reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@zosiak tak cały zestaw mam już brać od 16-25dc i przerwać później testować i jak będą 2 kreski to dalej brac albo jak @ to wiadomo
Mówił że musi przygotować mnie już do tej ciąży, o ile się uda wykorzystac to jajeczko w co bardzo wierze

reklama
@roxie123 same dobre wieści. Niemniej wrzuć teraz na luz. Nie analizuj bo to najgorsze jest.

Mnie juz dziwnie pobolewa w dole podbrzusza. Do okresu hoho wiec to nie to.

Byłam tez u szefa o ten urlop, dostałam bez problemu.

Ja biorę tylko prenatal uno i wiesiolek do owulacji. Ale nad tymi omega tez musze się zastanowić.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@zosiak To byłby dla mnie cud ... póki co 3majcie kciuki za testowanie :D a ja jadę się jutro relaksować z M w Bieszczady :D ale sobie wyliczyłam ow :D chociaz pewnie juz go dzisiaj przytulę żeby nie spoźnić :D
A Twój juz wyjechał ? bidulka ... ja strasznie przeżywałam rozstania , ale powroty były piękne :D
@...Margotka9022... a który to dc u Ciebie ? juz luzuję się powoli muszę się tylko dowiedzieć jeszcze jak to dawkować wszystko i wyłączam się na weekend

reklama
Roxie super wiesci,z opisu widze,ze trafilas na fajnego lekarza,oby wiecej takich.

Powiedzcie mi dziewczyny,czy w czasie miesiaczki tez bierzecie acard czy na ten odstawiacie?|Niestety wredota przylazla,wczoraj nie bralam acardu,bo nie wiedzialam,czy mozna,czy lepiej nie.

Zycze wszystkim milego weekendu,duzo sloneczka kochane.

Do góry