Funia a który to tydzień? Normalnie gotuje się w człowieku... żeby na ginekologii nie mieli dobrego sprzętu??? Znajdź lekarza i umów się na wizytę. A do tego czasu leżeć w łóżku i wstawać TYLKO na siku. Niech Ci połówek zrobi bazę przy łóżku, komputer, książki, gazety, woda, przekąski, jedzonko podaje do łóżka a Ty wysiaduj grzecznie jajo :-)
reklama
Olasec
Fanka BB :)
Funia będzie dobrze. Tak jak pisze Alza, leż i tylko wstawaj na siku i szybki prysznic. Ja krwawiłam bardzo z Michałkiem i wszystko się skończyło dobrze ale leżałam od 8 tygodnia do chyba 16 cały czas. Tylko u mnie była ciąża bliźniacza i jedno dzidzi zmarło i było krwawienie. Odpoczywaj!!
Funia90
Alza taki mam zamiar ,lezenie i nic wiecej[emoji4]
W czwartek mam lekarza wiec zobaczymy[emoji4]
Wg om 7t6d
Wg usg 6t5d ale juz ostatnio slyszalam ,ze ciaza jakims cudem jest mlodsza
Moje dziecko jeszcze sie nie urodzilo a juz mi cisnienie podnosi [emoji3]
Bralam wczesniej duphatson 2x1 ,ten lekarz kazal mi brac 3x2 ,co myslicie nie za duzo ?bo juz sama nie wiem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wg om 7t6d
Bralam wczesniej duphatson 2x1 ,ten lekarz kazal mi brac 3x2 ,co myslicie nie za duzo ?bo juz sama nie wiem
agatush
Moderatorka
Funia moja koleżanka jak plamila też distaeala 3x2 i w szpitalu i jak wyszła też więc spokojnie jak kazał to taka dawkę bierz :-*Alza taki mam zamiar ,lezenie i nic wiecej[emoji4]
Wg om 7t6d
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Funia90
Dzieki Agatush bo juz sie balam ,ze to za duzo[emoji5]
Funia90
Gloria przykro mi ,ze tak sie to skonczylo,najwazniejsze,ze teraz tulisz swoj skarb[emoji4]
Witch ale u Ciebie sie udalo wtedy?
Witch ale u Ciebie sie udalo wtedy?
reklama
Calineczka24
Muszę wypróbować Tylko u mnie to raczej jest słomiany zapał Nie umiem się zebrać i na dłuższą metę coś pożytecznego dla samej siebie zrobić ( lenistwo ze mną wygrywa )@Calineczka24, rozumiem Cię doskonale ale hula hopem można kręcić i np. włączyć jakiś ulubiony film - serial ja nadrabiam wtedy zaległości w serialach ze dwa odcinki przyjaciół czy jeden odcinek chirurgów i łączy się pożyteczne z przyjemnością a mam wrażeniem, że im człowiek ma więcej obowiązków czy rzeczy do zrobienia, to się lepiej czas organizuje.
A tak z innej beczki, Dziewczyny mam jakieś plamienia. Jestem już po dniach płodnych 6 dzień, więc nie wiem czy mam się martwić, że coś się dzieje z moim organizmem po tym poronieniu czy to może być normalne?
Uprzedzając pytanie, nie byłam po poronieniu u lekarza bo organizm się miał sam wyczyścić i było zielone światło na starania. Poroniłam 23.12.16
Wczoraj na wkładce zauważyłam, że jest plamienie, rano wstałam też było. ( trudno byłoby nie zauważyć ) Teraz jakby się uspokoiło myślałam, że może okres mi się zaczyna, ale do okresu mam jeszcze tydzień, więc wątpię, żeby mi się tak cofnął.
Radzicie coś?