reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak tak cały zestaw mam już brać od 16-25dc i przerwać później testować i jak będą 2 kreski to dalej brac albo jak @ to wiadomo
Mówił że musi przygotować mnie już do tej ciąży, o ile się uda wykorzystac to jajeczko w co bardzo wierze

reklama
@roxie123 same dobre wieści. Niemniej wrzuć teraz na luz. Nie analizuj bo to najgorsze jest.

Mnie juz dziwnie pobolewa w dole podbrzusza. Do okresu hoho wiec to nie to.

Byłam tez u szefa o ten urlop, dostałam bez problemu.

Ja biorę tylko prenatal uno i wiesiolek do owulacji. Ale nad tymi omega tez musze się zastanowić.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak To byłby dla mnie cud ... póki co 3majcie kciuki za testowanie :D a ja jadę się jutro relaksować z M w Bieszczady :D ale sobie wyliczyłam ow :D chociaz pewnie juz go dzisiaj przytulę żeby nie spoźnić :D
A Twój juz wyjechał ? bidulka ... ja strasznie przeżywałam rozstania , ale powroty były piękne :D
@...Margotka9022... a który to dc u Ciebie ? juz luzuję się powoli muszę się tylko dowiedzieć jeszcze jak to dawkować wszystko i wyłączam się na weekend

reklama
Roxie super wiesci,z opisu widze,ze trafilas na fajnego lekarza,oby wiecej takich.

Powiedzcie mi dziewczyny,czy w czasie miesiaczki tez bierzecie acard czy na ten odstawiacie?|Niestety wredota przylazla,wczoraj nie bralam acardu,bo nie wiedzialam,czy mozna,czy lepiej nie.

Zycze wszystkim milego weekendu,duzo sloneczka kochane.

Do góry