reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@Funia90 gdybyś się nie przyznała to bys oberwała ;p i nawet nie obejmowałyby Cie przywileje ciężarnej hihi :* to nie jest tak ,że mi przykro tylko nie moge się doczekac kiedy my będziemy się mogli starać w końcu ...a ten brak @ mnie dobija i dlatego takie mam odczucia bo znowu sie pokomplikowało ...jak zwykle ;/
To teraz moje drogie czekam na pierwsze wizyty i focie z usg :*

reklama
@roxie123 nie przejmuj się, na nas też na pewno przyjdzie pora :* ja po wczorajszej wizycie nabrałam trochę optymizmu, ale mimo wszystko boję się czy faktycznie ta lekarka miała rację... Fajnie by było jakby udało się za pierwszym cyklem, ale nie zamierzam się nakręcac i wyliczać owu itd. Mam zamiar podejść do tego bardziej na luzie

Dziewczyny, zazdrość to okropne zjawisko ale zazdroszczę Wam ze tak szybko zachodzicie. Macie wyniki, wdrożone leczenie. Ja jestem zdrowa, mąż zdrowy. Ciąża u mnie to cud..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 ja ogólnie podejście mam spoko nie nastawiam się , ale wszystko zaburzył ten brak @ ...po prostu nerwy mnie ponoszą już ;/ już nie chodzi mi nawet o to ,że czekam na ow tylko żeby nic się znowu nie podziało złego ;/

@roxie wiem co przezywasz,a do srodka sobie nie zajrzysz sama[emoji58]
Ja wiem co czujecie uwierzcie mi[emoji58]tez zawsze sie bardzo cieszylam ale sama tez chcialam byc dalej[emoji20]

@margotka wiem,wiem[emoji20]ale moze jak teraz wrzucisz na luz(wiem latwo mowic,ale dziala)to moze od razu sie uda[emoji4]
Najgorzej ,ze z kazdym cyklem pragnienie wzrasta...
Masz juz coreczke,jak to bylo za pierwszym razem?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie wiem co przezywasz,a do srodka sobie nie zajrzysz sama[emoji58]
Ja wiem co czujecie uwierzcie mi[emoji58]tez zawsze sie bardzo cieszylam ale sama tez chcialam byc dalej[emoji20]

@margotka wiem,wiem[emoji20]ale moze jak teraz wrzucisz na luz(wiem latwo mowic,ale dziala)to moze od razu sie uda[emoji4]
Najgorzej ,ze z kazdym cyklem pragnienie wzrasta...
Masz juz coreczke,jak to bylo za pierwszym razem?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Funia zaszlam w 3 cyklu i bardzo chciałam. Wtedy też było "ciśnienie"

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 ja ogólnie nieźle ale kilka razy dziennie wpadam w rozależnie i zastanawiam się co mogło być nie tak, a tak poza tym to nadal mam plamienie ale raczej delikatne...

roxie123 a długo już czekasz na @??

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@dor_ka dziś 31dc ;/ ale coś tam zaczyna mnie kłuć w jajnikach więc jest nadzieja że przyjdzie ;p ale to nie jest pierwsza @ po poronieniu tylko 3cia a czekam na nią bo lekarz mi kazał po @ przyjść do kontroli i po leki żeby mieć już przy 2kreskach

Do góry