reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
@nafoczka czyli pco czyli policystyczne jajniki?czy robie glupka z siebie[emoji4]?

@Roxie a ile kosztuje ta mutacja ? Mniej wiecej ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak kochana, policystyczne jajniki dziurawe jak ser szwajcarski ;) a przy tym bardzo często jest wysoka insulina przy dość niskiej glukozie

a ja do rana to nawet dobrze sie czułam ale potem

mam problem i może któraś jest mi w stanie coś doradzić

wstałam rano i zobaczyłam ze mam mokrą koszulkę od sutka taki tylko ślad ale ewidentnie mi siąpie, wystraszyłam sie bardzo bo przy pierwszym poronieniu tez tak miałam, dziś mam dopiero 12,0 wtedy tez w 12 tygodniu zaobserwowałam. Wsiadłam rano w auto pojechałam zrobić badania prolaktyny. czy ma tak któraś z was ? czy któraś coś o tym słyszała zeby tak szybko i żeby sie skończyło dobrze, nie wiem co mi to badanie prolaktyny da ale nie wiedziałam co zrobić a wizytę mam najwcześniej w niedziele ta prenatalną a normalną we wtorek. Normalnie jestem bardzo przestraszona

@nafoczka dziekuje za odpowiedz[emoji4]warto sie doksztalcac [emoji6]a tak wgl to nie wiedzialam ,ze pco moze byc przyczyna poronienia,myslalam ,ze utrudnia zajscie.

@Roxie ja chyba nie bede w stanie teraz na wszytsko sie przebadac ,kurcze tych przyczyn moze byc na prawde mnostwo ,masakra.

@hajmal moja przyjaciolka miala wyciek z sutka w 13 tyg ,dzis ma 32 [emoji5]tez bym zadzwonila do lekarza lub chociaz do przychodni.
Bedzie dobrze,czekamy na info o prolaktynie

Poszlam do lekarza internisty z gardlwm,boli mnie od 10 dni,nic mi nie pomaga i w sumie co wylecze to gardlo to znow mnie boli i pytam cZy nie trzeba jakiegos wymazu zeobic a on mi ,ze nie! I dal mi antybiotyk,maskara ,ja nie bralam antybiotyku 15 lat a teraz mam brac dwa razy w ciagu 3 tygodni? Chyba sie nie zdecyduje,co radzicie?

@funia26 wiem ciężko tak wszystko na raz a na fundusz to trzeba się prosić albo czekać nie wiadomo ile ;/ zamówiłam sobie naturalną witaminę D , która się szybko przyswaja i jak mi nic dodatkowo nie wyskoczy to w maju pewnie zaczniemy działać ... bo co więcej mogę zrobić o jeszcze tych ziółek popije trochę ewentualnie .
Jeju jaka pogoda siedzę piję kawusię na przebudzenie , chociaż moja kawa to praktycznie samo mleko hehe :)

@nafoczka dziekuje za odpowiedz[emoji4]warto sie doksztalcac [emoji6]a tak wgl to nie wiedzialam ,ze pco moze byc przyczyna poronienia,myslalam ,ze utrudnia zajscie.

@Roxie ja chyba nie bede w stanie teraz na wszytsko sie przebadac ,kurcze tych przyczyn moze byc na prawde mnostwo ,masakra.

@hajmal moja przyjaciolka miala wyciek z sutka w 13 tyg ,dzis ma 32 [emoji5]tez bym zadzwonila do lekarza lub chociaz do przychodni.
Bedzie dobrze,czekamy na info o prolaktynie

Poszlam do lekarza internisty z gardlwm,boli mnie od 10 dni,nic mi nie pomaga i w sumie co wylecze to gardlo to znow mnie boli i pytam cZy nie trzeba jakiegos wymazu zeobic a on mi ,ze nie! I dal mi antybiotyk,maskara ,ja nie bralam antybiotyku 15 lat a teraz mam brac dwa razy w ciagu 3 tygodni? Chyba sie nie zdecyduje,co radzicie?

@funia26 Kochana może pogadaj z lekarzem genetykiem - mutacja V Leiden też jest zlecana przez genetyków tak jak i mthfr i genu protrombiny. Może zleci Wam to w pakiecie? My robiliśmy te 3 razem i wyszło sporo taniej i robiąc każde osobno. Poza tym to robisz tylko Ty. Mój M tych badań nie robił. :*

reklama
Ja tez pijam taka latte ,w zwiazku z czym ida przewaznie 3 dziennie,uwielbiam kawke[emoji5]
Ja po 15 bede miala bhcg ,grr juz sie boje
I ide dzia do gina pobrac wymazy na chlamydie i ueroplasme.
Jak dobrze pojdzie Roxie to razem bedziemy sie starac o ile moj lekarz nie zmieni teraz zdania przez brodawczaka lub torbiel albo jakbym miala zabieg
Bo na te genetyczne nie bede specjalnie czekala bo i tak tego nie wylecze[emoji4]

Do góry