reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 bidulka na pewno wykonczona tym szpitalem[emoji20]
Oby jej pomogli[emoji58]musi byc dobrze a jak jutro nic nie wykryja to moze rzeczywiscie warto zmienic szpital.

@hajmal wlasnie wiem ,ze moze zaszkodzic dlatego tez tak sie meczylam z tymi bolami,poza ciaza bym sobie dala rade a tak nie chcialam ryzykowac[emoji4]
Wiem ,ze u kogos szybciej leci ,a u siebie sie ciagnie,ja to w ogole mam odczucie jakbym w tej ciazy juz byla wieki a toz to dopiero poczatek[emoji849]

@Frezja_1 musialam pobrac specjalne wymazowki z laboratowium i potem szybko z nimi pedzic po pobraniu materialu.
Chyba da sie wykryc z krwi ale cos mi sie kojarzy ,ze dosc duzo to kosztuje w porownaniu z wymazem.

@Calineczka24 wizyta w poniedzialek zeby zobaczyc co z krwiakiem bo dzidziol mam nadzieje,ze ma sie dobrze [emoji4]

@Zaaaneta jak po wizycie?melduj sie?

@Katarina91 juz na wycieczce?jak tam u Was?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Roxie przykro mi,mam nadzieje,ze mala szybko zdiagnozuja, oczywiscie prawidlowo i wdroza leczenie.
Zal patrzec, moge sobie tylko wyobrazic,co rodzice przezywaja.Daj znac kochana co i jak z dzieciatkiem.
Zaneta fajnie,daj znac jak po wizycie,czekamy z niecierpliwoscia.
Funia jak tam boczki,poodgniatane od lezenia? My Ci tu zaraz damy plewienie. :errr:

Dziewczyny prawie sie dzisiaj zabilam.Bieglam szybko po schodach na gore w pracy,zle wymierzylam schodek i po prostu w niego kopnelam.Wywalilam sie jak dluga,szczescie tylko,ze nic nie mialam w rekach i w ostatniej chwili sie podparlam ale doslownie poczulam juz zapach schodow,ktore od mojego nosa dzielily doslownie centymetry.Juz sobie wyobrazilam,jak ide,ja przyszla matka chrzestna,na chrzest w niedziele kompletnie bez zebow,z napuchnieta wara i rozkwaszonym nosem.Juz raz malo nie stracilam zebow,jak zemdlalam w szpitalu.Na szczescie skonczylo sie tylko (hahahaha tyyyylllkkkoooo) zlamaniem nosa ,moja gorna warga wygladala jak po nieudanej operacji powiekszania,wykrzywiona we wszystkich kierunkach i porozcinana, a polik tak ,jakby mnie ktos przeciagnal po betonie.
Ech,szkoda gadac.

Roxie przykro mi,mam nadzieje,ze mala szybko zdiagnozuja, oczywiscie prawidlowo i wdroza leczenie.
Zal patrzec, moge sobie tylko wyobrazic,co rodzice przezywaja.Daj znac kochana co i jak z dzieciatkiem.
Zaneta fajnie,daj znac jak po wizycie,czekamy z niecierpliwoscia.
Funia jak tam boczki,poodgniatane od lezenia? My Ci tu zaraz damy plewienie. :errr:

Dziewczyny prawie sie dzisiaj zabilam.Bieglam szybko po schodach na gore w pracy,zle wymierzylam schodek i po prostu w niego kopnelam.Wywalilam sie jak dluga,szczescie tylko,ze nic nie mialam w rekach i w ostatniej chwili sie podparlam ale doslownie poczulam juz zapach schodow,ktore od mojego nosa dzielily doslownie centymetry.Juz sobie wyobrazilam,jak ide,ja przyszla matka chrzestna,na chrzest w niedziele kompletnie bez zebow,z napuchnieta wara i rozkwaszonym nosem.Juz raz malo nie stracilam zebow,jak zemdlalam w szpitalu.Na szczescie skonczylo sie tylko (hahahaha tyyyylllkkkoooo) zlamaniem nosa ,moja gorna warga wygladala jak po nieudanej operacji powiekszania,wykrzywiona we wszystkich kierunkach i porozcinana, a polik tak ,jakby mnie ktos przeciagnal po betonie.
Ech,szkoda gadac.
No to miałaś dużo szczęścia jednak. Za mną od dzieciństwa chodzi strach o utratę zębów. Pojęcia nie mam skąd mi się to wzięło [emoji6] ale akurat jak bym miała wstawić nowe, to by tak źle nie było. Moje własne nie wyglądają jak bym tego chciała [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

@hona Matko uwazaj na siebie ,twoj biedny kinolek nie wytrzyma nastepnego zlamania,a chyba nie chcesz wystapic w nastepenym odcinku sekretow chirurgii na tvn hahah [emoji23]

Kurcze juz mnie wszystko boli,mam nadzieje ,ze pojde w poniedzialek i tego dziada krwiaka juz tam nie bedzie(ale optumistka ze mnie)
Normalnie wtedy pojade do roxie i wyplewie jej ten ogrodek bo w swoim nie mam co jeszcze plewic [emoji16]

@roxie123 trzymam kciuki za ta mala istotke[emoji5]musi byc dobrze,moze to jakis stan zapalny i stad zle wyniki.
Nie wiem ,za bardzo sie akurat na tym nie zamm,ale mam nadzieje,ze szybciutko dojdzie do siebie[emoji4]
Ale bym poplewila w ogrodzie[emoji3]

@hajmal dzis juz bylo normalnie na szczescie,po prostu moj M nie moze decydowac o tym co jem[emoji4]
23 tydzien ,jak to szybko leci[emoji5]
Czyli jesienia mamy wysyp na forum[emoji4]

@mifif04 bardzo mozliwe ,ze owu masz kolo 10-12 dc a z reszta przed sama owu sluz zmienia sie na wodnisty jak dobrze kojarze wiec mozesz go nie widziec[emoji4]

@Calineczka24 w poniedzialek okazalo sie ,ze mam duzego krwiaka w macicy i musze lezec zeby sie wchlonal.
Pogoda nie zacheca do leniuchowania ale co zrobic ,oby bylo dobrze[emoji4]

@Zaaaneta czekamy na wiesci i trzymamy kciuki[emoji4]

Kochana bedzie dobrze. :) skoro musisz lezec to korzystaj bo jak dzidzia sie urodzi to bedziesz mogla tylko marzyc o takim lezakowaniu. :)

Zaaaneta jak tam po wizycie u ginekologa?
Mialas sie zameldowac i co? :szok:

@hona maskara co Ty kobito czynisz ;p jejuuu to ładnie nabroiłaś będziesz musiała na chrzciny konkretną szpachle zarzucić :p to tak żartem..., a na powaznie to współczuję bo pewnie dopiero teraz czujesz jak boli ;/ ściskam :*
@Funia90 u mnie nie ma ogródka hahaha < jeszcze > tuje wokół domu plewiłam bo juz trawa większa byłą jak one całe :D ja się nie mogę doczekać tej Twojej wizyty żeby doktorek powiedział ,ze dzidzia ładnie rośnie :) moja Misia też mam nadzieje jutro zostanie zdiagnozowana i wyleczą ;< kurde zawsze po zastrzyku mi tak głupio w gardle ;/ no nie umiem tego wytłumaczyć czasami po narkozie jest tak ;p
@Zaaaneta no właśnie gdzie Ty się podziewasz ? hm ? :)

@Calineczka24 w zyciu tyle nie lezAlam[emoji849]ale coz wyboru nie mam [emoji5]

@roxie123 ja w pierwszych dniach po zastrzyku tez sie dziwnie czulam ,ale ogolnie chyba ze strachu ,ze umre czy cos[emoji4]
3 bolal mnie najbardziej i mialam duzego sinca
A Ty juz tutaj o tej narkozie jak o codziennosci[emoji23]
Oby rybeczke zdiagnozowali i szybko wypisali[emoji5]
1496947281-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry