reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Fyniu gratuluje zycze zdrowka. Chyba nie dlugo sama zostane na tym forum:/ ale mam nadzieje zw Wasze ciaze beda zdrowe bo wystarczajaca przeszlyscie. Mam nadzieje tez ze szybko mi te pol roku zleci i bede mogla od nast roku sie starac

@dor_ka niom :*
@Funia90 hehe zapomniałam ;p pierożki ruskie robiłam :) mniam mniam :D z chęcią bym Was poczęstowała :*
Jutro jadę do szwagierki na nockę , ma córcię co ma 9 miesięcy taka kochana :) chrześnica mojego M :) On jutro idzie na paintball bo jego kumpel robi kawalerski więc się rozerwie trochę :) i ja też pobawię się z Mysią :) a w niedziele robimy urodzinowego grilla :) więc miło weekend się zapowiada ...może przestane myśleć i się stresować ;/

@katarina w sumie pisze tylko o pozycji lezacej,nie pisze o jakiej porze dnia wiec chyba moze byc na noc[emoji4]
Ale moze ktos podpowie zaraz[emoji4]
Tak jak mowisz oby nasze ciaze byly nudne[emoji5]

@Ewelyn oj tak[emoji5][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia gratulacje kochana :*:*:*
Katarina gratulacje:*:*
Ciesze sie z Wami i zycze Wam tulenie maluszkow za 8 miesiecy!!!:*:*

@Funia90 gdybyś się nie przyznała to bys oberwała ;p i nawet nie obejmowałyby Cie przywileje ciężarnej hihi :* to nie jest tak ,że mi przykro tylko nie moge się doczekac kiedy my będziemy się mogli starać w końcu ...a ten brak @ mnie dobija i dlatego takie mam odczucia bo znowu sie pokomplikowało ...jak zwykle ;/
To teraz moje drogie czekam na pierwsze wizyty i focie z usg :*
A moze juz nie przyjdzie??:) mojej kolezance wogole nie pokazywaly testy ciiazy :)

@Nusia123 u mnie testy zawsze pokazywały ;p z resztą nic nie było planowane :) nie umiem robić wpadki haha :)
A tak żeby było śmiesznie ... ;p specjalnie założyłam do spania białe majteczki ;p hahaha jeszcze z koronką z tyłu ;D taka nowa metoda aby przywołać @ :D :D :D

@katarina na recepcie lekarz musi napisac Ci R wtedy zapacisz ok 35 zl za opakowanie lub ten zamiennik cos kolo 3 zl
emoji4.png

Dobra dziewczyny sprzedam Wam info
emoji16.png

Rano mialam cien cienia i odebralam bete
emoji4.png
45 takze teraz juz nie odstepuje mojego brzuszka przez 8 miesiecy
emoji3.png
emoji3.png
emoji3.png

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wow Funia i ja dopiero teraz o tym czytam aż mi wstyd :D super :*
Zastrzyki dajecie właśnie na noc, 12 godz po acardzie :)

To i ja sprzedam newsa :D nie mam bladej kreski ale za to mamy zamknięty wątek :) i teraz pytanie do was? Czy widzą go wszystkie dziewczyny z tego tematu, czy tylko te co podałam czy nikt (ciężko mi to zweryfikować bo ja widze wszystko i jeszcze ciut :D

https://www.babyboom.pl/forum/temat/po-prostu-my.88538/

reklama
@nafoczka ja widzę :) a czy ten wątek mogą czytać np osoby poza grupy które np wpiszą sobie coś w google jakiś temat ? czy to co jest napisane czytamy tylko my ?

Do góry