reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Zosiak trzymaj sie ,dasz rade,musisz

Dziewczyny ja juz nawet nie jestem tak przerazona tym zabiegiem,lekarz powiedzial ,ze mam powtorzyc bete i zobaczymy,9 sni wczesniej bylo 360 ,wczoraj 43 wiec spada,zobaczymy w czwrtek bo bede badac ale nawet jak zabieg bedzie to trudno co poradze
Bardziej marti mnie ten brodawczka to jest wirus hpv,powoduje raka szyjki macicy i ogolnie jest dosc grozny,nie wiem tez jak wyglada zachodznie w ciaze,bo czytalam ,ze samoistnie moze leczyc sie ok 2 lat ,a lakarstw jako tako nie ma na to
I powiedzccie mi skad ja to nagle mam? Mialam tylko jednego partnera w zyciu,on tez,jedynie moglam sie zarazic w szpitalu poprzez narzedzia,nigdy nie stosowalam z kims recznikow na wspole i ogolnie dbam o higine.
Trace juz sily i nadzieje
Wykoncze sie ,a bylo juz tak dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@nafoczka no właśnie a mi zalezy na czasie i prosić kogoś ciągle to tez koszmar z tymi lekarzami ;/
chyba jest ok ale ja się nie znam to podeślę Ci wyniki priv później dzięki z góry :)
@funia26 hm nie wiem co Ty masz ale ja miałam taką malutką brodawke na wardze kiedyś i lekarz mówił że nie jest to nic takiego , chyba ze brodawczak to co innego , nie wiem nie znam się wiec nie doradzę ...
Widzisz może obejdzie się bez zabiegu bo faktycznie spada , to jak teraz będzie u Ciebie z @ ? może beta spadnie do 0 i przyjdzie akurat u mnie tak było za pierwszym razem beta się utrzymywała 5 tyg i spadła do 0 przyszła @ .

Ja dziś byłam u dermatologa bo coś mnie uczula i się dowiedziałam że mam jakąś mechaniczną odmianę pokrzywki ale nie alergiczną... pojawia się i znika głównie na plecach swędzi jak cholera ale ponoć samo znika po latach dostałam tylko maść . Pytałam to nie ma wpływu na ciążę wg ;/ ale znowu coś eh ;f wg przyszły mi prawie wszystkie wyniki badań i są ok żadnej cytomegali toksoplazmowy itd teraz 2 tygodnie trzeba czekać na najważniejsze toczeń mutacje i coś tam jeszcze pod kątem trombofilii tego się boję;/

@nafoczka no właśnie a mi zalezy na czasie i prosić kogoś ciągle to tez koszmar z tymi lekarzami ;/
chyba jest ok ale ja się nie znam to podeślę Ci wyniki priv później dzięki z góry :)
@funia26 hm nie wiem co Ty masz ale ja miałam taką malutką brodawke na wardze kiedyś i lekarz mówił że nie jest to nic takiego , chyba ze brodawczak to co innego , nie wiem nie znam się wiec nie doradzę ...
Widzisz może obejdzie się bez zabiegu bo faktycznie spada , to jak teraz będzie u Ciebie z @ ? może beta spadnie do 0 i przyjdzie akurat u mnie tak było za pierwszym razem beta się utrzymywała 5 tyg i spadła do 0 przyszła @ .

Ja dziś byłam u dermatologa bo coś mnie uczula i się dowiedziałam że mam jakąś mechaniczną odmianę pokrzywki ale nie alergiczną... pojawia się i znika głównie na plecach swędzi jak cholera ale ponoć samo znika po latach dostałam tylko maść . Pytałam to nie ma wpływu na ciążę wg ;/ ale znowu coś eh ;f wg przyszły mi prawie wszystkie wyniki badań i są ok żadnej cytomegali toksoplazmowy itd teraz 2 tygodnie trzeba czekać na najważniejsze toczeń mutacje i coś tam jeszcze pod kątem trombofilii tego się boję;/
Też mam pokrzywke. Nic przyjemnego ale to nie wpływa na ciążę i starania.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam wsrod zywych nawet nie wiecie jak sie ciesze ze moge do Was napisac a wiec w szpitalu dostalam strasznycg boli malo nie zemdlalam trzymali mnie na zabiegowce dostalam nospe w tylek bo nie umieli sie wkuc poty mnie oblaly ake po jakims czasie przeszlo i lekarz z kliniki zabral mnie na usg i nie mogl w to uwierzyc zawolal nastepnego lekarza i okazalo sie ze mam ciaze pozamaciczna i krwotok wewnetrzny jak sie domyslacie zabrali mnie na stol zeby ratowac mi zycie Dopiero teraz funkcjonuje bo tak ciagle przeciwbolowe a nie wspomne ze nie moglam sie wysikac. Dlatego nie pisałam

Witam wsrod zywych nawet nie wiecie jak sie ciesze ze moge do Was napisac a wiec w szpitalu dostalam strasznycg boli malo nie zemdlalam trzymali mnie na zabiegowce dostalam nospe w tylek bo nie umieli sie wkuc poty mnie oblaly ake po jakims czasie przeszlo i lekarz z kliniki zabral mnie na usg i nie mogl w to uwierzyc zawolal nastepnego lekarza i okazalo sie ze mam ciaze pozamaciczna i krwotok wewnetrzny jak sie domyslacie zabrali mnie na stol zeby ratowac mi zycie Dopiero teraz funkcjonuje bo tak ciagle przeciwbolowe a nie wspomne ze nie moglam sie wysikac. Dlatego nie pisałam
O Matko!!!!! zosiak!!!! Kochana!!!! Jak to możliwe że nikt wcześniej się nie zorientował!!! Ale już jest ok???

reklama
Do góry