roxie123
Fanka BB :)
@pyzunia86 3mam kciukasy za testowanie !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@roki wracaj juz do witamin.
Lepiej uzupelniac ewentualne niedobory.
Ja mam dawke clexane 0,4 lekarz tlumaczyl ,ze tez dobiera sie to do wagi ale jak bede w ciazy to bede sprawdzala ta krzepliwosc,teraz badalam jakies dwa tygodnie po poronieniu i wyniki byly w normach.
A co clexane ja mam z refundacja a Wy?
Bez kosztuje 10 zastrzykow ok 120-130 zl ja zaplacilam ok35, a malo tego Pani powiedziala ,ze beda mieli zamiennik o identycznym skaldzie i uwaga 10 zastrzykow ponad 3 zl[emoji15][emoji15][emoji15]
Potem moge Wam nazwe napisac bo mi ja podala.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wystarczy źle wykonywać przysiady. Nawet kilka kilo więcej to tez większy wysiłek dla kolan. Mnie zawsze bolą jak trochę przytyje.hajmal czyli nie ja jedna się dorobiłam...a mówią, że sport to zdrowie. Żartuję, na pewno ruch jest zdrowy. Tylko tak zastanawiam się dlaczego tak jest, bo żebym jeszcze jakieś dzikie szpagaty robiła czy coś to rozumiem, ale takie proste?