reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 hehe wąs jeszcze nie :D ale mam jasne włosy więc może nie bedzie widać :) za to nogi to musze jechać co drugi dzień koniecznie ;/ ale tak juz mam odkąd na tarczyce leki biorę więc nie nowość ;/ Nie wiem ale apetyt mam neisamowity co 5 minut chodze siku jakbym nie wiem ile piła . Właśnie idę zjeść truskaweczki :D miałam smażyć naleśniki ale...nie chce mi się hahaha
No pisałam pisałam :) pewnie Ci umknęło :) a o leginsy to mi chodziło tzw getry :D nie te takie obcisłe lateksy :D no mój lekarz na NFZ jest uprzedzony do tego żeby mieć luźno między nogami i gumke w spodniach xD
@Frezja_1 jak i tak się idziesz kuć to w sumie czemu nie , ale nie masz gwarancji czy pokaże :) ja najpierw zatestuję może w piątek pierwszy raz będzie 26dc a 12 po ow bo wcześniej test by chyba nie pokazał nic ??? chyba , że w czwartek będę próbować tak przy święcie :D
@nafoczka udanej imprezki :D ja też dzisiaj miałam być ale odpuściliśmy :)

reklama
@roxie123 na prawde nie widzialam tego[emoji15]hehe
Kurcze ja tez taka glodna,pewnie z nudow,tak sie obzarlam juz dzis a jeszcze poprosilam mojego M zeby mi kebaba przywiozl jak bedzie wracal[emoji15][emoji15][emoji15]
No nie przezyje jak nie zjem,leze tu i czuje ,ze grubne ja pierdykam.
Testuj spokojnie w czwartek[emoji4]

@nafoczka wlansie udanej zabawy zycze[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 ...ooo ale bym zjadła jakiś fast food oooo :D hihi kurde jak tak będziemy wcinać to 500+ ale na wadze :D Tobie można ...bo Ty musisz się często odżywiać i przyjmować zachcianki :)
Testuj...hm...kurde...boje sie jak cholera ;/

@roxie123 az specjalnie sie cofnelam zeby zobaczyc co tam napisalas o tych spodniach[emoji4]to akurat zdjecie robione w 4 tyg ,a teraz nosze na gumce[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 a ja sobie nie chce za wiele pozwalac ,tym bardziej ,ze leze no ale co zrobie jak caly dzien o tym mysle[emoji15]
Przed chwila wszamalam ciastko,wczoraj tez jadlam,jaka ja glupia,ale chyba zajadam smutki[emoji22]

Oj rozumiem,ze sie boisz,sama az sie trzeslam,nic nie mowie,ale potem to dopiero nabralam stresa ,aczkolwiek tobie zycze ciazy bez atrakcji,nie to co u mnie[emoji20]
1497111467-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 wiem ,że jest strach ;/ ale ja się boję w dwie strony ... tego ,że się nie udało i tego ,że co to będzie jeśi tak :p MMMM też miałam ostatnio takie pyszota :) a mnie nachodzi na sałatkę pieczarkową z sosem tatarskim i chyba pójde sobie zrobić hehe

Roxie o co chodzi z tym luźnym krokiem bo nie załapałam. Ze ma nie być luźno czy to taki żarcik? Ja też planowałam testować w czwartek. To będziemy dwie. Testy po 1zł. więc można szaleć. Zamówiłam sobie teraz 10 tych kasetowych. :)mam nadzieję ze będą same pozytywy.a kiedy miałaś @?
Funia napewno nie miałabym takiego apetytu gdybyś nie musiała leżeć, z nudów chce się jeść, ale po ciąży wszystko zgubisz kochana, zobaczysz.mnóstwo moich koleżanek po ciąży były chudsze niż przed. A teraz sobie dogadzaj.:biggrin2:

reklama
@Frezja_1 no tak pół żartem ;p bo żeby obciśnięta nie chodzić :) bo wiadomo jakie teraz spodnie sa :D mi nawet koleżanka mówiła ,że raz zjebke dostała heheh
Ja mam 30 albo lepiej chyba, z allegro tych płytkowych :) Zrobię 2 na raz zeby miec większe rozeznanie w temacie . Który to bd Twój dc ? Ja nie chce myślec co bd w ciąży skoro teraz tyle pochłaniam :D

Do góry