reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@funia26 a co masz za sukienkę? Na jaką okazję? Ja za tydzień idę na wesele;)

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

To zrobię w sobotę test, a w przyszłym tygodniu jak cos bete

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Katarina no to jest szansa ze chociaż Ty jesteś w ciąży bo ja na 1000% nie...
Ale zatestuje z Tobą chętnie.
Mi test i beta (713) wyszła w 27 dc na 28 dni ale owulacja była ok 12. A w tym ok 15 wiec wszystko się przesunęło wiec nie wiem czy na betę nie lepiej byłoby iść ok 30 dc.

@funia!! Ty Lasko!! Szukaj mnie na instagramie jako margot9022

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Roxie mi sie zawsze rece trzesa jak robie ciazowy oczywiscie[emoji3]
Fakt testy sa mega stresujace.

@katarina a Ty nie zakladaj ,ze kupisz testy na nastepny cykl,trzymajmy sie tego ,ze przy nastepnej dzidzi zakupisz na allegro[emoji4]

@mififi no wlansie na weselicho jutro idziemy[emoji4]

@margotka Tobie tez nakopac do tyleczka ??? Bedziemy sie martwic jak @ przyjdzie[emoji4]
Juz Cie wyszukalam[emoji4]
Bardzo ladny profil masz[emoji5]

Kurcze dziewczyny, tak się tu rozpisałyscie, że ciężko za Wami nadążyć :)
Powiem szczerze, że przeczytałam wszystko i i tak nie pamiętam co miałam której z Was napisać... Przepraszam, ale mój mózg jakoś ciężko pracuje od samego rana... Dlatego napisze że bardzo mocno trzymam kciuki za każdą która zamierza na dniach testować, a jest was kilka :) trzymam kciuki żeby ta @ tym razem nie przyszła i wierzę w to że wam się uda :)
Jedyne co pamiętam że chciałam napisać, to że bardzo ładne zdjęcia @funia26 :)

Ja mam dzisiaj jakiegoś doła... Ból pleców zmalał, ale za to pojawiło się krwawienie i nie wiem czy mam się cieszyć że to @ (chociaż 2 tygodnie po zabiegu to raczej nie sądzę) czy po prostu jeszcze krwawienie po zabiegu. Myślałam że to owu i wtedy mnie to cieszyło, ale dzisiaj dobry humor zniknął :( sama nie wiem co o tym myśleć. Tak bym już chciała zacząć starania, a tu jeszcze tyle trzeba czekać :(
Zastanawiam się czy robić jakieś badania po tym poronieniu, czy przyjąć wersję że to było naturalne i wszystko będzie okej następnym razem. To czekanie jest okropne :(

@Roxie mi sie zawsze rece trzesa jak robie ciazowy oczywiscie[emoji3]
Fakt testy sa mega stresujace.

@katarina a Ty nie zakladaj ,ze kupisz testy na nastepny cykl,trzymajmy sie tego ,ze przy nastepnej dzidzi zakupisz na allegro[emoji4]

@mififi no wlansie na weselicho jutro idziemy[emoji4]

@margotka Tobie tez nakopac do tyleczka ??? Bedziemy sie martwic jak @ przyjdzie[emoji4]
Juz Cie wyszukalam[emoji4]
Bardzo ladny profil masz[emoji5]

To koniecznie wyślij zdjęcie sukienki;) ja mam 2 ;) do kościoła i sali

Moje drogie lekarz stwrdzil, że była to ciaza biochemiczna. W tej sytuacji podniosło mnie to na duchu bo nie musimy odczekiwać i gdy tylko skończy się @ bierzemy się do roboty :) trzymam za Was wszystkie kciuki :*

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje drogie lekarz stwrdzil, że była to ciaza biochemiczna. W tej sytuacji podniosło mnie to na duchu bo nie musimy odczekiwać i gdy tylko skończy się @ bierzemy się do roboty :) trzymam za Was wszystkie kciuki :*

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści

@roki dzieki[emoji8]
Dwa tygodnie po zabiegu....hmm a wczesniej?mocne to krwawienie?

@marluk przykro mi ale jestem pelna nadzieji na twoj nastepny cykl[emoji4]przytulam

@mififi na pewno wysle[emoji5]

reklama
@funia26 właśnie mocne... A od tygodnia to w zasadzie było już tylko lekkie brązowe plamienia. A tu normalnie świeża krew, raz ciemniejsza raz jasna...

Do góry