agatush
Moderatorka
Funia przy mutacji tak jak pisałam zastrzyki też się bierze w brzuch. Więc warto to sprawdzić.@hona nie odpowiem bo sama nie wiem
@agatush pisz tu szybciutko co u Ciebie? Jak sie macie? Gdzie jakas foteczka[emoji5]
Wlasnie zastanawiam siw czy nie wystarczy mi zbadanie samej homocysteiny?skoro i tak biore metylowane witaminy?mam prenatal uno ,czy kupic cos innego?
Pytam Was ,nie lekarza,bo ten pewnie stwierdzi jeden i drugi,ze nie ma narazie sensu sie az tak badac .
Chce zrobic jak najlepiej ale nie zbankrutowac. I chodZi mi o to czy ta mutacje leczy sie jeszcze jakos inaczej niz witaminami
Jestem juz rozkojarzona[emoji15]
@Roxie co bedziesz jeszcze badac?w zwiazku z ta mutacja?
Oreintowalas sie juz w internecie ile musisz suplementowac wit aby bezpiecznie zajsc?
Nie ,nie mialam,szczerze mowiac nie wiedzialam nawet co to jest,poczytalam sobie od razu jak pisalas o tym zeby sie doszlolic[emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie... Strach i stres jest jednak 4 tygodnie między badaniami to dla mnie za długo... Bronilam się rękami i nogami ale zamówiłam w końcu dzisiaj detektor tętna płodu.... Po prostu muszę mieć jakąś alternatywę bo się zamartwie a ogólnie.... Rosne i ból głowy mi dokucza.... ;-)