reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wlasnie dziewczyny ,wierzyc trzeba zawsze[emoji5]

@margotka a jak u Ciebie?rozkrecila sie @ bo ja siedze z zacisnietymi kciukami dalej[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Funia90 czytam teraz z ciekawości o tych zastrzykach z heparyny i o acard i piszą tak :
" acard zaraz po @ celem przygotowania śluzówki macicy na przyjęcie maluszka - lepsze ukrwienie 1 tabl. dziennie "

@Roxie ja jak dostane @to nie bede przerywala i zobacze jak to bedzie wygladalo[emoji4]ale wlasnie tez slyszalam ,ze ulatwia zagniezdzenie.
Bralas go w ciazy?ja tak,w tej drugiej.
Kup sobie tez wit E i bierz do owulki ,tez podobno pomaga.
Ja zakonczylam wiesiolka i wit E na 12 dc

@Funia90 jak na razie nie będę się faszerować i tak biorę dużo tego wszystkiego zobacze jeszcze co powie lekarz ... acard sobie kupię wezmę po @ :)

@roxie slyszalas o zasadzie 5 posilkow dziennie?
Jak dokupisz wiecej suplemnetow to zamiast drugiego sniadania wciagniesz dwie garsci tabletek[emoji16][emoji23]

Masakra haha :-D Ja teraz i tak biorę codziennie tych witamin pełno i jeszcze na tarczyce tabletki :) a w tym tyg to już wg brałam na krtań leki to nie wiedziałam jak mam je dzielić w ciągu dnia :D

Masakra z tymi wszystkimi lekami, witaminami i suplementami. Powiem wam szczerze że ja tego nie ogarniam :p
Ja od poronienia zawiesiłam bramie wszystkich witamin, nawet kwas foliowy sobie darowałam. Poczekam do następnej @ i zacznę brać znowu :)
@mfifi04 a Ty wróciłaś już do pracy czy jesteś na zwolnieniu jeszcze?

@Funia90 czytam teraz z ciekawości o tych zastrzykach z heparyny i o acard i piszą tak :
" acard zaraz po @ celem przygotowania śluzówki macicy na przyjęcie maluszka - lepsze ukrwienie 1 tabl. dziennie "
@Funia90 ja acard brałam stale aż do 32tc.
Miałam takie pojemniczki do segregowania leków jak dla babuszki na 4 pory dnia/tydzień :) cóż, wiem ze tego duzo ale tak jak u mnie byla to 6 ciąża i postawiłam na jedną kartę o nie wszystko było od lekarza prowadzącego. . na szczęście ta karta wygrała :) wiec życzę umiarkowanego rozsądku :)
Ps w sprawie tematu z fotkami nic nie wiem bo bym chciała żeby był zamknięty tylko dla nas :*

@nafoczka mi lekarz tez mówił o acard ...a powiedź mi bo masz doświadczenie jak to jest kiedy bierze się acard i zastrzyki to nie rozrzedza krwi az tak bardzo ? czy zastrzyki nie szkodzą kiedy bierze się je zapobiegawczo np ? bo u mnie nie stwierdzono nic oprócz tej mutacji a ten fibrynogen i reszte mam w normie nawet aby obniżyć homocysteine wytarczył folian i witaminy z grupy B ... boję się ,że lekarz może mi nie dac tych zastrzyków bo powiedział mi ,że ta mutacja to nic takiego bo ma "najbardziej łagodną formę" ...ale będę go cisła o tą heparyne jak pójdę na wizytę

reklama
Masakra z tymi wszystkimi lekami, witaminami i suplementami. Powiem wam szczerze że ja tego nie ogarniam [emoji14]
Ja od poronienia zawiesiłam bramie wszystkich witamin, nawet kwas foliowy sobie darowałam. Poczekam do następnej @ i zacznę brać znowu :)
@mfifi04 a Ty wróciłaś już do pracy czy jesteś na zwolnieniu jeszcze?
Pierwszy raz byłam na zwolnieniu 10 dni. Teraz odrazu szłam do pracy nie mogłam siedzieć w domu

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry