reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@margotka piekne zdjecia[emoji7]i corcia piekna[emoji5]

@witch84 zdrowka zycze ,moze rozchorowali sie w drodze do domu z wrazenia[emoji4]
No i gratulacje [emoji4]

@roxie123 w ogole to zapomnialam wczoraj podziekowac za przepis,zrobie w wolnej chwili[emoji4]

Ja leniwie,caly dzien w lozku[emoji22]
Juz ledwo zyje z nudow.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@...Margotka9022... mogę zapytać dlaczego dopiero teraz ? :< pochówek ciężka sprawa przechodziłam przez to i naprawde nie chciałabym wracać do tego dnia :< ale myśl o dzidzi ,którą masz pod sercem :* to powód do radości :) ładniutkie zdjęcia masz oko , śliczna córcia :) ja jestem z zawodu fotografem i zawsze chciałam mieć własną modela/kę , codziennie byłoby nowe foto :D
@Ewelyn to Wam też zdrówka dużo w takim razie :) :*
@roki_1991 no to teraz juz z górki :) a sąsiadkę przestaw hehe
@Funia90 nie ma za co przestań :) niby żaden mecyj ale pycha :) powiem Ci , że też w tygodniu się nudze tak szukam zajęcia ,ale obecnie wszystko porobiłam do przodu ,a nic ciężkiego też nie chce robić bo nie wiem co i jak ze mną jeszcze :) chociaz mam ciche nadzieje na te 2 kreski...bo zauważam małe zmiany u siebie , przy czym nie przecze ,ze to mogą być moje schizy xD a Ty jak leżysz , to polecam seriale ... ja oglądałam pamiętniki wampirów wszystkie sezony the originals tak samo i to z moim M , ostatnio obejrzeliśmy pierwszy sezon Riverdale , a teraz zaczynamy 13powodów :) wg my to tacy kinomaniacy na okrągło ściągam filmy nowe < pirat jestem haha > i oglądamy :D w nowym domu muszę miec ogromny TV bo głośniki mam w suficie :D

@...Margotka9022... mogę zapytać dlaczego dopiero teraz ? :< pochówek ciężka sprawa przechodziłam przez to i naprawde nie chciałabym wracać do tego dnia :< ale myśl o dzidzi ,którą masz pod sercem :* to powód do radości :) ładniutkie zdjęcia masz oko , śliczna córcia :) ja jestem z zawodu fotografem i zawsze chciałam mieć własną modela/kę , codziennie byłoby nowe foto :D
@Ewelyn to Wam też zdrówka dużo w takim razie :) :*
@roki_1991 no to teraz juz z górki :) a sąsiadkę przestaw hehe
@Funia90 nie ma za co przestań :) niby żaden mecyj ale pycha :) powiem Ci , że też w tygodniu się nudze tak szukam zajęcia ,ale obecnie wszystko porobiłam do przodu ,a nic ciężkiego też nie chce robić bo nie wiem co i jak ze mną jeszcze :) chociaz mam ciche nadzieje na te 2 kreski...bo zauważam małe zmiany u siebie , przy czym nie przecze ,ze to mogą być moje schizy xD a Ty jak leżysz , to polecam seriale ... ja oglądałam pamiętniki wampirów wszystkie sezony the originals tak samo i to z moim M , ostatnio obejrzeliśmy pierwszy sezon Riverdale , a teraz zaczynamy 13powodów :) wg my to tacy kinomaniacy na okrągło ściągam filmy nowe < pirat jestem haha > i oglądamy :D w nowym domu muszę miec ogromny TV bo głośniki mam w suficie :D
Dlaczego pochówek teraz? Podejrzewam ze odbywają się one dwa razy w roku. I akurat wypada teraz. Możesz mi powiedzieć czego mam się spodziewać i jak to wygląda?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 ten 13 powodow to jest o jakims samobojstwie dziewczyny?bo o czyms takim mi przyjaciolka wspominala[emoji4]
Ja tez licze na twoje dwie kreseczki[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dlaczego pochówek teraz? Podejrzewam ze odbywają się one dwa razy w roku. I akurat wypada teraz. Możesz mi powiedzieć czego mam się spodziewać i jak to wygląda?

Nie wiem czy dobrze się rozumiemy ... chodzi Ci o pochówek taki na cmentarzu ? czemu 2 razu do roku ? ;/ ja dzisiaj jestem zamącona nie przejmuj się ... kilka razy dziś prawie zemdlałam i wg także mogę nie kumać od razu :*

Nie wiem czy dobrze się rozumiemy ... chodzi Ci o pochówek taki na cmentarzu ? czemu 2 razu do roku ? ;/ ja dzisiaj jestem zamącona nie przejmuj się ... kilka razy dziś prawie zemdlałam i wg także mogę nie kumać od razu :*
Podejrzewam ze po prostu musi im się nazbierac materiał. Tak brzydko mówiąc.. pochówek jest na cmentarzu i prochy pewnie będą składane w mogile dzieci martwo urodzonych. Ale nie wiem jak ogólnie przebiega całą ceremonia. Kupiłam duży biały znicz. Zapalajac go jutro nie będę myśleć tylko o moim Aniołku i innych tam pochowanych ale także i o Waszych.

@...Margotka9022... Aha rozumiem bo Ty nie zabrałaś na własną rękę na pochówek , tylko zostawiłaś w szpitalu . Ja miałam 2 tyg na odebranie gdybym nie odebrała też by pochowano gdzieś razem z innymi maluszkami na miejskim cmentarzu :< Ja poszłam po wynik z histopato wypełniłam wniosek ,że biorę i wybrałam i sama pochowałam znaczy nie byłam sama i wg ale sama włożyłam do grobku i wg :< straszny czas myśleli ,że mnie wywiozą wtedy na wizyte u psychologa ale nie dałam się :< także nie wiem jak to wygląda od strony szpitala ale napewno ciężko będzie, tylko nie denerwuj się bardzo żebyś sobie nie zaszkodziła :*
@Funia90 tylko te 13 powodów dopiero zaczynam oglądać :D ale tamte seriale polecam są fantasy trochę ale ja się tak wciągłam że pamiętniki oglądałam 8 sezonów i ryczałam nie raz na nich :D nie wiem mooooże od rana przez cały dzień mnie słabiło miałam cos takiego jakby mnie ktoś wiaderkiem wody oblał do tego duszno ciągle , i brzuch troche dziubał no i widze u siebie żyłki na piersiach i zrobiły mi się sine tam na dole ;p < przepraszam ,że piszę > , wieczorem trochę głowa bolała ale przeszło , także takie objawy miałam w tamtej ciąży też ...no ale mowię jak będzie tak będzie oby to była fasolka :)

reklama
@...Margotka9022... Super zdjęcia. Prześliczną masz tą córeczkę :) trzymaj się jutro, wiem że będzie ciężko, ale masz już kruszynkę pod serduszkiem to myśl o niej :)
@Funia90 rozumiem Cię. Ja już siedzę w domu równe dwa miesiące i też jak miałam dni że musiałam leżeć to było ciężko. Ale książki i seriale dobrze się sprawdzały wtedy :) chociaż teraz pogoda za oknem taka że ciężko w domu wysiedzieć. Ale dla dzidzi dasz radę :)

Do góry