reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Roki w prenatalu jest folian i B12 metylowana, nie ma B6

Witch współczuję, trzymaj sie jakos.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Zaaaneta będzie dobrze :* dawaj znać co i jak
@nafoczka dzięki za radę :) dzisiaj rano udało się bez problemów ;p
Dobrze ,że synuś coraz lepiej :*

Dziewczyny po Nowym Roku będzie tutaj fala zdjęć bobasków i emocje z porodówki , mówie Wam ! :**

Takie pytanko , może troche nie teges ale tutaj wiem ,że moge o wszystko zapytać :) Wiem ,że do zagnieżdżenia dochodzi jakoś między 6-7 dniem po ow u mnie dzisiaj 5 i robi się coraz bardziej mokro w majtkach ;p w sensie pojawia się b.dużo białego śluzu jak myślicie to dobry objaw ? ;p jak było u Was ? czy nie obserwowałyście :) ja w sumie z dystansem cały czas , ale nie dało się tego nie zauwazyć

U mnie pojawił się wczoraj taki śluz, miałam spadek temperatury i bolał mnie brzuch, jakby na okres i trochę jajniki. Tez jestem ciekawa czy to było to. Za tydzień się okaże [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry wszystkim wczoraj mialam kiepski dzien wiec sie nie odzywalam
Roxie mysle ze sluz jest wiekszy tak u siebie to zaobserwowałam a objawy wrecz mialam podobne do miesiaczki z tym ze nagle bylam zmeczona i bardzo senna kiedy testujesz? trzymam kciuki
Ewelyn trzymam kciuki
Zaneta daj znac co z beta ale to 5 tydz wiec niewiem czemu lekarz tak Cie wystraszyl trzeba brac na nich poprawki bo z gory zakladaja najgorsze.

Ja miałam mieć termin na 6 luty :( a co z tego będzie to nie wiem, cała noc płakałam nie mogłam spać :( już byłam na becie i nie mam ochoty jechać gdzieś na dodatkowe badanie, zaczekam na wynik bety.

@zosiak testuje jakoś za tydzień :)
A co tam się u Ciebie podziało kochana ? czemu taka smutna ?
@Zaaaneta moim zdaniem błąd ...wiem ,że stres , nerwy , ale wiesz ,że mogłaś sobie zaszkodzić takimi nerwami ;/ bo ja cały czas myślę, że jest wszystko ok . Bete zobaczysz ,ale i tak najwazniejszy jest przyrost . Ja bym jednak poszła po opinie do innego lekarza też .

Dziewczyny więc tak pomóżcie mi ;/ bo biorę te metyle ciągle folian i te B6 B12 osobno D+k+magnez i letrox chyba ma jod , ale w tych suplementach dla staraczek jest tyle witamin i wg ;/ ciągle mam wrażenie ,że czegoś mi braknie .
Pomyślałam ,że może kupie te tabletki one nie mają ani B ani folianów bo wszystkie inne mają, a zawierają ten wazny DHA . Podpowiedzi poproszę bo powiem siostrze żeby mi wzieła po drodze :*
pregna-250-dha.png
56bd9ba07ce22.jpg

Załączniki

• 56bd9ba07ce22.jpg
    56bd9ba07ce22.jpg
    101,4 KB · Wyświetleń: 399
  • pregna-250-dha.png
    pregna-250-dha.png
    36 KB · Wyświetleń: 420
Ja miałam mieć termin na 6 luty :( a co z tego będzie to nie wiem, cała noc płakałam nie mogłam spać :( już byłam na becie i nie mam ochoty jechać gdzieś na dodatkowe badanie, zaczekam na wynik bety.
Żanetka gdyby był 7-8 tc i nie było akcji serca - rozumiem Twój strach. Ale masz Kochana czas! Nie stresuj się bo to źle na ciążę wpływa a i tak w tym momencie nic nie zrobisz. Czekaj cierpliwie! Kiedy wyniki bety? Moje po 16.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@zosiak testuje jakoś za tydzień :)
A co tam się u Ciebie podziało kochana ? czemu taka smutna ?
@Zaaaneta moim zdaniem błąd ...wiem ,że stres , nerwy , ale wiesz ,że mogłaś sobie zaszkodzić takimi nerwami ;/ bo ja cały czas myślę, że jest wszystko ok . Bete zobaczysz ,ale i tak najwazniejszy jest przyrost . Ja bym jednak poszła po opinie do innego lekarza też .

Dziewczyny więc tak pomóżcie mi ;/ bo biorę te metyle ciągle folian i te B6 B12 osobno D+k+magnez i letrox chyba ma jod , ale w tych suplementach dla staraczek jest tyle witamin i wg ;/ ciągle mam wrażenie ,że czegoś mi braknie .
Pomyślałam ,że może kupie te tabletki one nie mają ani B ani folianów bo wszystkie inne mają, a zawierają ten wazny DHA . Podpowiedzi poproszę bo powiem siostrze żeby mi wzieła po drodze :*
Zobacz załącznik 809924 Zobacz załącznik 809923
Żanetka gdyby był 7-8 tc i nie było akcji serca - rozumiem Twój strach. Ale masz Kochana czas! Nie stresuj się bo to źle na ciążę wpływa a i tak w tym momencie nic nie zrobisz. Czekaj cierpliwie! Kiedy wyniki bety? Moje po 16.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
In

Wiem kochane że powinnam się nie stresować ale na samą myśl że może być coś nie tak łzy lecą mi ciurkiem ;(
Jeszcze teściowa mnie wkurza lata mi po domu i steka żeby wynieść to przestawić tamto wrrrrrr nie rozumie człowieka wgl babsko jedne...
Mam malutka nadzieję że jest ok ale pewna będę jak zobaczę przyrost bety :( a co do lekarza to szukam już innego czytam opinie na necie który jest dobry u mnie w okolicy

Do góry