roxie123
Fanka BB :)
@Funia90 hehe wąs jeszcze nie ale mam jasne włosy więc może nie bedzie widać za to nogi to musze jechać co drugi dzień koniecznie ;/ ale tak juz mam odkąd na tarczyce leki biorę więc nie nowość ;/ Nie wiem ale apetyt mam neisamowity co 5 minut chodze siku jakbym nie wiem ile piła . Właśnie idę zjeść truskaweczki miałam smażyć naleśniki ale...nie chce mi się hahaha
No pisałam pisałam pewnie Ci umknęło a o leginsy to mi chodziło tzw getry nie te takie obcisłe lateksy no mój lekarz na NFZ jest uprzedzony do tego żeby mieć luźno między nogami i gumke w spodniach xD
@Frezja_1 jak i tak się idziesz kuć to w sumie czemu nie , ale nie masz gwarancji czy pokaże ja najpierw zatestuję może w piątek pierwszy raz będzie 26dc a 12 po ow bo wcześniej test by chyba nie pokazał nic ??? chyba , że w czwartek będę próbować tak przy święcie
@nafoczka udanej imprezki ja też dzisiaj miałam być ale odpuściliśmy
No pisałam pisałam pewnie Ci umknęło a o leginsy to mi chodziło tzw getry nie te takie obcisłe lateksy no mój lekarz na NFZ jest uprzedzony do tego żeby mieć luźno między nogami i gumke w spodniach xD
@Frezja_1 jak i tak się idziesz kuć to w sumie czemu nie , ale nie masz gwarancji czy pokaże ja najpierw zatestuję może w piątek pierwszy raz będzie 26dc a 12 po ow bo wcześniej test by chyba nie pokazał nic ??? chyba , że w czwartek będę próbować tak przy święcie
@nafoczka udanej imprezki ja też dzisiaj miałam być ale odpuściliśmy