reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@Zaaaneta spokojnie ,ja na usg w 5t3d nie mialam nawet pecherzyka zoltkowego,twoja dzidzia ma jeszcze tydzien jak nie dwa jesli owu byla pozniej[emoji4]
Kolejny lekarz idiota.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Serduszko pojawia sie najszybciej tak w ogole 5t5d a przy zarodku 5mm i braku akcji serca mozna zaczac sie bac ,natomiast u Ciebie spokojnie jest czas [emoji4]

@Zaaaneta spokojnie jeszcze nic nie przesądzone :< wydaje mi się ,że jest jeszcze za wcześnie , moze akurat ow była inaczej niż myślisz i powiedzmy zacznie bić za 3 dni o :)
@Funia90 no bo nie wiem do czego porównac to odczucie w gardle :D skojarzyło mi się tylko z tym :D takie piekące lekko , drażni ;/ ale no może bede żyć :) ja 3 zastrzyk dzisiaj i najłagodniejszy :) pierwszym razem sobie zrobiłam takiego siniaka jak Ty masz na fotce i dziure w brzuchu :D ale dlatego że to było z rozmachem bo jak mi pisałas ,że ciężko się wbić to tak wbiłam , że aż poczułam haha :D teraz już się wprawiam <cwaniak> ale i tak nie lubie tych zastrzyków zawsze mam stresa przed ;p jeeju ja taki brzuch miałam pół roku temu ;p teraz mam za co złapać hehehe poszło w dupe i w boczki a mogło w cycki :D :D :D ehhh

aaa i uwaga ode mnie taka osobista :D wpadło mi oko ;p nie zakładaj jeansu tylko leginsy albo spodnie na gumce :) mnie jakby lekarz widział w spodniach z guzikiem czy opiętych to by mnie zabił hihih

Pecherzyk już jest zarodek też ale nie powiedział mi ile ma długości powiedział tylko że jest zaniepokojony tym i żebym jutro betę zrobiła i spr czy urosła czy nie. Powiedział że może się mylić sam nie wiedział...Ale dziewczyny też zarodek nawet nie drgal był nieruchomy a powinien drgac tak mi się wydaje

@roxie123 dobrze ,ze na wylot sie nie przebilas hahaha [emoji38]
Fakt faktem trzeba dojsc do wprawy[emoji4]
Mojemu M tez juz lepiej idzie ale nie wiem dlaczego niekiedy boli mnie bardziej.
Aaa i my szybko wpuszczamy zawartosc bo wtedy o wiele mniej boli[emoji4]
Ja jak tak bede lezec to moj brzuch pojdzie w zapomnienie[emoji58]
Byle dzidziol tam mieszkal na stale [emoji4]do stycznia [emoji5]

reklama
@Funia90 ja myślę ,że jak się trafi na zyłke czy na naczyńko to bardziej boli i sinieje ;/ ja na razie mam bordowe kropki :) No własnie mi w szpitalu tak tylko cyk i już pielęgniarka zrobiła a na filmiku tu oglądałam ,ze powoli wpuszcza i nie wiem jak można szybko to pewnie że lepiej bo ręka mi drga że się boje żeby igły nie wysunąć przypadkiem ;/ Brzuszek niech Ci rośnie razem z bobasem :*
@Zaaaneta to idź jutro na bete sprawdź przyrost , dobrze będzie to za szybko było napewno

Ja to czekam na razie żeby wg pozytywny test mieć ;/ a tutaj już serduszka i brzuszki i bety i wszystko zazdroszcze :* mimo nerwów :) bo ja i tak już je mam hehe

Do góry