@Funia90 trzeba czekac do jutra czy wyniki sie zmienią , niby jej wyszło to w moczu albo z krwi , a lekarze to tępaki ... jadę później jak M wróci zobaczyć Niunie i żeby im szybciej zleciało do wieczora . A ja dalej nic może po obiedzie mnie puści ;/ byłam z nerwów plewić tuje bo już je trawa przerosła a kosiarką nie obkosi bo zbyt blisko siebie są i by uszkodził ;/ zmęczyłam się jak nigdy cały czas czuje ucisk jajników , też głupia narwana zawsze coś się pójdę ponaciągać xD Niech mężuś Ci pomasuje plecki po pracy :*
@witch84 to prawda ... ja mam dosyć miejscowych szpitali , przeniosłam się do profamili ale jestem bardzo zadowolona traktują chociaż po ludzku
@Calineczka24 ile to już tygodni u Ciebie ? cieszę się ,że wszystko idzie po Twojej myśli
też zaopatrzyłam się w ksiażki
@hajmal jakie leki bierzesz przy tej ciąży ? plamiłaś na początku czy wszystko jest w porządku od pierwszych tyg ? przepraszam ale z ciekawości pytam :* zastanawiam się czy prawie każda kolejna ciąża po poronieniach nie obchodzi się bez plamień...