reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ciagle mnie boli szczegolnie jak sie zapelni pecherz.
O jeeej nie wierzę że takie rzeczy dzieją się pod okiem lekarzy ! Całe szczęście ze zakończyło się to tak nie inaczej nie chce myśleć nawet :( zdrowka dużo i sił :* w głowie się nie mieści ... teraz pomału dojdziesz do siebie , przytulam :*

reklama
@nafoczka tak ja dzisiaj miałam liczone to w pakietach , wszystkie badania w diagnostyce robiłam
@mfifi04 o prosze i jak z tym żyjesz? długo to masz? ja od miesiąca i mam nadzieje ze z czasem odpuści ;/ bo upierdliwe szczególnie wieczorami ;/
Jakieś pół roku. Ogólnie mam na to tabletki ale biorę tylko wtedy gdy mnie coś " swędzi" i po chwili przestaje. Więc gdzie z tym żyć;) ogólnie mówią że to jest reakcja uczelnia np na orzechy. Są też inne produkty które bardzo uczulaja.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wsrod zywych nawet nie wiecie jak sie ciesze ze moge do Was napisac a wiec w szpitalu dostalam strasznycg boli malo nie zemdlalam trzymali mnie na zabiegowce dostalam nospe w tylek bo nie umieli sie wkuc poty mnie oblaly ake po jakims czasie przeszlo i lekarz z kliniki zabral mnie na usg i nie mogl w to uwierzyc zawolal nastepnego lekarza i okazalo sie ze mam ciaze pozamaciczna i krwotok wewnetrzny jak sie domyslacie zabrali mnie na stol zeby ratowac mi zycie Dopiero teraz funkcjonuje bo tak ciagle przeciwbolowe a nie wspomne ze nie moglam sie wysikac. Dlatego nie pisałam
Oj przykro mi. Tyle musiałaś przeżyć.

Ojej dziewczyny ale naprodukowałyście postów:) Michałek śpi to może uda mi się wszystko przeczytać i co nieco odpisać:)

Ja nie ćwiczę już 1,5 mca:( przez to moje kolano i kręgosłup. Tydzień temu miałam rezonans i czekam jeszcze tydzień na wyniki a potem zaczynam ostro ćwiczyć.

@Zaaaneta oby to była fasolka. W sumie na to wygląda, więc trzymam kciuki:)

@hona to straszne co przeszłaś w tym szpitalu. a co do mężów to ja uwielbiam te oczy mojego męża jak się wystroje i mu się podobam:) Jesteśmy ze sobą 15 lat i prawie 4 lata po ślubie.

@M2b tak mi przykro:( Światełko dla Twojego Aniołka[*] Czy to byłą Twoja pierwsza ciąża?

@Margotka9022 przykro mi, że Ciebie też to spotkało. Masz już córeczkę to jest odrobine lżej ale przynajmniej wiesz, że możesz donosić ciąże czego Ci bardzo życzę:) Światełko dla Twojego Aniołka[*]

@DigitalGirl gratuluję :) dbaj o siebie i się nie przemęczaj :) Mi się za 3cim razem udało więc u Cieibe też będzie dobrze:)

@zosiak tak mi przykro. Sciskam mocno:*

@funia26 eh kurcze szkoda, że tak wyszło, że jednak będziesz mieć ten zabieg. Torbielą się nie przejmuj. Pewnie szybko się wchłonie albo lekarz Ci coś przepisze. Ja miałam kilka razy torbiel i antykoncepcją ją leczyłam. W piersiach też miałam i ani śladu po nich. A co do zabiegu to gdybyś przewidziła, że tak to się skończy to byś pewnie zrobiła wcześniej. Tule mocno i nie załamuj się kochana :*
Niestety kochana to nie fasolka bhcg 0,10 do tego nie za ciekawe wyniki prolaktyny i progresteron pokazuje ze nie miałam owulacji, ogólnie to długo by tu pisać nie mam w życiu szczęścia i tyle

@mfifi04 tez mam tabletki awaryjnie no i maść ale na szczęście nie mam tego codziennie tylko czasami mi sie nasila po zjedzeniu czegoś ;/
@Zaaaneta przykro mi :< musisz znaleźć konkretnego lekarza
@funia26 dawaj znać jak tam u Ciebie :* jak z tą betą i wg

A do mnie wreszcie przyszła pierwsza @ po poronieniu , do tego wczorajsze pobieranie krwi <10fiolek > i chyba będę leżeć cały dzień bo chodzę jak latawiec do tego wszytko boli ;/ ale z drugiej strony zadowolona bo jakiś cykl mi się zacznie i może za jakieś 2 miesiące będzie można znowu próbować ...oby...

Przyszły mi kolejne wyniki i wyszło że chyba mam za mało witaminy D , bo niedoboru nie mam tylko poziom niewystarczający , norma jest od >30 a ja mam 22,60
i mam podwyższone Immunoglobuliny ale to chyba przez pokrzywke ? norma od 0,4- 2,3 a ja mam 2,380 ;/ czy to ma wpływ na rozwój ciąży ?

Ostatnia edycja:
@mfifi04 tez mam tabletki awaryjnie no i maść ale na szczęście nie mam tego codziennie tylko czasami mi sie nasila po zjedzeniu czegoś ;/
@Zaaaneta przykro mi :< musisz znaleźć konkretnego lekarza
@funia26 dawaj znać jak tam u Ciebie :* jak z tą betą i wg

A do mnie wreszcie przyszła pierwsza @ po poronieniu , do tego wczorajsze pobieranie krwi <10fiolek > i chyba będę leżeć cały dzień bo chodzę jak latawiec do tego wszytko boli ;/ ale z drugiej strony zadowolona bo jakiś cykl mi się zacznie i może za jakieś 2 miesiące będzie można znowu próbować ...oby...

Przyszły mi kolejne wyniki i wyszło że chyba mam za mało witaminy D , bo niedoboru nie mam tylko poziom niewystarczający , norma jest od >30 a ja mam 22,60
i mam podwyższone Immunoglobuliny ale to chyba przez pokrzywke ? norma od 0,4- 2,3 a ja mam 2,380 ;/ czy to ma wpływ na rozwój ciąży ?
A robiłaś testy alergiczne? Może jesteś na cos uczulona.

reklama
Do góry