reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 byłam u swojej gin dwa tygodnie temu i już wtedy mi powiedziała że "tam w środku" jest wszystko w porządku :) będę się martwić jak się do weekendu nie skończy. Wtedy najwyżej sobie do niej zadzwonię. Dzięki za dobre słowo :)

reklama
@roki_1991 po prostu po zabiegach to wszystko inaczej reaguje , i u kazdej kobiety inaczej .
Nie martw się :) Ja np. zazwyczaj @ miałam7-8 dni po zabiegu 4 dni a teraz 5-6 i też się pozmieniało :) a po histeroskopii ponad 30 czekałam na @ więc nie ma reguły

Ostatnia edycja:
@roki_1991 ja mialam bardzo obfita pierwsza @.
Ale moze tez byc skapa.
Moze byc poprostu totalnie inna.

A ja teraz dwie godzinki ponad sprzatalam,lece robic obiad i to nie koniec sprzatnia ale zobacze reszte moze zostawie na sobote zeby sie nie przemeczac[emoji4]

@marluk210 pozostaje czekac ,to moze byc wszystko[emoji4]
Jezeli @ sie rozkreci to zbadaj progesteron,a wlasciwie skoro to 20dc to zbadaj juz i bedziesz wiedziala na czym stoisz,cZy reagowac od nastepnego cyklu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam stres przed jutrzejszą wizytą , ale lekarz poszedł mi na rękę i przyjmie mnie rano :)
Jak myślicie , z USG będzie mógł mi mniej więcej powiedzieć kiedy będzie ow ? nigdy nie byłam na podglądach więc nie wiem jak to działa

Chyba jednak będzie ta ow bo coraz lepiej u mnie z obfitością :)
A gdzie Was wywiało ??? nie ma z kim pogadać no ;p wykruszacie się widzę ;p

Ostatnia edycja:
Ja jestem Roxie ale nie bardzo mam o czym pisac ide do gina w nast tyg na wizyte kontrolna to juz 3 miesiac od cp. wiem ze kobiety zamiast wiesiolka stosuja zel conceive plus. juz drugi miesiac jak pije ziolka o. klimuszki na cykle owulacyjne.

@Funia90 Przepraszam, że dopiero dzisiaj. Z córką w 5t0d - pęcherzyk miał 1cm, a 5t2d - 1,15cm. Niby na zdjęciu USG widzę, że coś w środku jest, jednak nie mam żadnych pomiarów. Kolejne USG mam z 7t6d, na którym CRL wynosi 1,47cm i jest już serduszko. A z synem pierwsze USG mam 6t2d - pęcherzyk - 1,87cm, CRL - 0,53cm i widoczne serduszko (tętno 117bpm).

@roxie123 Ja też nigdy nie byłam na podglądaniu. Wydaje mi się, że lekarz może sprawdzić czy jest pęcherzyk dominujący i jakiej jest wielkości - i na tej podstawie określa kiedy może dojść do owulacji.

@roki_1991 U mnie pierwsza @ po poronieniu była gorsza niż krwawienie po zabiegu.

A ja jeszcze dietę trzymam, to już będzie z tydzień :D Ważyłam się wczoraj i waga pokazała 71kg, aczkolwiek przed samą dietą się niestety nie zważyłam, ale postanowiłam ostro wziąć się za dietę, gdy na wadze ujrzałam 73kg. Wiem, że to pewnie na ten moment w dużej ilości to woda - ale i tak się cieszę, że coś drgnęło. Mój pierwszy cel to 68kg.

Hej dziewczyny:) ja wlasnie zrobiłam sobie nowe pazury na odstresowanie:) jutro rano jadę zbadac betę. Ogólnie to stwierdzam ze plamienie mam najpewniej od luteiny, bo występuje tylko wtedy gdy wylatują pozostałości. Funia a Ty plamisz jeszcze? U mnie dzisiaj 6t4d wg om, ale ciąża na pewno jest trochę młodsza bo owulacja myśle ze była około 19 dc. Funia a Ty kiedy masz wizytę u lekarza?
Calineczka, Żaneta jak u was??

Dziewczyny trzymam kciuki za czerwcowy wysyp dwóch kresek!! [emoji173][emoji173]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 ja też jestem cały czas i chyba zostanę tu jako ostatnia. Wy już wszystkie na etapie starań widzę, więc trzymam mocno za was wszystkie kciuki :) i czekam z niecierpliwością na wiadomości o 2 kreseczkach :) u mnie niestety do starań jeszcze długa droga, także czuje ze zostane tutaj sama :p

reklama
Do góry