reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 byłam u swojej gin dwa tygodnie temu i już wtedy mi powiedziała że "tam w środku" jest wszystko w porządku :) będę się martwić jak się do weekendu nie skończy. Wtedy najwyżej sobie do niej zadzwonię. Dzięki za dobre słowo :)

reklama
@roki_1991 po prostu po zabiegach to wszystko inaczej reaguje , i u kazdej kobiety inaczej .
Nie martw się :) Ja np. zazwyczaj @ miałam7-8 dni po zabiegu 4 dni a teraz 5-6 i też się pozmieniało :) a po histeroskopii ponad 30 czekałam na @ więc nie ma reguły

Ostatnia edycja:
@roki_1991 ja mialam bardzo obfita pierwsza @.
Ale moze tez byc skapa.
Moze byc poprostu totalnie inna.

A ja teraz dwie godzinki ponad sprzatalam,lece robic obiad i to nie koniec sprzatnia ale zobacze reszte moze zostawie na sobote zeby sie nie przemeczac[emoji4]

@marluk210 pozostaje czekac ,to moze byc wszystko[emoji4]
Jezeli @ sie rozkreci to zbadaj progesteron,a wlasciwie skoro to 20dc to zbadaj juz i bedziesz wiedziala na czym stoisz,cZy reagowac od nastepnego cyklu

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mam stres przed jutrzejszą wizytą , ale lekarz poszedł mi na rękę i przyjmie mnie rano :)
Jak myślicie , z USG będzie mógł mi mniej więcej powiedzieć kiedy będzie ow ? nigdy nie byłam na podglądach więc nie wiem jak to działa

Chyba jednak będzie ta ow bo coraz lepiej u mnie z obfitością :)
A gdzie Was wywiało ??? nie ma z kim pogadać no ;p wykruszacie się widzę ;p

Ostatnia edycja:
Ja jestem Roxie ale nie bardzo mam o czym pisac ide do gina w nast tyg na wizyte kontrolna to juz 3 miesiac od cp. wiem ze kobiety zamiast wiesiolka stosuja zel conceive plus. juz drugi miesiac jak pije ziolka o. klimuszki na cykle owulacyjne.

@Funia90 Przepraszam, że dopiero dzisiaj. Z córką w 5t0d - pęcherzyk miał 1cm, a 5t2d - 1,15cm. Niby na zdjęciu USG widzę, że coś w środku jest, jednak nie mam żadnych pomiarów. Kolejne USG mam z 7t6d, na którym CRL wynosi 1,47cm i jest już serduszko. A z synem pierwsze USG mam 6t2d - pęcherzyk - 1,87cm, CRL - 0,53cm i widoczne serduszko (tętno 117bpm).

@roxie123 Ja też nigdy nie byłam na podglądaniu. Wydaje mi się, że lekarz może sprawdzić czy jest pęcherzyk dominujący i jakiej jest wielkości - i na tej podstawie określa kiedy może dojść do owulacji.

@roki_1991 U mnie pierwsza @ po poronieniu była gorsza niż krwawienie po zabiegu.

A ja jeszcze dietę trzymam, to już będzie z tydzień :D Ważyłam się wczoraj i waga pokazała 71kg, aczkolwiek przed samą dietą się niestety nie zważyłam, ale postanowiłam ostro wziąć się za dietę, gdy na wadze ujrzałam 73kg. Wiem, że to pewnie na ten moment w dużej ilości to woda - ale i tak się cieszę, że coś drgnęło. Mój pierwszy cel to 68kg.

Hej dziewczyny:) ja wlasnie zrobiłam sobie nowe pazury na odstresowanie:) jutro rano jadę zbadac betę. Ogólnie to stwierdzam ze plamienie mam najpewniej od luteiny, bo występuje tylko wtedy gdy wylatują pozostałości. Funia a Ty plamisz jeszcze? U mnie dzisiaj 6t4d wg om, ale ciąża na pewno jest trochę młodsza bo owulacja myśle ze była około 19 dc. Funia a Ty kiedy masz wizytę u lekarza?
Calineczka, Żaneta jak u was??

Dziewczyny trzymam kciuki za czerwcowy wysyp dwóch kresek!! [emoji173][emoji173]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 ja też jestem cały czas i chyba zostanę tu jako ostatnia. Wy już wszystkie na etapie starań widzę, więc trzymam mocno za was wszystkie kciuki :) i czekam z niecierpliwością na wiadomości o 2 kreseczkach :) u mnie niestety do starań jeszcze długa droga, także czuje ze zostane tutaj sama :p

reklama
Do góry