robią bo mi kolana i łydki napuchly. Ja teraz dużo wody pije bardzo a ten encorton ja zatrzymuje więc to może to . Ale wg ostatnio mam taki apetyt ,że bym konia z kopytami zjadła hehe
@Katarina91 wszystko będzie w porzadeczku ;* czekam na fotke z usg :)
Roxie ja w tej straconej ciazy tez mialam okropne migreny czasami bralam apap bo byly nie do zniesienia moze sama zaszkodzilam ehhh..

@Nusia123 ja nie brałam nic przeciwbólowego ale byłam nie do życia nawet z łóżka mało wstawałam ;/
@Funia90 bo jak będą 2 krechy to będę ryczeć , a jak nie będzie to będę wyła jak bóbr...na razie specjalnych objawów nie mam oprócz tego , że mnie tam kłuje w środku

PRZEPIS : wszystko w kosteczkę : ugotowane jajka , pieczarki marynowane , ogórki konserwowe + majonez sól pieprz oto cała filozofia :D miałam taką zachciankę juz wsunęłam cały talerzyk :D
@Frezja_1 ja @ miałam 22 maja , cykle trudno mi określić bo ostatnio mi się po histeroskopii przeciągnęło znowu ale jak byłam u gina powiedział że ow 14dc wypada to była niedziela :)

U Was też leci mecz ? :p

Mój mąż ogląda. Ja oglądam dzisiejszy występ mojej córki na pikniku rodzinnym. Niestety byłam w pracy wiec mąż był i nagrał cały występ. Wiec oglądam i płacze ze wzruszenia.

Zrobiłam ostatni (na pamiatke) test ciążowy. Dwie konkretne krechy. Patrzę na nie i płacze ze szczęścia [emoji1][emoji23]

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Frezja_1 @mfifi04 u mnie M ogląda , chociaz nie jest jakimś sportowcem czy zapaleńcem , ale dla zasady i ciekawości hahah żeby w pracy nie musiał durnego udawać :D a ja prawie w kimono o 22 ostatnia tabletka i rano od nowa :)
@...Margotka9022... zazdroszczę córeczki :* ja czasami mam wrażenie , że nigdy nie poczuję co to znaczy mieć dziecko :< Testy jak najbardziej :) ja swoje mam też ,tylko za każdym razem jak je widze to wyje ;/ więc Ty płacz ze szczęścia kochana bo to Twój czas :* teraz juz wszystko będzie dobrze zobaczysz :)

Do góry