reklama
roxie123
Fanka BB :)
@Zaaaneta spokojnie jeszcze nic nie przesądzone :< wydaje mi się ,że jest jeszcze za wcześnie , moze akurat ow była inaczej niż myślisz i powiedzmy zacznie bić za 3 dni o
@Funia90 no bo nie wiem do czego porównac to odczucie w gardle skojarzyło mi się tylko z tym takie piekące lekko , drażni ;/ ale no może bede żyć ja 3 zastrzyk dzisiaj i najłagodniejszy pierwszym razem sobie zrobiłam takiego siniaka jak Ty masz na fotce i dziure w brzuchu ale dlatego że to było z rozmachem bo jak mi pisałas ,że ciężko się wbić to tak wbiłam , że aż poczułam haha teraz już się wprawiam <cwaniak> ale i tak nie lubie tych zastrzyków zawsze mam stresa przed ;p jeeju ja taki brzuch miałam pół roku temu ;p teraz mam za co złapać hehehe poszło w dupe i w boczki a mogło w cycki ehhh
aaa i uwaga ode mnie taka osobista wpadło mi oko ;p nie zakładaj jeansu tylko leginsy albo spodnie na gumce mnie jakby lekarz widział w spodniach z guzikiem czy opiętych to by mnie zabił hihih
@Funia90 no bo nie wiem do czego porównac to odczucie w gardle skojarzyło mi się tylko z tym takie piekące lekko , drażni ;/ ale no może bede żyć ja 3 zastrzyk dzisiaj i najłagodniejszy pierwszym razem sobie zrobiłam takiego siniaka jak Ty masz na fotce i dziure w brzuchu ale dlatego że to było z rozmachem bo jak mi pisałas ,że ciężko się wbić to tak wbiłam , że aż poczułam haha teraz już się wprawiam <cwaniak> ale i tak nie lubie tych zastrzyków zawsze mam stresa przed ;p jeeju ja taki brzuch miałam pół roku temu ;p teraz mam za co złapać hehehe poszło w dupe i w boczki a mogło w cycki ehhh
aaa i uwaga ode mnie taka osobista wpadło mi oko ;p nie zakładaj jeansu tylko leginsy albo spodnie na gumce mnie jakby lekarz widział w spodniach z guzikiem czy opiętych to by mnie zabił hihih
...Margotka9022...
Szczęśliwa mama
Kochana to za wcześnie! Pęcherzyk jest? U mnie ostatnio w 5t3d było tylko pęcherzyk a 6t6d serduszko. Teraz idę w 5t4d i liczę ze chociaż pęcherzyk z całkiem żółtym zobaczę.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Zaaaneta
Pecherzyk już jest zarodek też ale nie powiedział mi ile ma długości powiedział tylko że jest zaniepokojony tym i żebym jutro betę zrobiła i spr czy urosła czy nie. Powiedział że może się mylić sam nie wiedział...Ale dziewczyny też zarodek nawet nie drgal był nieruchomy a powinien drgac tak mi się wydaje
Funia90
@roxie123 dobrze ,ze na wylot sie nie przebilas hahaha [emoji38]
Fakt faktem trzeba dojsc do wprawy[emoji4]
Mojemu M tez juz lepiej idzie ale nie wiem dlaczego niekiedy boli mnie bardziej.
Aaa i my szybko wpuszczamy zawartosc bo wtedy o wiele mniej boli[emoji4]
Ja jak tak bede lezec to moj brzuch pojdzie w zapomnienie[emoji58]
Byle dzidziol tam mieszkal na stale [emoji4]do stycznia [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Fakt faktem trzeba dojsc do wprawy[emoji4]
Mojemu M tez juz lepiej idzie ale nie wiem dlaczego niekiedy boli mnie bardziej.
Aaa i my szybko wpuszczamy zawartosc bo wtedy o wiele mniej boli[emoji4]
Ja jak tak bede lezec to moj brzuch pojdzie w zapomnienie[emoji58]
Byle dzidziol tam mieszkal na stale [emoji4]do stycznia [emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
roxie123
@Funia90 ja myślę ,że jak się trafi na zyłke czy na naczyńko to bardziej boli i sinieje ;/ ja na razie mam bordowe kropki No własnie mi w szpitalu tak tylko cyk i już pielęgniarka zrobiła a na filmiku tu oglądałam ,ze powoli wpuszcza i nie wiem jak można szybko to pewnie że lepiej bo ręka mi drga że się boje żeby igły nie wysunąć przypadkiem ;/ Brzuszek niech Ci rośnie razem z bobasem :*
@Zaaaneta to idź jutro na bete sprawdź przyrost , dobrze będzie to za szybko było napewno
Ja to czekam na razie żeby wg pozytywny test mieć ;/ a tutaj już serduszka i brzuszki i bety i wszystko zazdroszcze :* mimo nerwów bo ja i tak już je mam hehe
@Zaaaneta to idź jutro na bete sprawdź przyrost , dobrze będzie to za szybko było napewno
Ja to czekam na razie żeby wg pozytywny test mieć ;/ a tutaj już serduszka i brzuszki i bety i wszystko zazdroszcze :* mimo nerwów bo ja i tak już je mam hehe