reklama
Funia90
Fanka BB :)
@Roxie ja jak dostane @to nie bede przerywala i zobacze jak to bedzie wygladalo[emoji4]ale wlasnie tez slyszalam ,ze ulatwia zagniezdzenie.
Bralas go w ciazy?ja tak,w tej drugiej.
Kup sobie tez wit E i bierz do owulki ,tez podobno pomaga.
Ja zakonczylam wiesiolka i wit E na 12 dc
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bralas go w ciazy?ja tak,w tej drugiej.
Kup sobie tez wit E i bierz do owulki ,tez podobno pomaga.
Ja zakonczylam wiesiolka i wit E na 12 dc
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
roki_1991
Masakra z tymi wszystkimi lekami, witaminami i suplementami. Powiem wam szczerze że ja tego nie ogarniam
Ja od poronienia zawiesiłam bramie wszystkich witamin, nawet kwas foliowy sobie darowałam. Poczekam do następnej @ i zacznę brać znowu
@mfifi04 a Ty wróciłaś już do pracy czy jesteś na zwolnieniu jeszcze?
Ja od poronienia zawiesiłam bramie wszystkich witamin, nawet kwas foliowy sobie darowałam. Poczekam do następnej @ i zacznę brać znowu
@Funia90 ja acard brałam stale aż do 32tc.@Funia90 czytam teraz z ciekawości o tych zastrzykach z heparyny i o acard i piszą tak :
" acard zaraz po @ celem przygotowania śluzówki macicy na przyjęcie maluszka - lepsze ukrwienie 1 tabl. dziennie "
Miałam takie pojemniczki do segregowania leków jak dla babuszki na 4 pory dnia/tydzień cóż, wiem ze tego duzo ale tak jak u mnie byla to 6 ciąża i postawiłam na jedną kartę o nie wszystko było od lekarza prowadzącego. . na szczęście ta karta wygrała wiec życzę umiarkowanego rozsądku
Ps w sprawie tematu z fotkami nic nie wiem bo bym chciała żeby był zamknięty tylko dla nas :*
roxie123
@nafoczka mi lekarz tez mówił o acard ...a powiedź mi bo masz doświadczenie jak to jest kiedy bierze się acard i zastrzyki to nie rozrzedza krwi az tak bardzo ? czy zastrzyki nie szkodzą kiedy bierze się je zapobiegawczo np ? bo u mnie nie stwierdzono nic oprócz tej mutacji a ten fibrynogen i reszte mam w normie nawet aby obniżyć homocysteine wytarczył folian i witaminy z grupy B ... boję się ,że lekarz może mi nie dac tych zastrzyków bo powiedział mi ,że ta mutacja to nic takiego bo ma "najbardziej łagodną formę" ...ale będę go cisła o tą heparyne jak pójdę na wizytę
reklama
Pierwszy raz byłam na zwolnieniu 10 dni. Teraz odrazu szłam do pracy nie mogłam siedzieć w domuMasakra z tymi wszystkimi lekami, witaminami i suplementami. Powiem wam szczerze że ja tego nie ogarniam [emoji14]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom