hajmal
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ty jak się czujesz? @Baslan ? I chyba @MumToBe ;) dawno nic nie pisała, co u was?
Tak kochana, policystyczne jajniki dziurawe jak ser szwajcarski a przy tym bardzo często jest wysoka insulina przy dość niskiej glukozie@nafoczka czyli pco czyli policystyczne jajniki?czy robie glupka z siebie[emoji4]?
@Roxie a ile kosztuje ta mutacja ? Mniej wiecej ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@nafoczka dziekuje za odpowiedz[emoji4]warto sie doksztalcac [emoji6]a tak wgl to nie wiedzialam ,ze pco moze byc przyczyna poronienia,myslalam ,ze utrudnia zajscie.
@Roxie ja chyba nie bede w stanie teraz na wszytsko sie przebadac ,kurcze tych przyczyn moze byc na prawde mnostwo ,masakra.
@hajmal moja przyjaciolka miala wyciek z sutka w 13 tyg ,dzis ma 32 [emoji5]tez bym zadzwonila do lekarza lub chociaz do przychodni.
Bedzie dobrze,czekamy na info o prolaktynie
Poszlam do lekarza internisty z gardlwm,boli mnie od 10 dni,nic mi nie pomaga i w sumie co wylecze to gardlo to znow mnie boli i pytam cZy nie trzeba jakiegos wymazu zeobic a on mi ,ze nie! I dal mi antybiotyk,maskara ,ja nie bralam antybiotyku 15 lat a teraz mam brac dwa razy w ciagu 3 tygodni? Chyba sie nie zdecyduje,co radzicie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom