reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Szkoda malej. Byle tylko ja wyleczyli.

Oprocz metylowanych mialam brac jodini, zelazo, wit d. Bylo juz tego tyle ze gdzies w 9 tc lekarz kazal mi brac prenatal. Homocysteiny nie robilam od stycznia. Mialam za to inne badania robione i wyszly ok, tylko ze zelazo niskie.

Funia spróbuj aktivi lub serwatki, kwasnego mleka. Mi to pomaga. Nie mam woreczka zolciowego usuneli mi go dwa lata temu wiec juz przez to musze uwazac bo zoladek dobrze nie trawi. W ciazy nie mozna przec nr 2 , wiec to problem, mi i czesci dziewczyn zdarzaja sie bóle brzucha przed potrzeba.

Zaneta u mnie byla zawsze dopiero przy ponad 6tc

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Calineczka24 w zyciu tyle nie lezAlam[emoji849]ale coz wyboru nie mam [emoji5]

@roxie123 ja w pierwszych dniach po zastrzyku tez sie dziwnie czulam ,ale ogolnie chyba ze strachu ,ze umre czy cos[emoji4]
3 bolal mnie najbardziej i mialam duzego sinca
A Ty juz tutaj o tej narkozie jak o codziennosci[emoji23]
Oby rybeczke zdiagnozowali i szybko wypisali[emoji5]
1496947281-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Godom Ci wez poczytej ksiazka jako i bydzie git :)
Ty chudzielcu. Wiela Ty wazysz? :szok:

Zaaaneta ktory masz tydzien?

Zaaneta, wydaje mi się że to może być za wcześnie. Ja też w 5tc5d miałam tylko pęcherzyk i zarodek 4 mm bez serduszka, a na następnej wizycie już było :) także głowa do góry
Margotka gratulacje!! :) super wieści :) życzę nudnych i spokojnych kolejnych miesięcy ;)

Dawno nic nie pisałam, chociaż czytam Was codziennie, ale nie miałam ostatnio siły na pisanie. Od dwóch tygodni się ze mnie leje, na przemian świeża i stara krew. Nie jest jej dużo, ale cały czas jest. Poszłam dzisiaj do mojej lekarki i okazało się że mam dużo skrzepów w środku, chociaż 3 tyg temu było czyściutko.... Lekarka kazała mi przyjść jutro na zabieg, że musi to wyczyścić.... Także jestem załamana, bo znowu nie wiem na czym stoję :( powiedziała niby że to jest zabieg który nie ma wpływu na starania późniejsze, bo nic tam nie otwiera ani nic, ale jednak znowu zabieg :( tak bym chciała żeby już było dobrze :(

@Zaaaneta jesli mial mniej niz 5mm to nie ma powodu do niepokoju.
Ja mysle ,ze ten lekarz cos zle zobaczyl lub zmierzyl.
Bo moim zdaniem w 5t3 d nie ma zarodka praktycznie nigdy ,a i nie slyszalam o serduszku ,a jesli juz to wtedy ciaze byly starsze z usg[emoji4]
Tetno podobno wykrywalne jest o 3mm .
Narazie nie martw sie bo ja mysle ,ze serduszko bedzie bilo lada moment[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Zaaneta mi też lekarz mówił by w razie pozytywnego testu przyjść w skończonym 6 tygodniu żeby było już serduszko, także nie martw się kochaną. Kiedy masz się pokazać?

Zaaneta, wydaje mi się że to może być za wcześnie. Ja też w 5tc5d miałam tylko pęcherzyk i zarodek 4 mm bez serduszka, a na następnej wizycie już było :) także głowa do góry
Margotka gratulacje!! :) super wieści :) życzę nudnych i spokojnych kolejnych miesięcy ;)

Dawno nic nie pisałam, chociaż czytam Was codziennie, ale nie miałam ostatnio siły na pisanie. Od dwóch tygodni się ze mnie leje, na przemian świeża i stara krew. Nie jest jej dużo, ale cały czas jest. Poszłam dzisiaj do mojej lekarki i okazało się że mam dużo skrzepów w środku, chociaż 3 tyg temu było czyściutko.... Lekarka kazała mi przyjść jutro na zabieg, że musi to wyczyścić.... Także jestem załamana, bo znowu nie wiem na czym stoję :( powiedziała niby że to jest zabieg który nie ma wpływu na starania późniejsze, bo nic tam nie otwiera ani nic, ale jednak znowu zabieg :( tak bym chciała żeby już było dobrze :(
Ale ten zarodek nie powinien przypadkiem drgac?

@hajmal mam nadzieje ze jutro wszystko sie wyjaśni
Hm co do witamin w tych suplementach nie ma metyli i boje sie ze nie bede przyswajac i mi homocysteina pójdzie do góry ;/

@roki_1991 przykro mi,że coś jest nie halo , ale wyczyszczą to Ci wyjdzie na dobre :) napewno wtedy szybciej załapiesz jak bedzie czysto no i bezpieczniej :*

@Zaaaneta nie wiem ;/ pierwsze słysze o drganiach zarodka

Zaaneta mi też lekarz mówił by w razie pozytywnego testu przyjść w skończonym 6 tygodniu żeby było już serduszko, także nie martw się kochaną. Kiedy masz się pokazać?
We wtorek mam iść raz jeszcze, siedzę i rycze bo stracilam nadzieję
D z inne bo z dnia na dzień mdłości mi ustąpiły

reklama
@hajmal mam nadzieje ze jutro wszystko sie wyjaśni
Hm co do witamin w tych suplementach nie ma metyli i boje sie ze nie bede przyswajac i mi homocysteina pójdzie do góry ;/

@roki_1991 przykro mi,że coś jest nie halo , ale wyczyszczą to Ci wyjdzie na dobre :) napewno wtedy szybciej załapiesz jak bedzie czysto no i bezpieczniej :*

@Zaaaneta nie wiem ;/ pierwsze słysze o drganiach zarodka
Pecherzyk z yk miałam dość spory i w samym środku zarodek spr i spr i powiedział że dziwne bo serca nie słyszy także mnie nastraszyl bo powiedział że powinno być...już nie wiem sama zobaczę jutro po becie może jakiś cud się zdazy

Do góry