Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Baslan ja nie odstępowałam toalety do 16tc nawet zębów nie mogłam umyć, a jadłam tylko budyń Spokojnej i nudnej ciąży życzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia wprowadzaj. Odstaw to co nie podeszlo a ze 2 tyg spróbuj jeszcze, może brzuszek dojrzeje. Mój z kolei je ze smakiem moje zupki nieco doprawione a tymi ze słoiczka pluje@Magdalena26 a jak tam mala Ala?
U nas znowu ja jestem chora, choroba mi wrocila ze zdwojona sila i modle.sie zeby malej nie zarazic bo jutro ma miec szczepienie. Wczoraj caly dzien spedzilam w lozku a maz sie nia zajmowal to kolo 17 juz byl gotowy uciekac z domu dalam jej dynie pierwszy raz na obiadek i chyba jej nie podeszla bo nam poplakiwala az do nocy. Najlepiej toleruje zupe jarzynkowa wiec nie wiem czy sie powinnam jej trzymac czy probowac wprowadzac inne smaki?
Wg om 6t1d, mamy serduszko [emoji175]
Pozdrawiam Was wszystkie, idę dalej męczyć się z mdłościami [emoji13]
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom