reklama
D
Deleted member 170039
Gość
Fyniu gratuluje zycze zdrowka. Chyba nie dlugo sama zostane na tym forum:/ ale mam nadzieje zw Wasze ciaze beda zdrowe bo wystarczajaca przeszlyscie. Mam nadzieje tez ze szybko mi te pol roku zleci i bede mogla od nast roku sie starac
roxie123
Fanka BB :)
@dor_ka niom :*
@Funia90 hehe zapomniałam ;p pierożki ruskie robiłam mniam mniam z chęcią bym Was poczęstowała :*
Jutro jadę do szwagierki na nockę , ma córcię co ma 9 miesięcy taka kochana chrześnica mojego M On jutro idzie na paintball bo jego kumpel robi kawalerski więc się rozerwie trochę i ja też pobawię się z Mysią a w niedziele robimy urodzinowego grilla więc miło weekend się zapowiada ...może przestane myśleć i się stresować ;/
@Funia90 hehe zapomniałam ;p pierożki ruskie robiłam mniam mniam z chęcią bym Was poczęstowała :*
Jutro jadę do szwagierki na nockę , ma córcię co ma 9 miesięcy taka kochana chrześnica mojego M On jutro idzie na paintball bo jego kumpel robi kawalerski więc się rozerwie trochę i ja też pobawię się z Mysią a w niedziele robimy urodzinowego grilla więc miło weekend się zapowiada ...może przestane myśleć i się stresować ;/
Nusia123
Funia gratulacje kochana :*:*:*
Katarina gratulacje:*:*
Ciesze sie z Wami i zycze Wam tulenie maluszkow za 8 miesiecy!!!:*:*
Nusia123
Jeszcze ja jestemFyniu gratuluje zycze zdrowka. Chyba nie dlugo sama zostane na tym forum:/ ale mam nadzieje zw Wasze ciaze beda zdrowe bo wystarczajaca przeszlyscie
Nusia123
A moze juz nie przyjdzie?? mojej kolezance wogole nie pokazywaly testy ciiazy@Funia90 gdybyś się nie przyznała to bys oberwała ;p i nawet nie obejmowałyby Cie przywileje ciężarnej hihi :* to nie jest tak ,że mi przykro tylko nie moge się doczekac kiedy my będziemy się mogli starać w końcu ...a ten brak @ mnie dobija i dlatego takie mam odczucia bo znowu sie pokomplikowało ...jak zwykle ;/
To teraz moje drogie czekam na pierwsze wizyty i focie z usg :*
roxie123
Wow Funia i ja dopiero teraz o tym czytam aż mi wstyd super :*@katarina na recepcie lekarz musi napisac Ci R wtedy zapacisz ok 35 zl za opakowanie lub ten zamiennik cos kolo 3 zl
Dobra dziewczyny sprzedam Wam info
Rano mialam cien cienia i odebralam bete45 takze teraz juz nie odstepuje mojego brzuszka przez 8 miesiecy
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Zastrzyki dajecie właśnie na noc, 12 godz po acardzie
To i ja sprzedam newsa nie mam bladej kreski ale za to mamy zamknięty wątek i teraz pytanie do was? Czy widzą go wszystkie dziewczyny z tego tematu, czy tylko te co podałam czy nikt (ciężko mi to zweryfikować bo ja widze wszystko i jeszcze ciut
https://www.babyboom.pl/forum/temat/po-prostu-my.88538/
reklama