reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dr Dzierwa przyjmował w Holimedzie w Woli Dębińskiej na NFZ. Odszedł w styczniu. W listopadzie zdążył mi jeszcze zrobić laparoskopie a rok temu HSG właśnie w szpitalu. Odszedł w momencie gdy zaszlam w ciążę wiec ja zaczęłam prowadzić u Lekarki z Krakowa która przyjeżdża do mojego ośrodka. Teraz też będę do niej chodzić bo widzę ze ma świeższa głowę i pomysły. Uważa że pan Doktor powielał badania i nic nie robił. A ona jak mi powiedziała ze zrobi wszystko co w jej mocy żebym szybko zaszła w ciążę to nabrałam dużego zaufania.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dr Dzierwa przyjmował w Holimedzie w Woli Dębińskiej na NFZ. Odszedł w styczniu. W listopadzie zdążył mi jeszcze zrobić laparoskopie a rok temu HSG właśnie w szpitalu. Odszedł w momencie gdy zaszlam w ciążę wiec ja zaczęłam prowadzić u Lekarki z Krakowa która przyjeżdża do mojego ośrodka. Teraz też będę do niej chodzić bo widzę ze ma świeższa głowę i pomysły. Uważa że pan Doktor powielał badania i nic nie robił. A ona jak mi powiedziała ze zrobi wszystko co w jej mocy żebym szybko zaszła w ciążę to nabrałam dużego zaufania.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jesli masz problem z zajscie kochana to dr przybycien sprobuj w tarnowie mowia o nim cudotworca :)

@Kwiatuszekk23 zapytam lekarza czy robić to badanie teraz bo tak stwierdziłam ,że kariotypy czy inne badania genetyczne zostawie na sam koniec jak juz kolejnym razem nie wyjdzie :< chociaz mam nadzieje że teraz będzie dobrze...
@Nusia123 ja 50km od Rzeszowa, też nie mam problemu z zajściem w ciążę tylko z jej donoszeniem
@funia26 nie wiem nie powiem Ci czy wszyscy powinni brac ...ja zamówiłam żeby jak najszybciej brać i nadrobić to czego nie przyswoiłam ...czekam niecierpliwie na wizyte u lekarza

Jesli masz problem z zajscie kochana to dr przybycien sprobuj w tarnowie mowia o nim cudotworca :)
Nusia ja problemu z zajsciem nie mialam. Tylko z utrzymaniem ciąży. Poszlam do dr z polecenia od Nafoczki bo jej Wikus tez Przybycienia. Nie znam drugiego takiego lekarza. Jak zaszlam w ciaze, wyprzytulal, wycalowal i przez cala wizyte mowil ze mnie Kocha ze zaszlam.w ciaze :) jak dla mnie Aniol nie lekarz. U mnie w Nowym Saczy placilam za wizyte u gina 150 zl a u niego 80 zł. A miejscowy gin mogl by mu buty czyścić. Zreszta same za siebie mowia kolejki jakie sa do dr. Dziewczyny wychodza z gabinetu o 2-3 w nocy a dr juz od 8 nastepnego dnia przyjmuje. Ciezko sie dostac na pierwsza wizyte. Z tego co mi mowily znajome ktore do niego poszly to termin na sierpien wrzesien.

@Kwiatuszekk23 zapytam lekarza czy robić to badanie teraz bo tak stwierdziłam ,że kariotypy czy inne badania genetyczne zostawie na sam koniec jak juz kolejnym razem nie wyjdzie :< chociaz mam nadzieje że teraz będzie dobrze...
@Nusia123 ja 50km od Rzeszowa, też nie mam problemu z zajściem w ciążę tylko z jej donoszeniem
@funia26 nie wiem nie powiem Ci czy wszyscy powinni brac ...ja zamówiłam żeby jak najszybciej brać i nadrobić to czego nie przyswoiłam ...czekam niecierpliwie na wizyte u lekarza
Roxi zrobisz jak uwazasz. Do niczego nie nawiam. Tylko mogę poradzic, a czy skorzystasz z porady to tylko od Ciebie zalezy.

@Kwiatuszekk23 Kochana powiem Ci tak póki co podleczę się pod kątem tej mutacji nadrobie te witaminy kwas foliowy i wg , może z tymi zastrzykami uda się donosić ciekawi mnie też co lekarz powie . Jesli się nie uda to już będę szukac przyczyny gdzie się tylko da :< musze zbadać homocysteine bo podejrzewam że pewnie mam wysoką . I tak mi się trochę rozjaśniło wszysto bo do tej pory nie wiedziałam że mogę miec coś takiego . Jeszcze mam nadzieję ,bo dziewczyny pisały że też to mają i dzieci mają zdrowe i wg :)

Dziewczyny powiem Wam ze ja juz nie wierze ze jeszcze bede w ogole miec dziecko :/ nie mam nadzieji owszem zdarza sie tak ze sie zachodzi w ciaze prawidlowa ale znajac te moje szczescie to nie bylabym ja.

Dziewczyny powiem Wam ze ja juz nie wierze ze jeszcze bede w ogole miec dziecko :/ nie mam nadzieji owszem zdarza sie tak ze sie zachodzi w ciaze prawidlowa ale znajac te moje szczescie to nie bylabym ja.
Kochana widzę że tracisz wiarę. Zobaczysz zostaniesz mama . Będziesz miała swojego malucha. Wiem że teraz to wszystko jest ciężkie strata i wogole.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@zosiak ja też jestem teraz trochę negatywnie nastawiona i mam dosyć , ale nadzieję mam jeszcze i będę próbować , za dużo mnie to kosztowało do tej pory nerwów stresu pieniędzy i wszystkiego żebym odpuściła...

Do góry