reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zosiak trzymaj sie ,dasz rade,musisz

Dziewczyny ja juz nawet nie jestem tak przerazona tym zabiegiem,lekarz powiedzial ,ze mam powtorzyc bete i zobaczymy,9 sni wczesniej bylo 360 ,wczoraj 43 wiec spada,zobaczymy w czwrtek bo bede badac ale nawet jak zabieg bedzie to trudno co poradze
Bardziej marti mnie ten brodawczka to jest wirus hpv,powoduje raka szyjki macicy i ogolnie jest dosc grozny,nie wiem tez jak wyglada zachodznie w ciaze,bo czytalam ,ze samoistnie moze leczyc sie ok 2 lat ,a lakarstw jako tako nie ma na to
I powiedzccie mi skad ja to nagle mam? Mialam tylko jednego partnera w zyciu,on tez,jedynie moglam sie zarazic w szpitalu poprzez narzedzia,nigdy nie stosowalam z kims recznikow na wspole i ogolnie dbam o higine.
Trace juz sily i nadzieje
Wykoncze sie ,a bylo juz tak dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka no właśnie a mi zalezy na czasie i prosić kogoś ciągle to tez koszmar z tymi lekarzami ;/
chyba jest ok ale ja się nie znam to podeślę Ci wyniki priv później dzięki z góry :)
@funia26 hm nie wiem co Ty masz ale ja miałam taką malutką brodawke na wardze kiedyś i lekarz mówił że nie jest to nic takiego , chyba ze brodawczak to co innego , nie wiem nie znam się wiec nie doradzę ...
Widzisz może obejdzie się bez zabiegu bo faktycznie spada , to jak teraz będzie u Ciebie z @ ? może beta spadnie do 0 i przyjdzie akurat u mnie tak było za pierwszym razem beta się utrzymywała 5 tyg i spadła do 0 przyszła @ .

Ja dziś byłam u dermatologa bo coś mnie uczula i się dowiedziałam że mam jakąś mechaniczną odmianę pokrzywki ale nie alergiczną... pojawia się i znika głównie na plecach swędzi jak cholera ale ponoć samo znika po latach dostałam tylko maść . Pytałam to nie ma wpływu na ciążę wg ;/ ale znowu coś eh ;f wg przyszły mi prawie wszystkie wyniki badań i są ok żadnej cytomegali toksoplazmowy itd teraz 2 tygodnie trzeba czekać na najważniejsze toczeń mutacje i coś tam jeszcze pod kątem trombofilii tego się boję;/

@nafoczka no właśnie a mi zalezy na czasie i prosić kogoś ciągle to tez koszmar z tymi lekarzami ;/
chyba jest ok ale ja się nie znam to podeślę Ci wyniki priv później dzięki z góry :)
@funia26 hm nie wiem co Ty masz ale ja miałam taką malutką brodawke na wardze kiedyś i lekarz mówił że nie jest to nic takiego , chyba ze brodawczak to co innego , nie wiem nie znam się wiec nie doradzę ...
Widzisz może obejdzie się bez zabiegu bo faktycznie spada , to jak teraz będzie u Ciebie z @ ? może beta spadnie do 0 i przyjdzie akurat u mnie tak było za pierwszym razem beta się utrzymywała 5 tyg i spadła do 0 przyszła @ .

Ja dziś byłam u dermatologa bo coś mnie uczula i się dowiedziałam że mam jakąś mechaniczną odmianę pokrzywki ale nie alergiczną... pojawia się i znika głównie na plecach swędzi jak cholera ale ponoć samo znika po latach dostałam tylko maść . Pytałam to nie ma wpływu na ciążę wg ;/ ale znowu coś eh ;f wg przyszły mi prawie wszystkie wyniki badań i są ok żadnej cytomegali toksoplazmowy itd teraz 2 tygodnie trzeba czekać na najważniejsze toczeń mutacje i coś tam jeszcze pod kątem trombofilii tego się boję;/
Też mam pokrzywke. Nic przyjemnego ale to nie wpływa na ciążę i starania.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wsrod zywych nawet nie wiecie jak sie ciesze ze moge do Was napisac a wiec w szpitalu dostalam strasznycg boli malo nie zemdlalam trzymali mnie na zabiegowce dostalam nospe w tylek bo nie umieli sie wkuc poty mnie oblaly ake po jakims czasie przeszlo i lekarz z kliniki zabral mnie na usg i nie mogl w to uwierzyc zawolal nastepnego lekarza i okazalo sie ze mam ciaze pozamaciczna i krwotok wewnetrzny jak sie domyslacie zabrali mnie na stol zeby ratowac mi zycie Dopiero teraz funkcjonuje bo tak ciagle przeciwbolowe a nie wspomne ze nie moglam sie wysikac. Dlatego nie pisałam

Witam wsrod zywych nawet nie wiecie jak sie ciesze ze moge do Was napisac a wiec w szpitalu dostalam strasznycg boli malo nie zemdlalam trzymali mnie na zabiegowce dostalam nospe w tylek bo nie umieli sie wkuc poty mnie oblaly ake po jakims czasie przeszlo i lekarz z kliniki zabral mnie na usg i nie mogl w to uwierzyc zawolal nastepnego lekarza i okazalo sie ze mam ciaze pozamaciczna i krwotok wewnetrzny jak sie domyslacie zabrali mnie na stol zeby ratowac mi zycie Dopiero teraz funkcjonuje bo tak ciagle przeciwbolowe a nie wspomne ze nie moglam sie wysikac. Dlatego nie pisałam
O Matko!!!!! zosiak!!!! Kochana!!!! Jak to możliwe że nikt wcześniej się nie zorientował!!! Ale już jest ok???

reklama
Do góry