reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pyzunia, Hajmal, no to efekt taki jak u mnie przy sterydach. Nawet nie wiedziałam, że tak się da. Żeby sobie pomóc i tak nie tyć, zaczęłam dużo ćwiczyć. 2 h dziennie przez 40 dni bez oszukiwanek. Poprawiłam tylko sprawność fizyczną, wytrzymałość, trochę ujędrniło się ciało, ale waga i wymiary zostały bez zmian. Kolana jednak nadwyrężyłam i musiałam zrobić przerwę. Na szczęście, nowy lekarz kazał mi leki odstawić, wiec jak tylko stawy wrócą do normy zacznę ćwiczyć i dołączę dietę. Powinno chyba pomóc, nie?

reklama
Czesc kobitki my zaliczylismy jeszcze poprawiny,o 4 bylismy w domku[emoji4]
Dziekuje za komplementy[emoji8]
Fajny pomysl z osobnym watkiem na fotki[emoji4]

@roki Hersosnisos fajne ale tloczne[emoji4]
W ogole Korfu mi sie bardziej podobalo niz Kreta[emoji4]
Dobrze ,ze skonsultowalas to krwawienie.
Sprawdzisz sie teraz jeszcze u swojej lekarki ktorej ufasz i bedziesz spokojniejsza[emoji4]

@Amfora rzeczywiscie dosc slabe rokowania ale tak jak Roxie pisze gdyby nie bylo szans to lekarz nie kazalby probowac dalej[emoji4]takze szanse widocznie widzi[emoji4]bede mocno trzymala kciuki i pamietaj kochana nadzieja umiera ostatnia[emoji5]

@margotka[emoji20][emoji20][emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czekam do czwartku, bo wtedy idę na wizytę. Mam nadzieję że będzie okej.
@Funia90 my mieliśmy hotel na obrzeżu w zasadzie, tak więc tam akurat była cisza i spokój :) bo w centrum faktycznie ludzi dużo mimo iż byliśmy w maju, więc jeszcze przed sezonem

Ale śliczne zdjęcia dałyscie :) a może chcialybyscie zamknięty wątek tylko dla nas żeby dać tam zdjęcie i żebyśmy mogły kojarzyc się po fotkach bo te za chwile znikną w tłumie postów? Oczywiście dla chętnych :)

Bardzo dobry pomysł :)

@Amfora strasznie Ci współczuje :( czy taka diagnoza została potwierdzona przez więcej niz jednego lekarza?

Oglądałam kiedyś dokument na temat tego, że lekarze są w stanie przeprowadzić rownież przeszczep macicy aby umożliwić kobietą urodzenie dziecka. Nie wiem jak się zaopatrujesz na takie sprawy, ale może jest to rozwiazanie w przypadku jeżeli inne zawiodą?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Funia90 jaki to ten acard kupić ile mg ? :) bo gdzies mi znikna post :) nie przeszkadza brać go podczas @ ? u mnie przyjdzie na dniach bo odczuwam juz oznaki a nerwy mam takie ,że masakra . Wg podejrzewam ,że chyba dostanę ciut szybciej niż mi sie wydawało i musze zadzwonić do mojego lekarza czy by mnie przyją poza kolejką bo akurat dni mojej ow wypadną jakoś przed wizytą pewnie a nie mam leków ani nic ;/ a nie chce znowu czekac kolejny miesiąc bo wizyta...

@roxie 75 mg bez recepty,bierz na noc[emoji4]
Czy mozna brac podczas@ to hmm nie wiem tego,nie pomyslalam o tym,moze ktos wie jak to jest?[emoji4]

@gabrika tez to widzialam ale czy Ty slyszAlas ta kwote?jakas kosmiczna suma i bardzo duze ryzyko odrzucenia przeszczepu,
Gdzies za granica chyba z refundacji mozna ale nie wiem dokladnie.
Z reszta to nowosc w medycynie[emoji4]
Ale byla nawet Polka ktora jest zdecydowana

@roxie 75 mg bez recepty,bierz na noc[emoji4]
Czy mozna brac podczas@ to hmm nie wiem tego,nie pomyslalam o tym,moze ktos wie jak to jest?[emoji4]

@gabrika tez to widzialam ale czy Ty slyszAlas ta kwote?jakas kosmiczna suma i bardzo duze ryzyko odrzucenia przeszczepu,
Gdzies za granica chyba z refundacji mozna ale nie wiem dokladnie.
Z reszta to nowosc w medycynie[emoji4]
Ale byla nawet Polka ktora jest zdecydowana

No tak, to prawda cena wysoka :( ale zawsze jest to jakaś dodatkowa furtka [emoji848]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@gabrika jasne ,ze tak ,mysle ,ze za pare lat bardziej sie to rozwinie.
I ta babka cos mi sie kojarzy ,ze urodzila sie w ogole bez macicy

reklama
Medycyna idzie do przodu , trzeba wierzyć , że bez względu na przeszkody każda z nas będzie miała szansę zostać mamą ... najważniejsze jest to aby trafić na odpowiednią diagnozę i lekarza ,który będzie w stanie nam pomóc :)

Do góry