D
Deleted member 170039
Gość
A zamiast dziecka kupie sobie drugiego psa ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj. Bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Powodzenia w staraniachWitam.
Podczytuje Was od jakiegos czasu i w końcu założyłam konto.
W styczniu miałam usunięta ciaze pozamaciczna wraz z jajowodem. Tydzień temu dostałam pierwszy okres po laparoskopii. Zamierzam zacząć starać sie tym cyklu. Ale tak bardzo sie boje ze bedzie cieżko z jednym jajowodem
Powodzenia dla wszystkich.
Aha i powiem Ci ze jakbym byla na Twoim miejscu to olalabym te bafania i sprobowala in vitro
Chyba koleżanka miała zły dzień ale żeby zaraz kogoś na invitro namawiać. W głowie się nie mieści. Każdy podejmuje swoje decyzję. Też chcę mieć dziecko i nie rezygnuje. Tak jak ty mogę poświęcić wszystko co się tylko da;* ty się nie przejmuj i nie denerwuj- niech mówi co chce. Pamiętaj Twoją decyzja!! A jak ktoś chce kupić psa to droga wolna. Ja wybieram walkę i dziecko[emoji8]@86jowita cześć nowa koleżanko współczuję wszystkich przeżyć :< :* strach jest zawsze ale da się ! moja ciocia bez problemu zaszła z jednym także póki co nic się nie martw tylko działaj czekamy na II kreseczki
@agatush dokładnie ja mam prawo robić badania i mieć nadzieję tak jak ona nie mieć więcej ochoty na dzieci ...chciałam ją wesprzeć pocieszyć ale niektórzy tego nie doceniają tylko dołują i wyżywają się na innych ...to przykre... też byłam rozgoryczona też miałam doła i też nienawidze szpitali ale nie jechałam po całej lini żeby kogos dobić...
No ja wszystko rozumiem bo też nie jest to dla mnie obce, też nie raz mam gorsze dni , też byłam w szpitalu , później musiałam pochować mojego Aniołka a jeszcze później straciłam drugą ciąże i wg pomijając całą reszte... ale nie po to tutaj jestem żeby dołować kogoś bo mi jest źle , tylko szukałam i szukam wsparcia dostałam je i tak samo daję wsparcie innym tak jak potrafię . Nie przejmuje się tylko przykro mi bardzo zrąbany mam cały dzień :<Chyba koleżanka miała zły dzień ale żeby zaraz kogoś na invitro namawiać. W głowie się nie mieści. Każdy podejmuje swoje decyzję. Też chcę mieć dziecko i nie rezygnuje. Tak jak ty mogę poświęcić wszystko co się tylko da;* ty się nie przejmuj i nie denerwuj- niech mówi co chce. Pamiętaj Twoją decyzja!! A jak ktoś chce kupić psa to droga wolna. Ja wybieram walkę i dziecko[emoji8]
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom