reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roki w prenatalu jest folian i B12 metylowana, nie ma B6

Witch współczuję, trzymaj sie jakos.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Zaaaneta będzie dobrze :* dawaj znać co i jak
@nafoczka dzięki za radę :) dzisiaj rano udało się bez problemów ;p
Dobrze ,że synuś coraz lepiej :*

Dziewczyny po Nowym Roku będzie tutaj fala zdjęć bobasków i emocje z porodówki , mówie Wam ! :**

Takie pytanko , może troche nie teges ale tutaj wiem ,że moge o wszystko zapytać :) Wiem ,że do zagnieżdżenia dochodzi jakoś między 6-7 dniem po ow u mnie dzisiaj 5 i robi się coraz bardziej mokro w majtkach ;p w sensie pojawia się b.dużo białego śluzu jak myślicie to dobry objaw ? ;p jak było u Was ? czy nie obserwowałyście :) ja w sumie z dystansem cały czas , ale nie dało się tego nie zauwazyć

U mnie pojawił się wczoraj taki śluz, miałam spadek temperatury i bolał mnie brzuch, jakby na okres i trochę jajniki. Tez jestem ciekawa czy to było to. Za tydzień się okaże [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry wszystkim wczoraj mialam kiepski dzien wiec sie nie odzywalam
Roxie mysle ze sluz jest wiekszy tak u siebie to zaobserwowałam a objawy wrecz mialam podobne do miesiaczki z tym ze nagle bylam zmeczona i bardzo senna kiedy testujesz? trzymam kciuki
Ewelyn trzymam kciuki
Zaneta daj znac co z beta ale to 5 tydz wiec niewiem czemu lekarz tak Cie wystraszyl trzeba brac na nich poprawki bo z gory zakladaja najgorsze.

Ja miałam mieć termin na 6 luty :( a co z tego będzie to nie wiem, cała noc płakałam nie mogłam spać :( już byłam na becie i nie mam ochoty jechać gdzieś na dodatkowe badanie, zaczekam na wynik bety.

@zosiak testuje jakoś za tydzień :)
A co tam się u Ciebie podziało kochana ? czemu taka smutna ?
@Zaaaneta moim zdaniem błąd ...wiem ,że stres , nerwy , ale wiesz ,że mogłaś sobie zaszkodzić takimi nerwami ;/ bo ja cały czas myślę, że jest wszystko ok . Bete zobaczysz ,ale i tak najwazniejszy jest przyrost . Ja bym jednak poszła po opinie do innego lekarza też .

Dziewczyny więc tak pomóżcie mi ;/ bo biorę te metyle ciągle folian i te B6 B12 osobno D+k+magnez i letrox chyba ma jod , ale w tych suplementach dla staraczek jest tyle witamin i wg ;/ ciągle mam wrażenie ,że czegoś mi braknie .
Pomyślałam ,że może kupie te tabletki one nie mają ani B ani folianów bo wszystkie inne mają, a zawierają ten wazny DHA . Podpowiedzi poproszę bo powiem siostrze żeby mi wzieła po drodze :*
pregna-250-dha.png
56bd9ba07ce22.jpg

Załączniki

• 56bd9ba07ce22.jpg
    56bd9ba07ce22.jpg
    101,4 KB · Wyświetleń: 395
  • pregna-250-dha.png
    pregna-250-dha.png
    36 KB · Wyświetleń: 416
Ja miałam mieć termin na 6 luty :( a co z tego będzie to nie wiem, cała noc płakałam nie mogłam spać :( już byłam na becie i nie mam ochoty jechać gdzieś na dodatkowe badanie, zaczekam na wynik bety.
Żanetka gdyby był 7-8 tc i nie było akcji serca - rozumiem Twój strach. Ale masz Kochana czas! Nie stresuj się bo to źle na ciążę wpływa a i tak w tym momencie nic nie zrobisz. Czekaj cierpliwie! Kiedy wyniki bety? Moje po 16.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@zosiak testuje jakoś za tydzień :)
A co tam się u Ciebie podziało kochana ? czemu taka smutna ?
@Zaaaneta moim zdaniem błąd ...wiem ,że stres , nerwy , ale wiesz ,że mogłaś sobie zaszkodzić takimi nerwami ;/ bo ja cały czas myślę, że jest wszystko ok . Bete zobaczysz ,ale i tak najwazniejszy jest przyrost . Ja bym jednak poszła po opinie do innego lekarza też .

Dziewczyny więc tak pomóżcie mi ;/ bo biorę te metyle ciągle folian i te B6 B12 osobno D+k+magnez i letrox chyba ma jod , ale w tych suplementach dla staraczek jest tyle witamin i wg ;/ ciągle mam wrażenie ,że czegoś mi braknie .
Pomyślałam ,że może kupie te tabletki one nie mają ani B ani folianów bo wszystkie inne mają, a zawierają ten wazny DHA . Podpowiedzi poproszę bo powiem siostrze żeby mi wzieła po drodze :*
Zobacz załącznik 809924 Zobacz załącznik 809923
Żanetka gdyby był 7-8 tc i nie było akcji serca - rozumiem Twój strach. Ale masz Kochana czas! Nie stresuj się bo to źle na ciążę wpływa a i tak w tym momencie nic nie zrobisz. Czekaj cierpliwie! Kiedy wyniki bety? Moje po 16.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
In

Wiem kochane że powinnam się nie stresować ale na samą myśl że może być coś nie tak łzy lecą mi ciurkiem ;(
Jeszcze teściowa mnie wkurza lata mi po domu i steka żeby wynieść to przestawić tamto wrrrrrr nie rozumie człowieka wgl babsko jedne...
Mam malutka nadzieję że jest ok ale pewna będę jak zobaczę przyrost bety :( a co do lekarza to szukam już innego czytam opinie na necie który jest dobry u mnie w okolicy

Do góry