reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Funiu wiem ze prolatyne zbija ale ja nie wiem jak po cp teraz bedzie czy od razu zajde jesli bedzie problem to nie wykluczam tego leku zobaczymy puki co narazie staran nie zaczelam czekam na fasolke roxie potem kolejne:p ciezko mi Was jest opuscic juz jestem tu tak dlugo przy pierwszym poronieniu wprawdzie byl jeden wpis i poznoej nie zagladalam a teraz patrze i kibicuje:)

reklama
@Funia90 o matko niech ja to wszystko zapamiętam , już połowe pytań zapomniałam jakiś stres mam ....;p komu w droge temu czas :D odezwę się później :)
@zosiak nie zostawiaj nas :** haha czekaj czekaj ja też czekam :D ale nie nastawiam się nie wiadomo jak

@roxie123 kciuki zacisniete[emoji4]
Czekam na wiesci[emoji4]

Zosiu olej z wiesiolka,ja bralam w tabletkach jest bardzo dobry,poprawia jakosc sluzu,bierze sie do owu,ale przed staraniami mozesz ciagle,tak samo wit e[emoji4]i absoltnie Cie stad nie wypuscimy dopoki nie urodzisz[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej dziewczyny [emoji3] u mnie wczoraj test owulacyjny pokazał pozytyw także działamy z mężem[emoji6]. Trochę późno wypada ta owulacja i jajnik mnie jeszcze nie bolał, wiec zobaczymy jak to będzie. Ja się mocno nie nastawiam na ten cykl bo mam sporo stresu w pracy i myślę sobie czy to właśnie nie wpłynęło w jakimś stopniu na moje poronienie. Obiecuje sobie ze od lipca będę już miała mniej pracy [emoji3]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Wiec tak ja juz po uwielbiam mojego doktora! Ale od poczatku zrobil usg I mowi ze sliczne jajeczko do 2 dni ow , wiec dzialamy, to ja ucieszona oczywiscie :) zmotywowal mnie kazal wyluzowac . Nic nie musialam mowic wyprzedzal moje pytania, powiedzial ze bedziemy chcieli utrzymac ciaze na scislych lekach I to juz nie chodzi o mutacje tylko zeby moj organizm nie traktowal bobasa jak cialo obce I go nie odrzucal . Bez gadania zapisal leki z refundacja :)

Pisze z tel I mi chrzani wiec przepraszam za post pod postem :) dostalam wszystko na 3 mies poki co . Wiec tak clexane , encorton czy cos takiego , dupek , acard do tego witaminy . Wszystko man brac od 16dc-25dc czekac n.a. @ lub 2 kreski . Jak beda 2 nie przerywac . Ulzylo mi o nic nie musialam prosic. Tearaz mam nadzieje ze bedzie 2 kreski. Ale I tak sue ciesze ze jest ow :)
I szok! Mowilam ze tamto lab oszukuje tydzien temu tsh 2.2 a dzis to :O ciekawe jak homocysteina pewnie red nizsza bedzie .

Ostatnia edycja:
Super wiadomosc roxie woec czekamy. Dzisiaj bylam troszke u siostry ppszlysmy na lody i od razu troche sie dotlenilysmy oraz wit d dostarczylysmy zaraz uciekam do pracy weekend tez niestety w pracy ale co zrobic...

Pisze z tel I mi chrzani wiec przepraszam za post pod postem :) dostalam wszystko na 3 mies poki co . Wiec tak clexane , encorton czy cos takiego , dupek , acard do tego witaminy . Wszystko man brac od 16dc-25dc czekac n.a. @ lub 2 kreski . Jak beda 2 nie przerywac . Ulzylo mi o nic nie musialam prosic. Tearaz mam nadzieje ze bedzie 2 kreski
Z taką obstawa musi się udać :-)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

@Ewelyn to testujemy razem powodzenia ;*
@zosiak witaminki potrzebne Ty pracusiu :)
@mfifi04 oby! Modle sie zeby sie udalo

Screenshot_20170602-115902.png

Załączniki

• Screenshot_20170602-115902.png
    Screenshot_20170602-115902.png
    13,9 KB · Wyświetleń: 294
reklama
Roxie napewno sie uda:) wiemy jak dzialac to najwazniejsze a zajadam sie truskawkami bardzo mi teraz smakuja:) wczoraj obieralam orzechy dla meza i dla mnie dostal porcje na dzisiaj orzechy slonecznik pestki dynii i migdaly;)

Do góry