reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

@nafoczka dziękuję :-) gorączki nie mam już od soboty więc tak naprawdę miałam ja jeden dzień, dzwoniłam do znajomej lekarki poradziła mi co bezpiecznie wziąć - skończyło się na oscillococcinum i 2 tabletkach paracetamolu, a teraz lecę domowe sposoby na katarek i kaszel :-) ale z dnia na dzień jest dużo dużo lepiej. Oczywiście martwię się czy Malenstwu nie zaszkodziło nic, ale wymiotuje cały czas jak wcześniej i nic niepokojącego się nie działo ( ani plemienia, ani bólu brzucha) więc wierzę że jest ok :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Funia &&&&&&&&& daj znać.
A ja czekam na wizytę pediatry dla Ali bo w nocy mi wybudza się z płaczem w dzień jest marudna, oczy jak szklanki, pokasłuje i znów ma gile :/

Dziewczyny wiec tak
Wiele sie nie dowiedzialam,w tym szpitalu maja przedpotopowe usg i najpierw powiedzial ,ze on nic nie widzi i nic z "tego "nie bedzie ,uzyl kilka razy doplera az go upomnialam ,ze to chyba kiepski pomysl ,bo przeciez jest na tym etapie szkodliwy
W koncu znalazl zarodek i widac bylo serduszko,dalej probowal mi je dac uslyszec,ale po upomnieniu przestal,generalnie pow ,ze nie wiadomo co bedzie.
W czwartek mam wizyte to moze cos sie okaze,chcieli mnie zostawic na oddziale ale zrezygnowalam ,bo leczenie polegaloby na lezeniu i duphastonie,wiec zrobie to w domu
A jak na zlosc mojego lekarza nie ma caly luty[emoji25]
Jestem przerazona [emoji24]
Dziekuje za kciuki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

funia No to nic straconego! A nie możesz gdzieś prywatnie na wizytę się wcisnąć? Ja akurat sobie chwalę pobyt w szpitalu, bo faktycznie leżałam - dostawałam duphaston i rozkurczowe. A i na uspokojenie też się coś trafiło ;-) W domu zawsze jest coś do zrobienia... I na oddziałach mają już "normalne" USG, u mnie było to samo na IP - "śnieżący" mały telewizorek... Dojrzeć cokolwiek tam to chyba cud.

Witch usg wlasnie robili mj na oddziale i lepszego w calym szpitalu nie ma:/
Ogolnie ja chodze prywatnie ale mojego lekarza nie ma,w czwartek mam wizyte to juz poczekam,bo w sumie serduszko widzialam,a jak tam tez bedzie usg do dupy to pojde do innego prywatnego gabinetu
Postaram sie odpoczywac,wiadomo ,ze to nie to samo co w szpitalu bo zawzze sie cos znajdzie ale mimo wszystko wole w swoim lozku lezec [emoji4]mam nadzieje,ze bedzie dobrZe ale jak widac dzidzia lubi podniesc mi cisnienie

@funia26 Kochana musi być dobrze!!! Zobacz znalazł i Maleństwo i serduszko!!! Sama widziałaś jaki mają sprzęt!!! Ja też bym Ci poradziła spróbować wcisnąć się gdzieś prywatnie!!! Cały czas kciukam bardzo bardzo mocno!!!

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

funia będzie dobrze spróbuj gdzieś się dostać prywatnie ale jeśli na kiepskim sprzęcie zobaczył maleństwo i serduszko to ja bym była dobrej myśli trzymam kciuki.

Agatush dzieki[emoji4]mam nadzieje,ze bedzie oki
W czwrtek ide z nfz do innego lekarza i pierwszy raz wiec nie wiem jakie tam bedzie usg ,ale jak bedzie kiepskie to pojade gdzies prywatnie [emoji5]

Dziewczyny wiec tak
Wiele sie nie dowiedzialam,w tym szpitalu maja przedpotopowe usg i najpierw powiedzial ,ze on nic nie widzi i nic z "tego "nie bedzie ,uzyl kilka razy doplera az go upomnialam ,ze to chyba kiepski pomysl ,bo przeciez jest na tym etapie szkodliwy
W koncu znalazl zarodek i widac bylo serduszko,dalej probowal mi je dac uslyszec,ale po upomnieniu przestal,generalnie pow ,ze nie wiadomo co bedzie.
W czwartek mam wizyte to moze cos sie okaze,chcieli mnie zostawic na oddziale ale zrezygnowalam ,bo leczenie polegaloby na lezeniu i duphastonie,wiec zrobie to w domu
A jak na zlosc mojego lekarza nie ma caly luty[emoji25]
Jestem przerazona [emoji24]
Dziekuje za kciuki

Kochana przede wszystkim szukaj innego lekarza ! pytaj o kogoś z polecenia najlepiej i nie czekałabym tylko poszła sprawdzić jeszcze raz do kogoś ze sprzętem i kompetencjami ...
Bądź dobrej myśli :*

reklama
Roxie dzieki,ja mam super lekarza,ale ma miesiac urlopu i musze jakos przetrzymac i znalezc kogos [emoji4]oby bylo dobrze [emoji8]

Do góry